تونی الیویرا محبوب تبریزی ها دلیل محرومیت تراکتورسازی
سرمربی پرتغالی اسبق تیم تراکتور سازی که با این تیم تا آستانه قهرمانی هم رفت این روزها برای تراکتوری ها دردسرساز شده است.
به گزارش سرویس ورزشی امید نیوز - پس از ممنوعالفعالیت شدن تیم تراکتورسازی در فصل نقل و انتقالات، مشخص شد که این باشگاه با موج شکایتها از سوی بازیکنان و مربی خارجی سابق خود روبرو است.
پس از این شکایتها، کمتر کسی فکر میکرد پیرمرد دوست داشتنی تبریزی ها از شاکیان تراکتورسازی باشد کسی که محبوبیتی دست نیافتنی در تبریز داشت و خود بارها اعلام کرده بود عاشق تراکتور و هوادارانش است و همیشه حتی اگر مربیش نباشد یک طرفدار واقعی باقی می ماند اما این روزها او و بازیکنان خارجی که در زمان سرمربیگری او در تراکتوربودند دردسرخیلی بزرگی را برای تراکتور درست کردند و حالا دیگر مردم تبریزی هیچ عشقی نسبت به سرمربی که عاشق جنب وجوش های کنار زمینش بودند و استادیوم را در زمان سرمربیگری اش پر می کردند ندارند. نمایندگان باشگاه تراکتورسازی برای حل این مشکل دست به کار شدند و حالا شنیده میشود که این باشگاه توانسته با تونی اولیویرا سرمربی سابق خود به توافق برسد تا او فعلا از شکایتش صرف نظر کند.
سرمربی پرتغالی سابق تیم تراکتورسازی که در مقاطع مختلف هدایت این تیم را برعهده داشت، مقدار زیادی از این تیم طلبکار بود. قرار است تراکتورسازان در چند قسط، بدهی تونی را پرداخت کنند تا او شکایتی علیه باشگاه تبریزی انجام ندهد. تونی در ۲۰ خرداد ۱۳۹۱ با امضای قراردادی یک ساله، وظیفهٔ سرمربیگری باشگاه تراکتورسازی تبریز را برعهده گرفت. وی در مورد هواداران این باشگاه گفتهاست: «در ۳۴ سال بازی و مربیگری در تیمهای مختلف چنین استقبالی را از یک تیم ندیده بودم. تماشاگران تبریزی در هر بازی و یا سر تمرین طوری در ورزشگاه حضور مییابند که انگار آن روز را برای تیم جشن گرفتهاند. من در بنفیکا هم چنین هواداران پرشوری ندیده بودم.»
این مربی با کسب پیروزی ۵ بر ۰ در برابر باشگاه گهر، بهترین برد تاریخ باشگاه تراکتورسازی را در لیگ برتر فوتبال ایران برای این تیم کسب کرد. افزون بر این با برد ۴ بر ۱ برابر باشگاه سپاهان، سنگینترین باخت سپاهان را در تاریخ لیگ برتر به این باشگاه تحمیل کرد. با این حال، در لیگ قهرمانان آسیا نتوانست با تراکتورسازی - که برای نخستین بار حضور در این رقابتها را تجربه میکرد - از مرحله گروهی صعود کند. در روزهایی که تونی وظیفه هدایت تراکتورسازی را برعهده داشت، شبکه تلویزیونی SIC پرتغال مستندی از زندگی تونی در تبریز و محبوبیت وی در نزد هواداران تراکتورسازی تهیه و پخش کرده بود.
با وجود کسب رتبه دوم در جدول لیگ برتر و کسب سهمیه آسیا و علیرغم مخالفت اکثریت هواداران، تونی در فاصله ۲ هفته مانده به پایان فصل، در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ از سوی مسئولان باشگاه، به دلیل کسب نتایج ضعیف، کنار گذاشته شد؛ هر چند مسائل مالی و افزایش نرخ ارز نیز در اخراج وی بیتاثیر نبودند. وی در هنگام ترک تبریز، در میان بدرقه هواداران تراکتورسازی و با چشمانی اشکبار گفت: «من همه شما را دوست دارم و در قلبم جا دارید. هر وقت بخواهید به تراکتور برمیگردم؛ ولی بالاخره تصمیمی است که گرفته شده و امیدوارم تیم تراکتور موفق شود. من خاطرات خیلی خوبی با تراکتور و هواداران این تیم دارم. همیشه رابطهام با هواداران خوب بوده است؛ ولی باشگاه مرا خراب کرد.» محمدحسین جعفری، مدیرعامل وقت باشگاه تراکتورسازی نیز، در همان روزی که تونی تبریز را ترک کرد، از سمت خود استعفا داد.
بازگشت به تراکتورسازی
تونی در اواخر فصل بعد(۹۳–۱۳۹۲) پس از استعفای مجید جلالی دوباره به عنوان سرمربی تراکتورسازی انتخاب شد. او توانست با قهرمانی در جام حذفی، تراکتورسازی را به نخستین عنوان قهرمانی تاریخ خود در سطح اول فوتبال ایران برساند. وی در پایان فصل و پس از پایان مدت قراردادش، از این تیم جدا شد.
سومین دوره حضور در تراکتورسازی
تونی در نیم فصل دوم ۹۴–۱۳۹۳، در ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ و در سالروز نخستین قهرمانی تراکتورسازی در جام حذفی و پس از اخراج رسول خطیبی، برای بار سوم، عهدهدار هدایت تیم تراکتورسازی شد تا به همراه واسیلی گوجا، تنها مربیای باشد که در سه دوره، سرمربی این باشگاه بوده است. او، در پایان فصل ۹۴–۱۳۹۳، سومین عنوان نایبقهرمانی تراکتورسازی را در لیگ برتر، برای این تیم به ارمغان آورد. او در فصل بعد و پس از ۱۳ هفته در ۱۷ آذر ۱۳۹۴ از این تیم جدا شد.
ارسال نظر