گزارش تمرین سرخپوشان

حضور یک جانباز و ناراحتی بازیکنان از تصمیم وزارت ورزش / مصدومان پرسپولیس به بازی با راه آهن می رسند

آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس قبل از دیدار با راه آهن در شرایطی برگزار شد که بازیکنان این تیم از شرط های عجیب و غریب وزارت ورزش ناراحت بودند.

حضور یک جانباز و ناراحتی بازیکنان از تصمیم وزارت ورزش / مصدومان پرسپولیس به بازی با راه آهن می رسند

به گزارشخبرگزاری فارس، آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس قبل از بازی با راه آهن از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه امروز در ورزشگاه درفشی فر برگزار شد. در این تمرین بازیکنان پرسپولیس مرور آخرین کارهای تاکتیکی را در دستور کار خود قرار دادند و به تمرینات فشرده پرداختند.

* جانباز معروف موسی سلامت در تمرین امروز پرسپولیس حضور پیدا کرد. او با در دست داشتن عکس دایی برای پرسپولیس در دو بازی آینده آرزوی موفقیت کرد و با دایی هم دیداری داشت.

* دروزاه بان ها زیر نظر غلامپور تمرینات ویژه انجام دادند. ضربه های غلامپور به دروازه طوری بود که او در آخر تمرین بی حال شده بود.

* تمام مصدومان پرسپولیس در تمرینات پرفشار حضور پیدا کردند و این تیم بدون هیچگونه مصدوم به مصاف راه آهن خواهد رفت.

* بازیکنان جوان این تیم که از لیست ۱۸ نفره کنار گذاشته شدند در تمرینات استقامتی شرکت کردند.

* اما سوژه اصلی امروز موضوع ۲ میلیارد تومان و خشم وزارت ورزش نسبت به شرط های وزارت ورزش و مسئولان وزارت بود تا حدی که آنها به شدت به عملکرد وزارت ورزش انتقاد داشتند و می گفتند بازیچه دست وزارت ورزش شده اند. بازیکنان پرسپولیس پس از بازی با راه آهن قرار است اظهارنظرهایی در مورد وزارت ورزش انجام دهند.

انتهای پیام / ن

ارسال نظر

خبر‌فوری: رازهای لاغری با گل کلم: خواص و روش‌های مصرف آن