در گفت وگو با تسنیم
کرمی: مشکلی برای حضور در مسابقات انتخابی ندارم
خبرگزاری تسنیم: قهرمان تکواندوی جهان گفت: در اردوی تیم ملی حاضر هستم و تمرینات را دنبال می کنم و در مسابقه انتخابی مانند دیگر نفرات حاضر خواهم بود.

یوسف کرمی در گفت وگو با خبرنگار ورزشیخبرگزاری تسنیمدر مورد حضور در مبارزات انتخابی تیم ملی تکواندو اظهار داشت: در چند ماه گذشته و بعد از مدتی دوری از میادین تمریناتم را آغاز کردم و توانستم به آمادگی مطلوبی برسم. وضعیتم خوب است و هر روز نیز بهتر می شوم. مانند دیگر نفرات در مسابقات انتخابی شرکت می کنم و هیچ مشکلی از این بابت ندارم.
وی ادامه داد: هدف اصلی ام حضور در بازی های آسیایی اینچئون است اما در این میان نباید از مسابقات مهمی همچون رقابت های قهرمانی آسیا که خرداد ماه به میزبانی ازبکستان برگزار می شود غافل شد. امیدوارم برای حضور در این رقابت ها آماده شوم و بتوانم روی شیاپ چانگ این مسابقات نیز افتخارآفرینی کنم.
قهرمان تکواندوی جهان در مورد اعزامش به همراه تیم ملی به هلند عنوان کرد: سفر هلند در بالا بردن میزان آمادگی ام بسیار تاثیرگذار بود. همانطور که گفتم هر روز وضعیتم بهتر از گذشته می شود و از تمرینات و وضعیت بدنی ام راضی هستم.
کرمی در پایان ضمن اشاره به وضعیت تمرینات تیم ملی گفت: تمرینات در چند دوره گذشته به خوبی پیش رفته و امیدوارم تا زمان اعزام به بازی های آسیایی اینچئون نیز به همین ترتیب ادامه داشته باشد.
انتهای پیام /