یک نیمه دیگر از بازی با پیکان باقی مانده
مهاجری: صالحی پیش از این امتحانش را پس داده است
خبرگزاری تسنیم: سرمربی تیم سیاه جامگان گفت: داوری بازی با پیکان هیچ مشکلی نداشت و داور این مسابقه پیش از این امتحانش را پس داده است.

به گزارش خبرنگار ورزشیخبرگزاری تسنیم، رضا مهاجری پس از تساوی تیم های پیکان و سیاه جامگان مشهد در بازی رفت پلی آف صعود به لیگ برتر اظهار داشت: هنوز یک نیمه از مسابقه با پیکان باقی مانده و ما می خواهیم در شهر خودمان، با حضور هواداران و اضافه شدن چند بازیکن در بازی برگشت پرقدرت ظاهر شویم.
وی ادامه داد: تمام تلاشمان را در بازی برگشت انجام می دهیم تا از سد پیکان بگذریم و به مصاف فجر سپاسی برویم.
سرمربی تیم سیاه جامگان مشهد در واکنش به اعتراض بازیکنان و اعضای کادر فنی پیکان به تیم داوری این مسابقه عنوان کرد: پیکانی ها به داور اعتراض می کردند اما به نظرم صالحی پیش از این امتحانش را پس داده و نشان داده که چه داور خوبی است. هر چند معتقدم داور می توانست در نیمه اول به نفع ما پنالتی بگیرد اما به مهاجم ما کارت زرد نشان داد.
مهاجری در خصوص اینکه پیکانی ها او تیمش را به ضد فوتبال متهم کردند تاکید کرد: نمی دانم چرا این صحبت ها را مطرح می کنند. همه دیدند وقتی بازیکنانم می خواستند برای تعویض از زمین بیرون بیایند می دویدند و قصد اتلاف وقت نداشتند در ضمن اگر هدف ما ضد فوتبال بود، ۴،۵ موقعیت گل به دست نمی آوردیم.
وی در خصوص اینکه آیا ورزشگاه تختی مشهد می تواند در دیدار برگشت میزبانی کند، تصریح کرد: ۴۰ سال است ورزشگاه تختی میزبان مسابقات مختلف فوتبال است و قطعا برای بازی برگشت هم می تواند میزبان خوبی باشد.
انتهای پیام /