با تصویب مجلس /
نمایندگان مجاز به انتخاب اعضای هیئت علمی دانشگاه ها به عنوان مشاور شدند
خبرگزاری تسنیم: وکلای ملت به استفساریه ای رأی مثبت دادند که براساس آن می توانند اعضای هیئت علمی دانشگاه ها را نیز بعنوان مشاور خود انتخاب کنند.

به گزارش خبرنگار پارلمانخبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه صبح امروز پارلمان، طرح یک فوریتی استفساریه تبصره ماده ۷۶ قانون آیین نامه داخلی مجلس را در دستور کار قرارداده بودند.
علی خسروی نمایندده مردم سمنان این طرح را دارای ابهامات زیادی دانست و گفت: در هر نظام دموکراسی یک قانون معیار وجود دارد که قانون ما نمایندگان در مجلس نیز آیین نامه داخلی است و اینکه آن را مدام تغییر دهیم، آیین نامه مجلس را متزلزل می کند.
وی با بیان اینکه این طرح نمی تواند به سرانجام برسد، گفت: در این جهت حلقه های مفقوده ای وجود دارد که مقابل عملیاتی شدن آن را می گیرد. ما پیش از این تصویب کرده بودیم که هر نماینده ۵ نفر کارشناس به عنوان مشاور داشته باشد اما در حال حاضر بین تمام نمایندگان مجلس فقط ۲۰۰ نفر به عنوان کارشناس و مشاور به کار گرفته شدند.
در ادامه حمیدرضا پورابراهیمی در موافقت با این طرح اظهار داشت: ما تغییرات پی درپی در آیین نامه داخلی نداشتیم و علت مطرح شدن این طرح نیز مخالفت دانشگاه ها بود که اعضای هیئت علمی به عنوان مشاور نمایندگان مجلس به کار گرفته شوند و ما آن را اصلاح کردیم.
وی خاطرنشان کرد: روح حاکم بر ماده ۷۶ آیین نامه داخلی مجلس، کارشناسی تر شدن اظهارات نمایندگان است و اضافه شدن نیروهای متخصص به افزایش کارآمدی می انجامد.
عزت الله یوسفیان ملا رئیس کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی گفت: ما از دولت انتظار داشتیم قانون خدمات کشوری را که رو به پایان است اجرا کند. اما تاکنون این چنین نشده است و بنده از شما سوال می کنم آیا مشاور نمایندگان مجلس می تواند کمتر از هیئت علمی دانشگاه ها باشد؟
در ادامه رئیس مجلس این طرح استفساریه را به رأی نمایندگان مجلس گذاشت و وکلای ملت از مجموع ۲۰۷ نماینده حاضر در صحن با ۱۷۰ رأی موافق، ۱۴ رأی مخالف و ۲ رأی ممتنع مصوب کردند که " منظور از کارکنان و کارشناسان دستگاه های مشمول ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری موضوع تبصره ماده ۷۶ قانون آیین نامه داخلی مجلس شامل اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و کلیه افرادی که از دستگاه های مذکور حقوق دریافت می کنند نیز هست. "
به گزارشخبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس پیش از این در تبصره ماده ۷۶ آیین نامه داخلی مصوب کرده بودند که هر نماینده مجلس می توند ۵ نفر از کارکنان دستگاه های دولتی را به عنوان مشاور در نظر بگیرد که در این استفساریه اعضای هیئت علمی دانشگاه ها را نیز شامل کارکنان دستگاه های دولتی دانستند.
انتهای پیام /