سعید معروف:
والیبال ایران دیگر به بازیکن خاصی متکی نیست
کاپیتان تیم ملی والیبال با ابراز خرسندی از پیروزی تیم ایران برابر آلمان در لیگ جهانی گفت: والیبال ایران نشان داد که از هر نظر پیشرفت کرده و دیگر به بازیکن یا یازیکنان خاصی متکی نیست.

به گزارشامیدنیوزبه نقل از تسنیم، سعید معروف کاپیتان تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی ۳ بر صفر تیمش مقابل آلمان گفت: آلمان جزو تیمهای خوب لیگ جهانی بود و شانس صعود داشت. ولی ما این تیم را به خوبی آنالیز کرده بودیم و با دفاعهای خوب، بازیکنان موثر این تیم را از کار انداختیم. نقطه قوت آلمان در این بازی دریافت اول بود ولی ما با سرویسهای مناسب، این نقطه قوت را نیز خنثی کردیم.
وی ادامه داد: بازیکنان ذخیره ما در این بازی عالی بودند و این موضوع بیانگر آن است که والیبال ما پیشرفت کرده و دیگر به بازیکن یا بازیکنان خاصی متکی نیست.
معروف گفت: نتایج تیم ملی خود ما را هم غافلگیر کرده است. ما تمام تیمهای حاضر در گروه را بردیم و فقط مقابل روسیه پیروز نشدیم. این موضوع وظیفه ما را سنگینتر میکند و من امیدوارم در سال بعد نتایج بهتری بگیریم. ما فکر نمیکردیم بعد از بازگشت از کوبا و و خستگی ناشی از سفر بتوانیم اینطور بازی کنیم. ما از نظر روحی و روانی در وضعیت خوبی بودیم ولی از نظر جسمانی شرایط مناسبی نداشتیم. تماشاچیها در این بازی عالی بودند و نمی توانست نتیجه ای بهتر از این رقم بخورد.