ورزشگاه های برزیل برای جام جهانی ۲۰۱۴

میزبان جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل است و تمامی بازی های جام جهانی در ورزشگاه های این شهر برگزار خواهد شد.

ورزشگاه های برزیل برای جام جهانی ۲۰۱۴
به گزارشخبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگارانتیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۱۴ مقابل سه تیم نیجریه، آرژانتین، بوسنی هرزگوین در سه ورزشگاه خواکیم، امریکو، مینیرائو و فونته نووا بازی خواهد کرد.

اولین بازی تیم ملی کشورمان مقابل تیم نیجریه در ورزشگاه خواکیم امریکو در شهر کورتیبا برزیل است.

از زمانی که بازسازی ورزشگاه استادیو خواکیم امریکو در ژوئن ۱۹۹۹ تکمیل شد، به عنوان یکی از مرزنترین ورزشگاه های برزیل شناخته شده است.

ورزشگاه خانگی اتلتیکو پارانائنس که زمان ساخت آن به سال ۱۹۷۴ بر می گردد در میان ورزشگاه های منتخب میزبان رقابت های جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل قرار گرفته است.

عملیات بازسازی این ورزشگاه در دسامبر ۲۰۱۲ به پایان رسید در این پروسه گنجایش ورزشگاه به ۴۰ هزار نفر افزایش یافت.

این ورزشگاه میزبانی چهار دیدار در مسابقات جام جهانی را بر عهده دارد جمعیت کورتییا حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر است این شهر در ۱۰۵ کیلومتری بندر دریا قرار دارد.

کوریتیبا آب و هوای گرمسیری دارد این شهر مرطوب در جنوب برزیل روی فلات واقع شده است زمستانی معتدل و مرطوب با دمای متوسط ۷ درجه سانتیگراد در سردترین ماه سال دارد.

بهترین دما در ماه ژوئن که مرحله گروهی رقابت های جام جهانی در آن برگزار می شود ۳۰ درجه و کمترین دما ۳ - درجه سانتیگراد گزارش شده است.

تیم ملی فوتبال ایران ۲۶ خرداد در اولین بازی خود در مرحله گروهی مسابقات جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل به مصاف نیجریه می رود.

ایران - آرژانتین در استادیوم مینیرائو شهر بلوهوریزونته

ورزشگاه استادیوم مینیرائو در شهر بلوهوریزونته یکی از ورزشگاه های تاریخی در فوتبال برزیل با گنجایش ۵۷ هزار و ۴۸۳ نفر که در سال ۱۹۶۵ ساخته شد ورزشگاه خانگی تیم های اتلتیک مینیرو و کرو زیرو نامیده می شود این ورزشگاه قرار است ۶ بازی مسابقات جام جهانی ۲۰۱۴ شامل یکی از دیدارهای نیمه نهایی را میزبانی کند.

پروژه مدرنیزه سازی شامل پایین آوردن سطح زمین و بهبود دسترسی ورزشگاه انجام شد.

این ورزشگاه پنجم دسامبر ۱۹۶۵ در محله پامپولیا در شهر بلوهوریزونته افتتاح شد و در رقابت های مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۸ و ۲۰۰۴ میزبان دیدارهای دو تیم برزیل و آرژانتین بوده است.

بلوهوریزونته در جنوب برزیل واقع شده است جمعیت این شهر حدود دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است و ششمین شهر پرجمعیت این کشور است این شهر روی چند تپه واقع شده و کوه ها از همه طرف آن را محاصره کرده اند.



این شهر در یک منطقه استوایی واقع شده است و متوسط دمای سالانه آن بین ۹ تا ۳۵ درجه سانتیگراد درجه بندی آب و هوایی این شهر معتدل حاره است تابستان های گرم و مرطوب از خواص این شهر است و زمستانی خشک و معتدل دارد.
بلوهوریزونته در ۳۰۰ کیلومتری دریا واقع شده است.

جولایی(۱۰ تیر تا ۹ مرداد) سردترین ماه این شهر است و کمترین دما ۲ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

تیم ملی فوتبال ایران ۳۱ خرداد در این ورزشگاه در دومین مسابقه مرحله گروهی به مصاف آرژانتین خواهد رفت.

ایران - بوسنی هرزگوین(ورزشگاه مونته نووا) شهر سالوادور

سالوادور اولین پایتخت تاریخ برزیل میزبان رقابت های جام جهانی برزیل ۲۰۱۴ خواهد بود.

