|
|
کدخبر: ۱۶۲۳۱۳

سلامت > تحقیقات - همشهری آنلاین: محققان رویکرد نوینی را برای درمان نوعی سرطان خون موسوم به " لوسمی لنفوسیتی مزمن "(CLL) ارائه کرده اند.

به گزارش سرویس ایسنا، این نوع ازسرطان خون، درمان های مکرر شیمی درمانی را می طلبد که اغلب در برابر آن مقاوم می شود.

محققان به رهبری الکسی وی. دانیلو، دانشیار دانشکده پزشکی گایزل در دارتموثو متخصص خون شناسی و غدد مرکزسرطانکاتن نوریس، ریزمحیط غدد لنفاوی را مدلسازی کرده اند که در آن، سلول های CLL در آزمایشگاه وجود دارند.

آنها توانستند فعالیت گذرگاهی موسوم به(NF - kappaB) را مختل کنند که بقا و مقاومت سلول های CLL را در چنین ریزمحیط هایی تضمین می کند.

دانیلو گفت: در این ریزمحیط آزمایشگاهی، ما از MLN۴۹۲۴ برای مختل کردن فعالیت گذرگاه NF - kappaB با هدف گیری Nedd۸ استفاده کردیم. مولفه Nedd۸ فعالسازی NF - kappaB را کنترل می کند و این موضوع بقای سلول های CLL را کاهش داده و آنها را دوباره بهشیمی درمانیو عوامل جدید حساس می کند.

چون سلول های CLL به کاررفته از بیماران مبتلا به سرطان گرفته شدند، یافته های حاصل بلافاصله برای درمان های بالینی مناسب بودند.

دانیلو بر این باور است بر خلاف دیگر درمان های جدید که نویدی را در درمان CLL نشان داده اند، این رویکرد منحصر به فرد است زیرا مستقیما پروتئین های موجود در درون گذرگاه گیرنده B - cell را هدف قرار نمی دهد.

دیگر مدل های تحقیقاتی که ریزمحیط طبیعی غدد لنفاوی طبیعی را تقلید می کنند، نوعا بقای طولانی مدت سلول های CLL را القا کرده و آنها را در مقابل شیمی درمانی آزمایشگاهی مقاوم کرده اند؛ اما تحقیق جدید از سیستم های مدل جدید استفاده کرد که اثرات حامی بقای ریزمحیط را معکوس می کند.

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار