مربی کروات به ملوانی ها فرصت داد

ناراحتی اسکوچیچ از پرداخت نشدن مطالباتش

خبرگزاری تسنیم: سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی در فصل گذشته از اینکه مسئولان این باشگاه به تعهدات خود در قبال او عمل نکرده اند، ناراحت است.

ناراحتی اسکوچیچ از پرداخت نشدن مطالباتش

به گزارش خبرنگار ورزشیخبرگزاری تسنیم، دراگان اسکوچیچ، سرمربی کروات تیم فوتبال ملوان بندرانزلی در سیزدهمین دوره لیگ برتر امروز(یکشنبه) جلسه ای با مسئولان باشگاه ملوان بندرانزلی داشت تا در خصوص چگونگی دریافت مابقی مطالباتش با آنها گفت وگو کند.

اسکوچیچ که انتظار داشت در جلسه امروز تکلیفش با باشگاه ملوان بندرانزلی مشخص شود، زمانی که متوجه شد باشگاه برنامه خاصی برای پرداخت حق و حقوقش ندارد، جلسه را با ناراحتی ترک کرد.

اسکوچیچ که هنوز ۵۰ درصد قراردادش را از باشگاه ملوان دریافت نکرده در جلسه امروز با مسئولان این باشگاه به یک نقطه نظر مشترک نرسید و از محل برگزاری نشست خارج شد.

وی فعلاً موفق نشده طلبش را از باشگاه ملوان بندرانزلی دریافت کند و به ملوانی ها فرصت داده تا هر چه زودتر ۵۰ درصد باقیمانده مطالباتش را پرداخت کنند.

انتهای پیام /

ارسال نظر

خبر‌فوری: رازهای لاغری با گل کلم: خواص و روش‌های مصرف آن