این ورزشگاه که آن را رسما با نام استادیوم اوکتاویو مانگابیرا می شناسند ۲۸ ژانویه ۱۹۵۱ افتتاح شد و مکان برگزاری دربی دو تیم ویتوریا و اسپورت کلوب بوده است.

این ورزشگاه در نوابر ۲۰۰۷ بسته شد و سه سال بعد تخریب شد.

این مجموعه شامل رستورانی وسیع، موزه، فوتبال، پارکینگ، فروشگاه، هتل و سالن کنسرت است.

ورزشگاه جدید فونته نووا میزبان ۴ بازی در رقابت های جام جهانی است که یکی از آنها یکی از مسابقه مرحله یک چهارم است.

سالوادور وسیع ترین شهر ساحلی شمالی برزیل است سالوادور را به دلیل کارناوال های خیابانی اش با نام پایتخت شادی برزیل نیز می شناسند.

این شهر یکی از قدیمی ترین شهرهای آمریکا است سالوادور دارای آب و هوای جنگل بارانی حاره ای است که هیچ فصل خشکی ندارد دمای هوا در سراسر سال نسبتا ثابت است و شرایط آب و هوایی گرم و مرطوب دارد خشک ترین فصل سالوادور ژانویه است و مرطوب ترین ماه سال بین ماه های آوریل تا جولای واقع شده است.



گرم ترین دمای هوا در ماه ژوئن ۳۲ درجه و سردترین ۱۲ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

تیم ملی فوتبال ایران چهارم تیر در این شهر در آخرین بازی خود در مرحله گروهی رقابت های جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل به مصاف بوسنی هرزگوین خواهد رفت.

یکی دیگر از ورزشگاه های جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل ورزشگاه ملی مانه بارنیشا است این ورزشگاه در شهر برازیلیا در کشور برزیل است و در سال ۱۹۷۴ ساخته شده و ۶۸.۰۰۹ نفر ظرفیت دارد.

همچنین بخشی از مسابقات فوتبال بازی های المپیک تابستانی ۲۰۱۶ در این ورزشگاه برگزار می شود.

ورزشگاه ماراکانا

ورزشگاه ماراکانا در ریو دوژانیرو برزیل واقع است استادیوم ماراکانا در ۱۶ ژوئن ۱۹۲۰ میلادی در بازی دوستانه سائوپائولو و ریودوژانیرو به طور رسمی افتتاح شد.

۸ روز بعد استادیوم میزبان بازی های جام جهانی ۱۹۵۰ برزیل بین تیم های برزیل و مکیزیک بود که با نتیجه ۴ بر صفر به سود برزیل تمام شد همچنین این استادیوم میزبان ۴ بازی دیگر در این دوره جام جهانی بود که یک بازی در دور اول مسابقات و سه بازی دیگر در دور دوم رقابت ها بود.

علاوه بر این استادیوم ماکارانا میزبان دیدار پایانی جام جهانی ۱۹۵۰ بین تیم های برزیل و اروگوئه بود که با نتیجه ۲ بر یک برزیل به پیروزی رسید و قهرمانی جام جهانی ۱۹۵۰ لقب گرفت پس از آن به طور عمده مورد استفاده باشگاه های بزرگ برای برگزاری مسابقات فوتبال قرار گرفته است.

همچنین میزبان تعدادی از کنسرت ها و سایر رویدادهای ورزشی نیز بوده است.

استادیوم ماکارانا در سال ۱۹۶۶ به دنبال مرگ روزنامه نگار معروف برزیلی ماریو فیهو به این نام نامگذاری شد ولی اکثر مردم این استادیوم را با همان نام ماراکانا می شناسند ماراکانا تا سال ۱۹۹۰ میلادی تغییر چندانی نداشت تا اینکه براثر یک اتفاق گریبانگیر دستخوش تغییراتی شد. در سال ۲۰۰۷ میلادی که برزیل میزبان جام جهانی ۲۰۱۴ شد واضح بود که ورزشگاه ماراکانا به عنوان میزبان فینال جام جهانی به تغییرات اساسی و توسعه مجدد نیاز دارد.

توسعه ساختمان استادیوم در سال ۲۰۱۰ آغاز شد.

در این تغییرات ردیف پایین استادیوم بازسازی و سقف جدیدی برای ورزشگاه ساخته شد.



در حال حاضر گنجایش آن ۸۲.۲۳۸ تماشاچی است و بزرگترین استادیوم در برزیل و آمریکای جنوبی است.

