در صحن علنی مجلس مطرح شد /
نظرات موافقان و مخالفان طرح دائمی شدن قانون سازمان بازرسی کل کشور
خبرگزاری تسنیم: موافقان و مخالفان طرح دائمی شدن قانون سازمان بازرسی کل کشور، در صحن علنی مجلس سخنرانی کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانیخبرگزاری تسنیم، در ادامه جلسه علنی صبح امروز پارلمان طرح دائمی شدن قانون اصلاح موادی از قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور در دستور کار نمایندگان قرار گرفت.
در ابتدا نادر قاضی پور در مخالفت با کلیات این طرح اظهار داشت: اسلام دین مچ گیری نیست بلکه دین پیشگیری است و سازمان بازرسی کل کشور با توان بالای خود در امر پیشگیری، جایگاه بالایی دارد.
وی با بیان اینکه سازمان بازرسی می تواند حفاظت فرهنگی را طبق نظر مقام معظم رهبری انجام دهد، گفت: این سازمان اگر اختیارات کافی داشت، به هیچ عنوان بابک زنجانی ها، خسروی ها و جزایری ها بوجود نمی آمدند لذا اختیارات سازمان بازرسی کم است و باید افزایش پیدا کند.
نماینده ارومیه در ادامه تصریح کرد: بانک پاسارگاد ۸ میلیارد دلار از بانک مرکزی پول دریافت کرده و باید پرسید چرا سازمان باررسی وارد نمی شود که ببیند این پول ها در کجا هزینه شده و بنده خبر دارم که این پول ها در دبی سرمایه گذاری شده اند.
در ادامه حسن کامران نماینده مردم اصفهان در مجلس در موافقت با کلیات این طرح با بیان اینکه سازمان بازرسی باید تقویت و اختیارات آن زیاد شود، گفت: پیش از این سازمان بازرسی صرفا گزارش دهنده بود و دستگاه ها به گزارش های آن توجه نمی کردند اما خوشبختانه مجلس به این سازمان اختیارات جدیدی داد تا با متخلفان برخورد کند و البته در این مسیر ممکن است دانه درشت ها ناراحت شوند.
کامران تصریح کرد: باید از سازمان بازرسی تشکر کنیم که زیر فشارها ابرو خم نکرد و بنده شاهد دارم که فردی ۳۰۰ میلیارد با سفته از بانک وام دریافت کرده است و در حال حاضر فرد وام گیرنده و رئیس شعبه در زندان هستند.
نماینده اصفهان با تاکید بر اینکه قانون تشکیل سازمان بازرسی باید دائمی شود، تصریح کرد: اگر اینطور نشود، دانه درشت ها چشم دارند که قانون تشکیل این سازمان را به نفع خود آنها اصلاح شود.
وی خاطر نشان کرد: اجرای ماموریت سازمان بازرسی در راستای اقتصاد مقاومتی است چرا که مبارزه با فساد نیز در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است لذا ما باید این نهاد را تقویت کنیم که پایداری قانون تشکیل سازمان بازرسی به مبارزه با فساد کمک می کند.
علیرضا خسروی نماینده سمنان در مخالفت با دائمی شدن طرح سازمان بازرسی گفت: قانون اساسی در کنار نظارت مجلس، قوه قضائیه را هم به چنین وظایفی موظف کرده است و این نظارت به ویژه در حوزه اداری دولت به شدت مشهود و نشان دهنده تاثیر قوه قضائیه در کنترل قضایی دولت است.
وی افزود: امروز یکی از برجسته ترین سازمان های کشور، سازمان بازرسی است که اختیارات بالایی دارد و می توان گفت که یک سازمان فراقوه ای است اما باید ببینیم خروجی این سازمان چه بوده است. چه کسی اختلاس ۳ هزار میلیاردی که به اندازه یارانه یک ماه مردم است را شناسایی کرد و این دوستان کجا بودند؟
نماینده سمنان افزود: در حال حاضر بانکی که می خواهد ۱۰۰ میلیون به تولیدکنندگان بدهد، دوستان بازرسی در هنگام تقسیم و توزیع آن باید حضور داشته باشند و در هر مناقصه در کشور باید دوستان بازرسی شرکت کنند.
خسروی با اشاره به آمار بدهکاران کلان بانکی گفت: در آخرین گزارش ها ۱۷۳ بدهکار بالای ۵۰ میلیون تومان و ۶۱ بدهکار بالای ۱۰۰ میلیون تومان داریم که مجموعا ۱۵ هزار میلیارد می شود.
وی خاطر نشان کرد: با اختیاراتی که به سازمان بازرسی کل کشور دادیم به تمام حوزه ها و بخش ها دخالت می کند و هر یک از دستگاه ها حدود ۱۱ واحد نظارتی دارند.
انتهای پیام /