قدردانی جوانهای رادیویی از پیشکسوتها/ شاه آبادی: شأن رادیوییها حفظ نمیشود
مراسم «ارمغان اردیبهشت» به مناسبت تولد 78 سالگی رادیو با تجلیل از 12 پیشکسوت و 12 نفر از نسل جدید هنرمندان رادیو، برگزار شد.
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس ، مراسم «ارمغان اردیبهشت» به مناسبت تولد 78 سالگی رادیو سهشنبه (چهارم اردیبهشت) ساعت 19 با حضور پیشکسوتان، مدیران، برنامهسازان، گویندگان و علاقهمندان در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.
در این مراسم بزرگداشت رادیو، حمید شاه آبادی معاون صدا، نسیم رفیعی، مریم نشیبی، جواد پیشگر، ژاله صادقیان، سرور پاک نشان، مهدی شرفی ، علیرضا محمدی، یوسف خانعلی، عذرا وکیلی، حسین جوادی، حسین نافذ عارفی، حمید خزایی، فاطمه آل عباس، نازنین مهیمنی، فاطمه نیرومند، مژگان ذوالفقارخانی، آناهیتا برزویی، رضا ساکی، سعید توکل، مسعود اسکویی، حسین خلیل نژاد، رضا ملکوتی نادربرهانی مرند، سعید توکلی، محمد حسین رفیعی، عذرا جوزدانی، مریم قاسمی، حمید جاوید موسوی، زهرا یساقی، شهرام گیل آبادی، علیرضا دباغ و ... حضور داشتند.
** دباغ: به ما میگویند اسپانسر نداریم!
«علیرضا دباغ» منتقد رسانه و کارشناس فرهنگی، در ابتدای صحبتهای خود گفت: امیدوارم جمع دوست داشتنی و پیشکسوت رادیو همیشه سرحال و پر کار باشند. به این مراسم آمدیم تا از رادیو بگوییم و بشنویم.
وی در ادامه افزود: یادم است در سال گذشته، هیچ کدام از مدیران سازمان صدا و سیما به این مراسم بزرگداشت نیامدند و از اینکه امسال آقای شاه آبادی دعوت ما را قبول کردند تشکر میکنیم.
دباغ ادامه داد: دوستان رادیویی با همه سختیهایی که این کار دارد،در کنار یکدیگر هستند. از همینجا از همه بزرگانی که به این مراسم آمدند تشکر میکنم و امیدوارم قدر لحظاتی که با هم هستیم را بدانیم.
این کارشناس فرهنگی در ادامه افزود: در سالهای گذشته جشنواره تولیدات رادیویی ابتکاری بود که در رادیو راه افتاده بود و در آن جشنواره همه در کنار هم جمع میشدیم. گاهی نقصهایی در آن جشنواره وجود داشت و ما هم انتقادهای خود را با دوستان در میان میگذاشتیم.
وی با اشاره به نکتههای مثبتی که برگزاری این جشنوراه داشت، گفت: یکی از خوبیهای این جشنوراه این بود که همه کنار هم جمع میشدیم و گپ میزدیم و بسیاری از مشکلات هم از این طریق حل میشد.
دباغ همچنین ادامه داد: همه ما میدانیم امروزه صدا و سیما با مشکلات زیادی مواجه است و بارها شده که طرح های خوبی توسط دوستان ارائه شده و مدیران در جواب به ما میگویند اسپانسر نداریم.
وی با انتقادی از مدیران صدا و سیما بیان داشت: متاسفانه مدیران صدا و سیما به جز در جشنواره تولیدات رادیویی در جمع اصحاب رادیو دیده نمیشوند. چرا در روز رادیو رییس صدا و سیما به جمع رادیوییها نیامد؟ هدف از تجلیل از پیشکسوتان این است که فضایی فراهم باشد تا عزیزان پیشکسوت و اعضای جوان رادیو کنار هم باشند تا پیوندی بین نسل قدیم و نسل جدید ایجاد بشود.
** شاه آبادی: با نزدیک شدن به رادیوییها حس خوبی دارم/ شأن رادیوییها حفظ نمیشود
«حمید شاه آبادی» معاون صدای رسانه ملی، در ادامه این مراسم گفت: نگاهم به اصحاب رادیو نگاه به اصحاب خرد است. چه زمانی که از دور در تعامل بودم و چه الان که از نزدیک در ارتباط هستیم همیشه این احساس را داشتم که با یک قشر باسواد و فرهیخته رو به رو هستیم.
