نشست خبری فدراسیون دوچرخه سواری
قمری: بوران در ایران به دنبال مسائل مالی نیست / در آسیا نتیجه بگیریم قراردادش را تمدید می کنیم
رئیس فدراسیون دوچرخه سواری گفت: سرمربی تیم ملی به دنبال مسائل مالی در ایران نیست و تنها می خواهد رزومه اش را تقویت کند.

به گزارش خبرنگار ورزشیخبرگزاری فارس، خسرو قمری در نشست خبری فدراسیون دوچرخه سواری که صبح امروز برگزار شد، اظهار داشت: قبل از سال ۹۳ اولین اردوی خود را در پیست آزادی برگزار کردیم و با اعلام رنکینگی که از سوی سازمان تیم های ملی عنوان شده بود بهترین ورزشکاران را شناسایی و به اردو دعوت کردیم. ما همچنین به دلیل اینکه می خواستیم از پتانسیل های خودمان استفاده کنیم تعدادی از مربیان داخلی را برای تمرین دهی مشخص کردیم.
وی در خصوص انتخاب پاول بوران گفت: ما برای انتخاب سرمربی تیم ملی با ۲۰ تا ۳۰ مربی مذاکره کرده و برنامه و مبلغ پیشنهادی آنها را دریافت کردیم و در نهایت بوران را برای این کار انتخاب کردیم. او تا سال ۲۰۰۹ ورزشکار بوده است و بعد از آن هم ۵-۶ سال است که مربیگری را آغاز کرده است. در ایتالیا و هلند مربیگری کرده و تعداد زیادی از ورزشکاران اتریشی را هم به مسابقات جهانی اعزام کرده است. امیدوارم در این فرصت ۶ ماهه به نتایج خوبی با او برسیم.
رئیس فدراسیون دوچرخه سواری عنوان کرد: ما در حال حاضر به سمتی می رویم که در روزهای آینده تعدادی از ورزشکاران که عملکرد خوبی داشته اند در رده های سنی مختلف برای قهرمانی آسیا در قزاقستان انتخاب کنیم.
وی در خصوص اینکه آیا ملی پوشان به مرز آمادگی رسیده اند یا خیر، گفت: ما از حالا نمی توانیم دوچرخه سواران را به ۱۰۰درصد آمادگی برسانیم. اگر بخواهیم آنها را خیلی زودتر مهیا کنیم احتمال دارد در مسابقات به مشکل بخورند. باید طبق زمانبندی پیش برویم. ما می خواهیم در قزاقستان به نتیجه برسیم و برای رسیدن به قله های دیگر باید برنامه ریزی دیگری صورت بگیرد.
قمری در مورد مدت قرارداد و مبلغ پاول بوران اظهار داشت: هم از لحاظ مالی و هم از لحاظ فنی سعی کردیم مربی را انتخاب کنیم که به شرایط ما نزدیک باشد. او دنبال مسائل مالی در ایران نیست بلکه می خواهد با کسب نتایج خوب رزومه اش را تقویت کند، انگیزه اش هم همین است. مبلغ قرارداد او که از روز گذشته آغاز شده است در ماه ۴ هزار دلار است و تا بازی های آسیایی اینچئون در ایران خواهد بود.
وی تأکید کرد: اگر در قزاقستان به این نتیجه برسیم که او عملکرد خوبی داشته است سعی می کنیم قراردادش را تمدید کنیم در غیر این صورت با هیچکس تعارف نداریم.
رئیس فدراسیون دوچرخه سواری در خصوص دستیاران این مربی گفت: او از لحاظ عاطفی با بازیکنان رابطه بسیار خوبی برقرار کرده است، خودش هم دوست دارد از دستیاران ایرانی استفاده کند. مصطفی چایچی، محمود وفایی، احد کاظمی، حسن آریانفر و محمد جبرائیلی مربیان داخلی هستند که در کنار او همکاری دارند. در بخش خانم ها هم مهرآسا به بوران کمک خواهد کرد.
وی در خصوص اینکه آیا ۶ ماه برای ارزیابی عملکرد او مناسب است یا خیر، گفت: ما در سال ۹۳،۳ هدف داریم، مسابقات قهرمانی آسیا در قزاقستان، المپیک نوجوانان و بازی های آسیایی اینچئون اهداف ما هستند. اگر نتوانیم در قهرمانی آسیا به آمادگی خوبی برسیم برای ما مشکل ساز می شود. اگر دیدیم موفقیت قابل قبولی کسب شده است با یک قرارداد و برنامه جدیدتر با او ادامه خواهیم داد.
قمری عنوان کرد: او آشنایی خوبی با ملی پوشان ما دارد. با مبلغی هم که برای او در نظر گرفتیم فکر می کنم انتخاب درستی داشتیم چون با برخی از مربیان خارجی که صحبت می کردیم هم مبلغ شان بالا بود و هم عنوان می کردند که باید اردوها خارج از ایران باشد.
قمری عنوان کرد: در کنار برطرف کردن نقاط ضعف فنی باید امکانات و دوچرخه هایمان هم بهتر شود. اگر بهترین شرایط فنی را هم داشته باشیم اما دوچرخه مان خوب نباشد فایده ای ندارد. تیم های دیگر بهترین شرایط را برای خود فراهم می کند. آنها حتی از لاستیک هایی استفاده می کنند که صدم ثانیه در رکوردشان تأثیر داشته باشد.
وی ادامه داد: ما در همین خصوص جلساتی با مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک داشتیم. دو معاون وزیر هم یعنی سجادی و شهریان از اردوهای ما بازدید کردند و قول خرید تجهیزات را از آنان گرفتیم.
قمری در پایان در خصوص پیست هایی که قرار است ورزشکاران ما در آن به رقابت بپردازند، عنوان کرد: پیستی که در اینچئون است همین پیستی است که ما در آن تمرین می کنیم اما مسابقات قزاقستان پیست چوبی خواهد بود به همین منظور سعی می کنیم در تبریز، اهواز و خراسان که به تازگی این نوع پیست ها در آنجا افتتاح شده است، تمرین کنیم. مکاتبه ای هم با کشور ارمنستان داشته ایم تا قبل از مسابقات آسیایی اردویی را در پیست سرپوشیده آنها برگزار کنیم. ۵ تا ۷ روز قبل از مسابقات قزاقستان هم به این کشور سفر می کنیم تا با پیست های آنها آشنا شویم.
انتهای پیام / م