جدال منصور و امیر به یاد خرده حسابهای قدیمی
دیدار استقلال و راهآهن سورینت در روز یکشنبه سوم شهریور پایان بخش هفته ششم لیگ برتر فوتبال است.
ساعت ۱۹:۱۰ فردا(یکشنبه) و در ورزشگاه آزادی دیدار دو تیم استقلال و راه آهن سورینت پایان بخش هفته ششم لیگ برتر خواهد بود. این دیدار برای هر دو تیم از اهمیت بالایی برخوردار است. استقلال که تا آغاز هفته ششم در رده دوم بود با نتایج دیدارهای جمعه در رده سوم قرار گرفته و برتری مقابل راه آهن آنها را به رده دوم باز میگرداند. در مقابل راه آهن هم که تا رده دوازدهم نزول کرده، امیدوار است با کسب امتیاز از بازی مقابل شاگردان قلعه نویی جایگاهش را در جدول بهبود ببخشد.
آسمان استقلال این روزها آبی است و با وجود اختلافات فتحاللهزاده و قلعهنویی در پشت پرده، نتایج این تیم بر وفق مراد بوده و حتی مانند بازی با حریف تایلندی ناخواسته هم توپ هایشان وارد دروازه حریفان میشود. برتری در دیدار هفته پنجم مقابل داماش و سپس مغلوب کردن بوریرام در بازی رفت لیگ قهرمانان آسیا اوضاع روحی این تیم را از هر نظر برای بازی با راه آهن به حد ایدهآل رسانده است. از سوی دیگر قلعه نویی و ابراهیم زاده در هر تیمی که باشند همواره مصافهایی دیدنی داشتهاند.
قلعهنویی و ابراهیم زاده در تیم ملی همکار بودند و سپس ابراهیم زاده مدتی کوتاه جایگزین قلعه نویی شد. این دو در لیگ هشتم رقابتی تنگاتنگ داشتند و در نهایت قلعه نویی با استقلال قهرمان و ابراهیم زاده با ذوب آهن نایب قهرمان شدند. اکنون منصور ابراهیم زاده امید زیادی دارد تا تیم او بتواند سد راه مدافع عنوان قهرمانی و تیم امیر قلعه نویی شود و خرده حسابهای گذشته را تسویه کند.
اگر ابتدای فصل پروژه بازگشت دایی به پرسپولیس کلید نمیخورد، شاید ابراهیم زاده در دربی روبهروی قلعه نویی قرار میگرفت. در راه آهن بازیکنانی چون امین منوچهری حضور دارند که به نوعی در استقلال به آنها اعتماد نشد و این دیدارها همواره فرصتی برای آنهاست تا نشان دهند باشگاه بزرگ اشتباه کرده که آنها را کوچک شمرده است.
راه آهنیها پیش از این دیدار مصرانه مانع از تعویق یک روزه بازی شدند و اکنون اگر بازنده باشند شاید کری خوانی استقلالیها برای آنها سنگینتر هم شود. با این وجود مردان ابراهیمزاده روز سخت و دشواری در ورزشگاه آزادی خواهند داشت. فعلا جلوی این استقلال را گرفتن دشوار است اما راه آهن هم روزگاری گربه سیاه استقلال و پرسپولیس بوده است. استقلال در این دیدار تیموریان را همچنان نخواهد داشت اما به نظر میرسد بیک زاده و ساموئل اگر در ترکیب باشند شرایط بهتری خواهند داشت.