وی ادامه داد: هرچه بیشتر به این عزیزان نزدیک شدم احساس کردم روزگار بهتری برایم در حال رقم خوردن است. همه دوست دارند در زندگی مصاحبت آنها با کسانی باشد که از آنها چیزی یاد بگیرند.
معاون صدا همچنین افزود: شاکله شخصیتی ما در ارتباط با افرادی است که با آنها ارتباط داریم. به خدمتگزاری به اصحاب رادیو افتخار میکنم و امیدوارم بتوانم به مردم خدمت کنم و در معرفی سبک زندگی مردم و ارتقای فرهنگ از طریق صدا و تریبون رسانه کاری کنم.
وی افزود: این تقاضا وجود داشت تا در چهار اردیبهشت امسال کار ویژهای انجام شود، اما بنا بر دلایلی نشد این اتفاق بیفتد. رییس سازمان بیش از همه علاقه مند به نشست با رادیویی هاست که امیدوارم به زودی این امر محقق شود.
شاه آبادی ادامه داد: آن چیزی که بیش از هر چیز همکاران ما را گله مند کرده عدم رعایت شان اصحاب رادیو است. مشکلات معیشتی همیشه وجود داشته و من هم معجزه گر نیستم اما خوشحالم سال 97 را طوری آغاز میکنم که سازمان، دین معوقه به عزیزان ندارد.
وی کرامت انسانی را مهمترین مساله عنوان داشت و ازفود: مهمترین امر این است که کرامت انسانی به رادیو باید برگردد. اعتلا و شانیت و منزلت رادیو باید حفظ بشود و در رادیو بدانیم که عنصر دوم نیستیم.
** تقدیر از چهرههای پیشکسوت رادیو
در بخشی دیگر از این برنامه از چهرههای نسل قدیم و جدید رادیو تقدیر شد. «سرور پاک نشان» بروی سن آمد و گفت:
نیم قرن هست که در رادیو صحبت میکنم. ممنونم از آقای دباغ و از دیدار دوستان قدیمی خوشحال هستم.
«مهدی شرفی» پیشکسوت رادیو نیز گفت : امیدوارم نسل جدید رادیو همیشه ضمن خدمت به مردم به سازمانی که در آن فعالیت میکنند وفادار باشند.
«فرهنگ جولایی» در بخش دیگری از این مراسم بزرگداشت، گفت : از اینکه در جمع دوستان رادیویی هستم بسیار خوشحالم. متشکرم از فضای بانشاطی که با آمدن آقای شاه آبادی ایجاد شده است. در این فضا بعد از چند سال دوست دارم به سر کار برگردم.
«فاطمه آل عباس» نیز بعد از مراسم تقدیر، طی سخنانی بیان داشت: باور کنید بعد از 25 سال خوشحال هستم و با شوق به این مراسم آمدم چون کسانی اینجا هستند که با صدایشان عاشق رادیو شدم . از مشهد که آمدم فقط میخواستم خانم صادقیان راببینم و الان رو به روی من نشستهاند. من آقای جولایی را مثل پدر دوست دارم.
** محمدی: رادیو باید جایگاه واقعی خود را پیدا کند
«علیرضا محمدی» در ادامه این مراسم، گفت: وقتی چهرههای حاضر در مراسم را میبینم خوشحال میشوم. افتخار این را داشتم در محضر همه این عزیزان تلمذ کنم.
وی ادامه داد: امیدوارم رادیو جایگاه واقعی خود را پیدا کند. با وجود اینکه فضای مجازی گسترش پیدا کرده ولی استقبال امروز مردم از رادیو بسیار عالی بود. خاطرم هست آقای شاه آبادی روز اول کارشان حرفی زدند که بسیار امیدوارم شدم. او گفت من با رادیو زندگی میکنم. همچنین دوست دارم یاد و خاطره مرحومه افسانه قیصرخواه تهیه کننده و نویسنده سابق رادیو را زنده کنم.
«مژگان ذوالفقاری خانی» همچنین با قرار گرفتن روی سن گفت: دو سال هست که افتخار دارم به مراسم ارمغان اردیبهشت بیایم. سال گذشته خیلی دلتنگ بودیم که چرا جمال خیلی از عزیزان را ندیدیم. انشالله شرایطی فراهم کنیم تا بتوانیم از همه پیشکسوتان رادیو به خوبی تجلیل کنیم.
