شیرکوند در گفت وگو با تسنیم:
حضور معروف در جام باشگاه های جهان برایش مفیدتر است یا یک هفته تمرین در آزادی؟
خبرگزاری تسنیم: لیبرو تیم والیبال متین ورامین گفت: آیا حضور سعید معروف در مسابقات قهرمانی باشگاه های جهان برای او مفیدتر است یا یک هفته تمرین در سالن ورزشگاه آزادی؟

احسن شیرکوند در مورد قهرمانی تیم والیبال متین ورامین در مسابقات قهرمانی باشگاه های آسیا به خبرنگار ورزشیخبرگزاری تسنیمگفت: من فکر می کنم جزو بازیکنانی باشم که بیشترین حضور را در مسابقات قهرمانی باشگاه های آسیا داشته ام که قبل از این دوره، آخرین بار آن با تیم پیکان در سال ۲۰۰۹ بود به همین خاطر با اطمینان می گویم که مسابقات امسال، کامل ترین رقابت ها تا این روز بود.
وی افزود: ۱۶ تیم در فیلیپین حضور داشتند که بیشتر تیم ها از بازیکن خارجی استفاده کرده بودند. سطح مسابقات بسیار بالا بود و ما باید چند بازی را می باختیم. برای مثال در بازی با نماینده چین تایپه واقعا شانس آوردیم که نباختیم. در فینال هم همین شرایط را داشتیم ولی خوشبختانه قهرمان شدیم.
لیبرو تیم متین ورامین در مورد بازیکنان کمکی تیمش در مسابقات قهرمانی باشگاه های آسیا تصریح کرد: فیاضی، تاجر و سیدعباسی کمک زیادی به ما کردند و ما بر خلاف لیگ با ۱۲ بازیکن مقابل حریفات قرار گرفتیم. آنها در مواقع حساس، تیم را نجات دادند. مثلا اگر میکائیل تاجر در بازی با چین تایپه نبود ما قطعا باخته بودیم.
شیرکوند در مورد بازیکنان سایر تیم ها گفت: لیبروهای سایر تیم ها در حد قابل قبولی بودند اما سطح آنها نسبت به سال های قبل افت کرده بود که فکر می کنم مربوط به افت کلی والیبال مخصوصا در شرق آسیا باشد. شاخص ترین بازیکن رقابت ها هم کریستین ساوانی بود که البته در بازی فینال نقش زیادی نداشت چون با بازیکنان کناری خودش هنوز هماهنگی کامل نداشت.
لیبرو متین ورامین در مورد حضور در مسابقات قهرمانی باشگاه های جهان اظهار داشت: ۲ روز است که استارت کار برای حضور در برزیل را زده ایم و در حال رایزنی هستیم تا بتوانیم بازیکنان مان را برای باشگاه های جهان حفظ کنیم. به نظر من برای بالا بردن پرچم ایران مهم نیست که چه تیمی این کار را انجام می دهد. هدف ما هم فقط بالا بردن پرچم ایران در میادین بین المللی است چون از ابتدا هدف ما نه قهرمانی لیگ برتر بود و نه قهرمانی آسیا. هدف نهایی ما حضور در مسابقات قهرمانی باشگاه های جهان در برزیل بود. واضح است که سطح مسابقات باشگاه های جهان به قدری بالا هست که بازیکنان از فرم خارج نشوند.
شیرکوند در مورد اینکه فدراسیون اعلام کرده بازیکنان اصلی متین را به آنها نخواهد داد گفت: به نظر شما آیا حضور سعید معروف در مسابقات قهرمانی باشگاه های جهان برای او مفیدتر است یا یک هفته تمرین در آزادی؟!
انتهای پیام /