سرمربی تیم ملی بوکس از کار برکنار شد!
مسئولان فدراسیون بوکس سرمربی تیم ملی را بر کنار و احدی را به عنوان مسئول جدید تیم ملی بزرگسالان انتخاب کردند.

به گزارشامیدنیوزبه نقل از ایسنا، تیم ملی بوکس بزرگسالان ایران که با ۹ بوکسور در مسابقات قهرمانی آسیا در اردن شرکت کرد، تنها سه مدال برنز توسط سجاد محرابی، جاسم دلاوری و احسان روزبهانی گرفت و در مکان نهم ایستاد که نتیجه ضعیفی به شمار میرود.
مسئولان فدراسیون بوکس پس از بررسی جوانب مختلف و انتقاداتی که به عملکرد کادرفنی تیم ملی وارد شد، تصمیم گرفت، غلامرضا کریمی را از سرمربیگری تیم ملی برکنار کند و تمام کارهای فنی مربوط به تیم بزرگسالان را به اکبر احدی بسپرد. احدی، سرمربیگری تیم جوانان را برعهده داشت و دارد. این مربی جوان بوکس ایران دو هفته پیش در جریان مسابقات قهرمانی آسیا در اردن مدرک مربیگری سه ستاره خود را هم دریافت کرد.
احدی در بازیهای آسیایی ۲۰۰۶ دوحه هم در یک مقطع کوتاه مدت سرمربیگری تیم ملی بزرگسالان را بر عهده داشت. برکناری کریمی در حالی است که او و حسین نهرودی نزدیک ۲۰ سال در تیم ملی بزرگسالان به عنوان مربی و سرمربی در کنار هم بودند. حسین نهرودی بعد از بازیهای المپیک ۲۰۱۲ لندن از تیم ملی کنار گذاشته شد و بعد از آن هدایت تیم ملی بزرگسالان به کریمی سپرده شد. این اقدام فدراسیون جوانگرایی بود اما بعد از رفتن نهرودی، دیگر موسپید تیم ملی جای او را گرفت.
کریمی در حالی از سرمربیگری تیم ملی بوکس کنار گذاشته شد که تنها دو ماه هدایت تیم ملی را به صورت رسمی و با داشتن حکم برعهده داشت.