با این دمنوش های خانگی از آلزایمر دوری کنید !
علائم بیماری آلزایمر و درمان آلزایمر جزو مباحث مهم در بین سالمندان است که در بیشتر مواقع نسبت به این بیماری شناخت کافی ندارند
علائم بیماری آلزایمر و درمان آلزایمر جزو مباحث مهم در بین سالمندان است که در بیشتر مواقع نسبت به این بیماری شناخت کافی ندارند و با تصورات وحشتناک، گاهی از درمان و پیشگیری این بیماری اجتناب میکنند. این عدم مراقبت، به تنهایی میتواند آلزایمر پیشرونده ایجاد کرده و روند درمان را سختتر کند. بنابراین، بهتر است نسبت به این بیماری یک شناخت کافی داشته باشیم و با علائم اولیه آن آشنا شویم تا در صورت مشاهده هر یک از علائم به موقع به پزشک مراجعه کنیم؛ همچنین با انجام مراقبتهای اولیه به درمان آلزایمر کمک کرده و بتوانیم زندگی عادی و طبیعی خود را مانند گذشته حفظ کنیم.
آلزایمر چیست ؟
اختلالی پیش رونده عصبی است که باعث کوچک شدن مغز (آتروفی) و مرگ سلول های مغز میشود. بیماری آلزایمر شایع ترین علت زوال عقل است .
کاهش مداوم در مهارتهای تفکر، رفتار و مهارتهای اجتماعی که بر توانایی فرد برای عملکرد مستقل تأثیر میگذارد.
حدود ۸/۵ میلیون از مردم در ایالت متحده آمریکا که ۶۵ سال و مسنتر هستند، با بیماری آلزایمر زندگی میکنند.
از این تعداد، ۸۰درصد بالای ۷۵ سال سن دارند. از بین حدود ۵۰ میلیون از مردم در جهان که زوال عقلی دارند ، تخمین زده میشود که بین ۶۰ تا ۷۰ درصد به بیماری آلزایمر مبتلا باشند.
نشانههای ابتدایی این بیماری شامل فراموش کردن وقایع یا مکالمات اخیر است.
همینطور که بیماری پیشرفت میکند، فرد مبتلا به بیماری آلزایمر دچار اختلال شدید حافظه میشود و توانایی انجام کارهای روزمره خود را از دست میدهد.
داروها ممکن است به طور موقت علائم را بهبود یا کاهش دهند.
این درمان ها گاهی اوقات میتوانند به افراد مبتلا به بیماری آلزایمر کمک کند تا عملکرد خود را به حداکثر برسانند و برای مدتی استقلال خود را حفظ کنند.
هیچ درمانی وجود ندارد که بیماری آلزایمر را درمان کند یا روند بیماری در مغز را تغییر دهد. در مراحل پیشرفته بیماری، عوارض ناشی از از دست دادن شدید عملکرد مغز – مانند کم آبی، سوء تغذیه یا عفونت – منجر به مرگ میشود.
مهمترین علت بیماری آلزایمر
با وجود مطالعات زیادی که پیرامون این بیماری توسط پزشکان و روانشناسان انجام شده، هنوز علل وقوع این بیماری کاملاً مشخص نیست. ولی برخی از فاکتورهای اصلی عبارتند از:
سن بیشتر افراد مبتلا، بالای ۶۵ سال است.
سابقه خانوادگی نقش اساسی دارد و اگر یکی از اعضای خانواده به این بیماری مبتلا باشد، درصد ابتلا بالا میرود.
ژنتیک و وجود برخی ژنهای خاص، میتواند یکی دیگر از فاکتورهای این بیماری باشد.
دقت کنید که این دلایل به صورت صددرصد نیستند، اما نیاز به مراقبت را بالا میبرند؛ به عنوان مثال به مورد زیر توجه کنید.
آلزایمر و ژنتیک
شاید این سوال برای شما به وجود آمده باشد که آیا واقعاً وجود یک ژن خاص میتواند دلیل بروز آلزایمر باشد. طبق یک سری از تحقیقات انجام شده به این نتیجه رسیدهاند که وجود ژنی به نام آپولیپوپروتئین، میتواند دلیلی بر بروز بیماری آلزایمر باشد.البته برخی از افراد دارای این ژن هستند، اما هرگز درگیر این بیماری نمیشوند. بنابراین، با انجام یک آزمایش خون میتوانید از وجود این ژن مطلع شوید و در صورت لزوم روشهای پیشگیری را در برنامه سلامت خود بگنجانید.
ارسال نظر