|
|
کدخبر: ۱۴۸۱۳۸

آیا تا به حال فکر کرده اید چرا ورزش یکی از عوامل مبارزه با مواد افیونی و دشمن مواد مخدر است؟

به گزارشخبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران؛با توجه به افزایش روز افزون انواع مواد مخدر و داروهای روان گردان، همچنین بیماری ایدز و هپاتیت، خشونت و سوء تغذیه و بی تحرکی سلامتی جامعه را تهدید می کند اما می توان با ورزش از این عارضه ها دور ماند و نقش آنها را در زندگی کم رنگ کرد.

کسانی که به ورزش روی می آورند به خاطر افزایش حجم تنفسیشان معمولا از مواد مخدر استفاده نمی کنند و به تغذیه سالم اهمیت می دهند. با انجام ورزش، ذهن روی حرکات تمرکز می کند و این باعثمی شود که انسان برای مدتی از مشکلات زندگی دور باشد و از اعصاب آرام تری نسبت به غیر ورزشکاران داشته باشد. از دیگر اثرات مثبت ورزش می توان به کم شدن حجم چربی بدن و افزایش توده عضلانی که در نتیجه سپری را به تعویق می اندازد اشاره کرد.

انجام حرکات ورزشی به مدت حداقل ۳۰ دقیقه به طور روزانه می تواند خود را در برابر بیماری پوکی استخوان ایمن سازد و سیستم اسکلتی بدن را تقویت نماید.

ورزش ظهر ابتلایان به بیماری های قلبی - عروقی و سکته های مغزی را کاهش و باعثزیاد شدن گردش خون در بدن می گردد که این عمل از لخته شدن خون در سیاهرگ عمقی پا جلوگیری و دستگاه قلبی عروقی و دستگاه تنفس و ایمنی بدن را تقویت می نماید.

البته اثر ورزش را بر دستگاه گوارش نباید نادیده گرفت. درنهایت فعالیت بدنی از افسردگی پیشگیری، روحیه فرد را بالا می برد و فرد در زندگی خانوادگی و اجتماعی و در شغلش نیز موفق خواهد بود و تأثیرات سازنده ای را در برخواهد داشت.

شایان ذکر است که یک شخص سالم و تندرست معمولاً از موقعیت و پیشرفت شغلی بهتری نسبت به افراد چاق و کند برخوردار است. البته این نکته فراموش نشود که ورزش می تواند به عنوان وسیله ای در جهت بهبود و سلامتی بیمارانی که از مشکلات جسمانی و ضعف های عضلانی رنج می برند استفاده نمود به طوری که بسیاری از پزشکان در مواردی مانند کم خوابی، کاهش وزن، افسردگی ها، ضعف عضلانی مثل کمردرد، کسب هماهنگی های عصبی و عضلانی و در بعضی از انواع فلج ها، توان بخشی، نداشتن اشتها بیمار را به ورزش کردن تشویق می نمایند.

همچنین جامعه ای که نیروی انسانی سالم و شادابی داشته باشد به سوی توسعه آن سریع تر گام بر می دارند و برای رسیدن به توسعه پایدار استفاده از منابع انسانی کار آمد اهمیت بسیاری دارد. فعالیتهای بدنی موجب تقویت قوای ذهنی و حافظه، تمرکز فکر و افزایش دقت نیز می گردد.
همان طور که تمرینات ورزشی می تواند سلامت جسمی شما را تأمین کند، می تواند سلامت روحی شما را نیز فراهم نماید. فعالیت ها ی زیادی وجود دارد که به تنهایی و یا همراه دوستان و خانواده خود می توانید آنها را انجام دهید.

به طور قطع یک ورزشکار با تنبلی و کسالت بیگانه است و علاوه بر داشتن هیکلی متناسب و خوش فرم از روحیه ی بالا و شادابی نیز برخوردار است و این موفقیت، ارتباطات وی را در زندگی روزمره، چه در اجتماع یا محیط کار تضمین می کند.

انتهای پیام /


ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار