بیشترین مدال در تمام رویداد ها در ژیمناستیک توزیع می شود
جعفری: بودجه فدراسیون ژیمناستیک اندازه یک فوتبالیست درجه دوم هم نیست
مربی تیم ملی ژیمناستیک گفت: بودجه یکساله فدراسیون ژیمناستیک اندازه دریافتی یک فوتبالیست درجه دوم هم نیست و امیدوارم مسئولان ورزش نگاه ویژه ای به این رشته داشته باشند.

حقیقت جعفری در گفت وگو با خبرنگار ورزشیخبرگزاری فارس، در مورد زمان برگزاری اردوهای تیم ملی اظهار داشت: اردوهای تیم ملی ژیمناستیک در ۵ مرحله تا قبل از آغاز بازی های آسیایی اینچئون قرار است در شهرهای تهران، بندرعباس، گنبد، اردبیل و تهران پیگیری شود. ۱۴ نفر در حال حاضر به اردوهای تیم ملی دعوت شده اند و ۵ نفر به عنوان کادر فنی کنار این نفرات حضور دارند.
وی افزود: ما در مرحله اول دو وعده صبح و بعدازظهر اردوها را پیگیری می کنیم و در مرحله اول روی آمادگی جسمانی ملی پوشان کار می کنیم چرا که مدت زیادی است که نتوانسته ایم اردوهای تیم ملی را برگزار کنیم و در حال حاضر باید تلاش کنیم تا آمادگی جسمانی نفرات حاضر در اردوها بالا برود.
مربی تیم ملی ژیمناستیک در ادامه گفت: در مرحله اول ریزشی نخواهیم داشت اما در مرحله دوم اردوها که به میزبانی بندرعباس برگزار خواهد شد احتمالا تعدادی از نفرات از جمع ما جدا خواهند شد.
جعفری در مورد حضور تیم ملی در بازی های آسیایی گفت: ما دوره قبل در بازی های آسیایی گوانگجو حضور داشتیم حتی ملی پوشان ما تا پای فینال نیز صعود کردند، اما نتوانستند مدال کسب کنند. البته ناگفته نماند فینال این رشته با رشته های دیگر متفاوت است. در فینال مسابقات ژیمناستیک هشت نفر حضور پیدا می کنند که در هر وسیله(حرکت زمینی، خرک حلقه، دارحلقه و… در واقع برای مردان شش وسیله وجود دارد) دوباره هشت نفر در فینال مسابقه می دهند و هر کسی عنوان اول تا سومی را بتواند کسب کند به او مدال داده می شود.
جعفری در ادامه خاطرنشان کرد: ژیمناستیک یکی از رشته هایی است که در تمام رویدادهای آسیایی، جهانی و المپیک بالای ۳۰ مدال به ورزشکارانش توزیع می شود. هر کشوری روی این رشته سرمایه گذاری کند می تواند در رقابت هایی که به آن اشاره کردم مدال های زیادی را کسب کند. البته کشورهای پیشرفته دوران تحصیلات ابتدایی دانش آموزان را طوری برنامه ریزی کرده اند که به اجبار رشته ژیمناستیک نیز در برنامه های آنها گنجانده شده است.
مربی تیم ملی ژیمناستیک در ادامه گفت: تنها صرفا هدف آنها گسترش ژیمناستیک نیست؛ چرا که به هر حال از این رشته می توان ورزشکارانی را تربیت کرد و در سایر رشته ها از آنها پدیده هایی جدید کشف کرد.
وی در مورد اینکه در کشور ما در این رشته سرمایه گذاری نمی شود، گفت: متأسفانه در کشور ما در بخش ژیمناستیک سرمایه گذاری نمی شود. کل بودجه یکساله فدراسیون ژیمناستیک اندازه دریافتی یک فوتبالیست درجه دو در طول یک فصل هم نیست هر چند مسئولان فدراسیون تمام تلاش شان را می کنند تا بهترین شرایط را برای ملی پوشان فراهم کنند، اما با دستان خالی آنها نمی توانند کار زیادی انجام دهند. امیدواریم با عنایت مسئولان ورزش این رشته به جایگاه اصلی خود برسد.
انتهای پیام / م