گواردیولا: بایرن پیشرفت کرده اما هنوز به زمان نیاز داریم
سرمربی بایرن مونیخ از پیشرفت تیمش راضی است اما معتقد است که هنوز به زمان نیاز دارد.

به گزارشامیدنیوزبه نقل از ایسنا، بایرن مونیخ با وجود نتایج درخشان با یوپ هاینکس در فصل قبل با این مربی باتجربه ادامه نداد و گواردیولا را به عنوان سرمربی جدید خود انتخاب کرد.
گواردیولا که در دوران حضورش در نوکمپ نتایج خیره کننده ای با آبی - اناریها گرفت در دیدارهای آمادگی پیش از فصل با بایرن مونیخ بسیار خوب کار کرده است و دو روز پیش با دو گل از سد شاگردان سابق خود گذشت.
سرمربی جدید بایرن مونیخ از شرایط تیم جدید خود راضی است با این حال معتقد است که تیمش هنوز نقاط ضعفی دارد که باید آنها را برطرف کند. او گفت: از پیشرفت اخیر خود خوشحال و راضی هستم با این حال براین باورم که هنوز به زمان احتیاج داریم. هنوز در کارهای هجومی خوب عمل نمی کنیم و باید این ضعف را برطرف کنیم.
به گزارش ایسنا، از نکات جالب توجه دیدار تیمهای بایرن مونیخ و بارسلونا که تعجب کارشناسان را به دنبال داشت، مالکیت ۵۵ درصدی تیم آلمانی مقابل سمبل مالکیت توپ بود. اتفاقی که برخی آن را به حضور گواردیولا روی نیمکت باواریاییها نسبت دادهاند و برخی نبود بازیکنان اصلی بارسا را عامل آن دانستهاند.
بایرن مونیخ در سوپر جام آلمان باید شنبه هفته آینده در ایدونا پارک به مصاف دورتموند برود. گواردیولا درباره این بازی گفت: برای بازی برابر دورتموند کاملا آمادهایم. باید برابر این تیم بهترین عملکرد خود را به نمایش بگذاریم. چنانچه شکست بخوریم هیچ گونه توجیهی نخواهیم داشت. هر آنچه را که در توان داریم رو خواهیم کرد و بهترین عملکرد خود را برابر دورتموند ارائه خواهیم داد.