پس از نوسازی و ارتقا گنجایش آن به حدود ۸۵۰۰۰ تماشاگر می رسد و برای بازی های جام جهانی ۲۰۱۴ و بازی المپیک ۲۰۱۶ آماده می شود.

ورزشگاه ماراکانا در ۲ ژوئن ۲۰۱۳ در بازی دوستانه برزیل و انگلیس باردیگر افتتاح شد.

ورزشگاه کاستلو فورتالزا

ورزشگاه کاستلو فورتالزا ورزشگاهی در شهر فورتالا در کشور برزیل است این ورزشگاه در سال ۱۹۷۳ ساخته شد و در سال ۲۰۱۲-۲۰۰۲ بازسازی شده است و نوع زمین این ورزشگاه چمن است و ظرفیتی ۶۴.۸۴۶ نفری دارد.

ورزشگاه بیراریو

ورزشگاه بیراریو ورزشگاهی در شهر پورتو الگره در کشور برزیل است.

این ورزشگاه در ۱۲ دسامبر ۱۹۵۶ شروع به ساخت کرد و در تاریخ ۶ آوریل ۱۹۵۶ افتتاح شد.

بازسازی این ورزشگاه در سال ۲۰۱۳ صورت گرفت سازنده ورزشگاه بیراریو هایپ استادیو بوده است و ظرفیتی ۴۸.۸۴۹ هزار نفری دارد.

ورزشگاه ایتایپاوا آرنا پرنا مبوکو

ورزشگاه پرنامبوکو ورزشگاهی در شهر ریسیف در کشور برزیل است.

این ورزشگاه در سال ۲۰۱۳ افتتاح شده است و ۴۴.۲۴۸ نفر ظرفیت دارد و نوع زمین آن چمن است.



سازنده این ورزشگاه دنیل فرناندز است.

ورزشگاه آرنا کوریناینس

ورزشگاه آرنا کورنیتیانس ورزشگاهی در شهر سائوپائولو در کشور برزیل است این ورزشگاه که در سال ۲۰۱۱ شروع به ساخت شده و ۴۸.۲۳۴ نفر ظرفیت دارد ین ورزشگاه در سال ۳۱ دسامبر ۲۰۱۳ افتتاح شد.

لازم به ذکر است که نوع زمین این باشگه چمن است.

ورزشگاه آرناداس دوناس

ورزشگاه آرناداس دوناس ورزشگاهی در شهر ناتال در کشور برزیل است.

این ورزشگاه در سال ۲۰۱۱ شروع به ساخت کرده مخصوص جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ طراحی شده است و ۴۲.۰۸۶ نفر ظرفیت دارد.

هزینه ساخت این ورزشگاه ۴۰۰ میلیون رئال گزارش شده است.

ورزشگاه آرنادا باشیادا

ورزشگاه آرنادا باشیادا ورزشگاهی در شهر کوریتینا در کشور برزیل است.

این و رزشگاه در سال ۱۹۹۷ ساخته شده است ۴۱.۴۵۶ نفر ظرفیت دارد این ورزشگاه دسامبر ۱۹۹۷ شروع به ساخت کرده و در سال ۱۹۹۹ افتتاح شده است مالک و گرداننده این ورزشگاه اتلتیکو پاراننزه است و نوع زمین آن چمن است.

ورزشگاه آرنا پانتانال

ورزشگاه آرنا پانتانال ورزشگاهی در شهر کویابا در کشور برزیل است.



این ورزشگاه در سال ۲۰۱۰ شروع به ساخت شده مخصوص جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ طراحی شده است و ۴۲.۹۶۸ نفر ظرفیت دارد.

هزینه ساخت این ورزشگاه ۴۲۰ میلیون رئال(۲۱۰ میلیون دلار آمریکا) گزارش شده است. نوع زمین آن چمن است.

ورزشگاه آرنا آمازونیا

آرنا آمازونیا ورزشگاهی در شهر مانائوس در کشور برزیل است این ورزشگاه در سال ۲۰۱۰ در زمین ورزشگاه ویوالداو شروع به ساخت و مخصوص جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ طراحی شده است ۴۲.۳۷۴ نفر ظرفیت دارد.

در پایان لازم به ذکر است که میزبانی جام جهانی اولین بار در سال ۱۹۵۰ میزبان جام جهانی بود و این دومین بار است که این کشور میزبان جام جهانی می شود بعد از مکزیک، ایتالیا، فرانسه و آلمان برزیل پنجمین کشوری است که برای دومین بار میزبان جام جهانی می شود.

انتهای پیام /
ارسال نظر

خبر‌فوری: رکورد فروش گوشتیران شکسته شد