واکنش وزارت بهداشت ایران به وضعیت اضطراری فلج اطفال در جهان
خبرگزاری تسنیم: رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت در واکنش به وضعیت اضطراری بین المللی فلج اطفال گفت: هم اکنون در ۹ کشور جهان فلج اطفال مشاهده شده است، و سه کشور نیجریه، پاکستان و افغانستان در دنیا بطور بومی آلوده به این ویروس هستند.
به گزارش حوزه سلامتخبرگزاری تسنیم، محمد مهدی گویا در واکنش به انتشار برخی از اخبار به نقل از سازمان جهانی بهداشت مبنی بر وضعیت اضطراری بین المللی فلج اطفال اظهار داشت: با برنامه ریزیها و هماهنگی های صورت گرفته با دانشگاههای علوم پزشکی آذربایجان غربی، کردستان، ایلام، اهواز، آبادان و دزفول در پایان اردیبهشت ماه ۹۳ عملیات واکسیناسیون فلج اطفال در دو نوبت و به فاصله یک ماه انجام می شود.
گویا با اشاره به اینکه ایران در همسایگی دو کشور آلوده به این ویروس قرار دارد، افزود: ایران به جهت همسایگی با این دو کشور از جایگاه ویژه ای برخوردار است. به همین دلیل در حال حاضر با حساسیت ویژه ای بیماری را رد یابی می شود و به طور مرتب عملیات واکسیناسیون را به ویژه در مناطق مرزی کشور اجرا می کند.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیردار یادآور شد: عملیات واکسیناسیون کودکان زیر ۱۵ سال نیز چندی پیش به محض مشاهده یک مورد بیماری در کشور همسایه عراق در مرزهای شرق کشور نیز به اجرا در آمد.
گویا در ادامه افزود: سه کشور نیجریه، پاکستان و افغانستان در دنیا بطور بومی آلوده به این ویروس هستند و این بیماری را به کشورهای دیگر انتقال می دهند و طی ۵ ماه گذشته این ویروس را به ۱۰ کشور دنیا انتقال داده اند.
وی علت اعلام وضعیت اضطراری از سوی سازمان جهانی بهداشت را به دلیل انتقال این ویروس در فصل غیر معمول و تعداد کشورهای آلوده شده ذکر کرد و گفت: برای جلوگیری از انتشار مجدد فلج اطفال در دنیا و ریشه کن ماندن این بیماری به یک اقدام هماهنگ و گسترده در سطح بین المللی نیاز است.
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در حال حاضر این ویروس در کشورهای نیجریه، پاکستان، افغانستان، سوریه، عراق، کامرون، گینه، اتیوپی و اسرائیل مشاهده شده است.
انتهای پیام /
ارسال نظر