عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس:
امکان مقایسه بدهی های استقلال و پرسپولیس وجود ندارد / وضعیت پروین هفته آینده مشخص می شود
نامی گفت: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته قرار بود که جلسه هیات مدیره برای مشخص شدن وضعیت آینده تیم برگزار شود اما به دلیل غیبت دو نفر از اعضا به روز دیگری موکول شد.

محمد نامی عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در گفتگو باخبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگارانافزود: به هر حال ما اعضای هیات مدیره قصد داریم که هر چه سریعتر وضعیت تیم پرسپولیس را مشخص کنیم.
نامی درباره تغییر اعضای هیات مدیره توسط وزیر ورزش و جوانان بیان کرد: هیچ اشکالی وجود ندارد. پرسپولیس یک تیم دولتی است و وزارت ورزش و جوانان اختیار تام برای تغییر و تحولات در تیم پرسپولیس را دارد.
وی تصریح کرد: هر کسی عضویت در هیات مدیره را قبول نمی کند. چراکه پولی در هیات مدیره نیست. ما الان بدون جیره و مواجیب در هیات مدیره پرسپولیس هستیم به نظرم هر کسی که تمایل به عضویت در هیات مدیره را دارد باید عاشق پرسپولیس باشد.
وی درباره میزان بدهی پرسپولیس در زمان رویانیان گفت: بدهی های باشگاه پرسپولیس توسط ناظران وزارت ورزش و دیوان محاسبات محاسبه شده است. براین اساس، اسناد مالی در اختیار من نیست تا میزان بدهی ها مربوط به دوران رویانیان را اطلاع داشته باشم.
وی درباره احتمال کناره گرفتن علی پروین و مطرح شدن گزینه های جدید برای مدیرعاملی پرسپولیس گفت: اینها حدس و گمان است و هنوز تکلیف علی پروین مشخص نشده تا گزینه جدیدی را بررسی کنیم. در جلسه اعضای هیئت مدیره هفته آینده وضعیت پروین را مشخص می کنیم.
نامی درباره وضعیت کادر فنی و بازیکنان گفت: علی دایی با باشگاه قرارداد دارد و ما قصد داریم وی را برای فصل بعد حفظ کنیم همچنین با بازیکنانی که قرارداد ندارند و علی دایی آنها را برای فصل بعد می خواهد صحبت می کنیم تا در پرسپولیس بمانند.
نامی درباره خصوصی سازی باشگاه پرسپولیس گفت: نمی شود که همه امتیاز یک باشگاه به بخش خصوصی واگذار شود. عاقلانه این است که ۵۱ درصد سهم دولت و ۴۹ درصد هم سهم بخش خصوصی باشد.
انتهای پیام /