|
|
کدخبر: ۱۷۵۸۹۷

اصلاح سبک زندگی در عرصه تغذیه /

خبرگزاری تسنیم: یک متخصص تغذیه گفت: هر اندازه که درآمد افزایش پیدا می کند زندگی بیشتر به سمت شهرنشینی سوق پیدا می کند، به همین دلیل باید رفتارهای تغذیه ای صحیح را به افراد جامعه آموزش دهیم.

به گزارش خبرنگار سلامتخبرگزاری تسنیم، مرتضی صفوی درباره اصلاح سبک زندگی در عرصه تغذیه اظهار داشت: تغییر در شیوه زندگی، شهرنشینی و صنعتی شدن، ساختار خانوادگی، و روندهای جمعیتی در دسترسی به غذا موجب تغییر شیوه زندگی شده است.

وی گفت: شاید مهم تر از همه این ها کاهش فعالیت های فیزیکی روزانه است که ناشی از روند روز افزون مشاغل کم تحرک و تداوم استفاده بیشتر اوقات فراغت در منزل است.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: بسیاری از سنت های خانوادگی تغییر کرده است و مادران در خارج از خانه مشغول کار هستند و وقت کمتری برای طبخ غذا در منزل می گذارند و فرایند تهیه غذا و پخت آن در خانه جای خود را به صنایع غذایی فراوری شده داده است.

صفوی با اشاره به اینکه سبک زندگی دچار تغییراتی شده است، بیان داشت: افزایش مصرف غذاهای پر کالری و با انرژی بالا و غذاهای غنی از چربی ها اشباع و قندها و نیز کم تحرکی منجر به بروز چاقی و اضافه وزن شده است.

وی عنوان کرد: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۰۲ حدود ۵۸ درصد دیابت، ۲۱ درصد بیماری های قلبی و ۴۲ درصد سرطان ها با اضافه وزن ارتباط دارند این در حالی است که چاقی در کشورهای در حال توسعه نسبت به کشورهای توسعه یافته بیشتر است.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه باید آموزش دهیم، آموزش بدهیم به جامعه تا رفتارهای تغذیه ای آن بهتر شود، ادامه داد: خیلی از مواقع دلیلش این است که آن آموزش مطابق با آن فرهنگ نیست.

صفوی گفت: غذاهای با کربوهیدارت های کمپلکس شده جای خود را به انواع غذاهای پر چرب به ویژه چربی های اشباع شده و قندها داده است و افراد بیشتر به مشاغل کم تحرک مشغول هستند.

وی بیان کرد: هر اندازه که درآمد افزایش پیدا می کند زندگی بیشتر به سمت شهرنشینی سوق پیدا می کند.

انتهای پیام /

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار