رویانیان:

تسویه حساب نهایی با وینگادا و دستیارش انجام شد

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از پرداخت مابقی مطالبات نلو وینگادا، سرمربی تیم فوتبال این باشگاه و دستیارش و تسویه حساب نهایی با آنها خبر داد.

تسویه حساب نهایی با وینگادا و دستیارش انجام شد

به گزارشامیدنیوزبه نقل از تسنیم، محمد رویانیان در گفت‌و‌گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس در خصوص پرداخت کامل طلب نلو وینگادا توسط این باشگاه اظهار داشت: نلو وینگادا، سرمربی اسبق پرسپولیس به فیفا شکایت کرده و مدعی دریافت مطالباتی نزدیک به ۴۵۰ هزار دلار شده بود. در این راستا بخش حقوقی باشگاه پیگیری‌های لازم را انجام داد و ادعاهایی را مطرح کرد. در ادامه مذاکراتی نیز با خود وینگادا انجام و در نهایت مقرر شد ۳۵۰ هزار دلار به این مربی پرتغالی و دستیارش پرداخت کنیم.

وی ادامه داد: هفته گذشته اقدام به تهیه ۲۴۰ هزار دلار کرده و آن را به وینگادا و دستیارش پرداخت کردیم. به هواداران گفته بودیم که نگران این پرونده نباشند. بنده به رغم شرایط فعلی، با حساسیت و دقت هرچه بیشتر، این پرونده را پیگیری کرده و برای بستن آن، تلاش‌هایی کردم تا مشکلی برای پرسپولیس به وجود نیاید.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خاتمه تصریح کرد: خوشبختانه ۱۱۰ هزار دلار باقی‌مانده نیز امروز با مساعدت و حمایت مالی دکتر طباطبایی، مدیریت شرکت سپنتا حامی پرسپولیس و همین طور هوادار پیشکسوت احمد یوسفی در خارج از کشور به حساب وینگادا واریز شد. بدین ترتیب مطالبات وینگادا را به طور کامل پرداخت کردیم و تسویه حساب نهایی با ایشان و دستیارش انجام شد.

ارسال نظر

خبر‌فوری: ماجرای بدهی ۵ میلیادری فتح‌الله‌زاده به استقلال