به گزارش امید نیوز برای شما هم پیش آمده است که قسمتی از بدنتان دچار خارش شود و حتما شما هم اقدام به خاراندن آن محل نموده اید. اما دیگر کافی است! نتایج تحقیقات اخیر نشان می دهد که خاراندن محلی که در آن احساس خارش می کنید سبب به وجود آمدن عارضه های پوستی می شود و حتی این خارش می تواند از علائم برخی بیماری ها نیز باشد.
خاراندن محل خارش موجب تحریک عصبی و حسی میشود که هر چه فرد خود را بیشتر بخاراند این تحریکات افزایش پیدا میکند و موجب تشدید حس خارش میشود.
افراد در هنگام خارش باید به شدت از خاراندن خود اجتناب کنند و با مراجعه به مراکز درمان سعی بر برطرف کردن علت خارش داشته باشند.
خارش میتواند به دلایل مختلف از قبیل اگزما، حساسیت، بیماریهای عفونی و… ایجاد شود. اگر افراد در هنگام خارش به مراکز درمان دسترسی نداشته باشند باید از عامل خارش اجتناب کنند و از پُمادهای ضد خارش استفاده کنند اما باید توجه داشته باشند به هیچ عنوان از الکل سفید جهت تسکین خارش استفاده نکنند.
خارش در افراد بالای ۶۰ سال و مقاوم به درمان بسیار خطرناک است زیرا ممکن است نشان دهنده بروز سرطانهای داخلی مانند لنفوم و خون، بیماریهای کبد، نارساییهای کلیه و… باشد برای همین به این افراد هشدار داده میشود اگر خارش پوستی آنها بیش از ۸ الی ۲۰ هفته به طول انجامید به پزشک مراجعه کنند.
منبع:دکترسلام
ارسال نظر