وی در ادامه صحبتهای خود از زنده یاد فاطمه عینی به عنوان یکی از بهترین تهیه کنندههای رادیو نام برد.
«حمید خزایی» اولین مدیر رادیو نیز برای تقدیر به روی سن آمد و برای نسل جدید رادیو آرزوی موفقیت و برای نسل قدیم آرزوی سلامتی کرد.
«مریم قاسمی» پس از این مراسم تقدیر طی صحبتهایی گفت: از رادیو تشکر میکنم که باعث ارتقای روحیام شد و دوست دارم جایزه خود را به مریم جلالی، کسی که برای رادیو زحمات زیادی کشیده است، تقدیم کنم.
** جلالی: جوانی خود را در رادیو جا گذاشتم
«مریم جلالی» نیز در ادامه گفت: من در این جمع کوچک هستم. من جوانی خود را در استودیوی رادیو جا گذاشتم. امیدوارم همان طور که رادیو مانده ما هم بمانیم. این خیر جاری، رفتار ماست که میماند.
«عذرا وکیلی» پس از مراسم تقدیر، پشت تریبون قرار گرفت و گفت: از آقای دباغ تشکر میکنم که باعث شد بسیاری از این عزیزان را در این مراسم ببینم.
در بخش دیگری از این مراسم از حسین نافذعارفی تقدیر شد.
«آناهیتا برزویی» ضمن تشکر از علیرضا دباغ نیز گفت: از ابتدای شروع به کار هنرلند همراه ایشان بودم. من یک عمر با رادیو زندگی کردم و در بسیاری از لحظات حساس زندگی کنار خانوادهام نبودم. بعد از بازنشستگی دوست ندارم به رادیو برگردم.
** مهیمنی: بازیگران رادیو کم دیده میشوند
«نازنین مهیمنی» نیز در این مراسم گفت: بازیگران رادیو زحمات زیادی میکشند اما کم دیده میشوند. همچنین میخواهم از ژاله علو، صدرالدین شجره و مهدی شرفی یادی کنم.
در ادامه این مراسم «مهدی سدیفی» از «مهدی شرفی» تقدیر کرد و گفت: خوشحالم در جمع پیشکسوتان دوست داشتنی رادیو هستم.
** توکل: من آدم مجیزگویی نیستم!
«سعید توکل» سردبیر رادیو بیان کرد: سعادت من این بود که در کنار عزیزان رادیو بودم. امیدوارم جوانان این راه را به خوبی ادامه دهند.
وی ادامه داد: به عنوان یک کوچکتر خدمت همه پیشکسوتان عزیز عرض ادب دارم. خیلیها من را منتقد میدانند. همه میدانند آدم مجیزگویی نیستم اینها را گفتم که ادامه جملات را حمل بر خودشیرینی نگذارید. ممنونم از آقای شاه آبادی که اجازه داد این روحیه شکل بگیرد. سال گذشته وقتی نشانی از معاون صدا در مراسم نبود خیلی دلمان گرفت. آقای شاه آبادی ممنون که اجازه دادید تا اینجا بیاییم و ببینیم حال همه خوب است.
«رضا ساکی» در ادامه نیز بیان داشت: خوشحالم در رسانهای هستم که همه با هم آشنا هستند در حالی که در خبرگزاریها اینطور نیست.
«مسعود اسکویی» نیز یگی دیگر از افرادی بود که در این مراسم به صحبت پرداخت. وی گفت: گوینده تلویزیون بودم اما به لطف مهدی شرفی، احمد شیشه گران و فرهنگ جولایی به رادیو آمدم. یک سال از رادیو بزرگترم و آرزو میکنم پشت میکروفون رادیو از دنیا بروم.
«حسین خلیل نژاد» بعد از تقدیر طی سخنانی گفت: از تمام مدیرانی که به من میدان دادند تشکر میکنم و از مدیرانی که به من میدان ندادند و باعث انگیزه من شدند، سپاسگزارم.
** نشیبا: برنامههایی که در شأن رادیوییها نیست
«مریم نشیبا» با تشکر از علیرضا دباغ و شهرام گیل آبادی نیز گفت: همه شما ولی نعمتان ما هستید. اگر مردم نخواهند رادیو را بشنوند ما کجا هستیم. گاهی به برخی از دوستان برنامههایی پیشنهاد میشود که در شأن آنها نیست و امیدوارم وضعیت بهتر از این شود.
«محمدحسین رفیعی» در ادامه این بزرگداشت گفت: آرزو میکنم که با کیاست آقای شاه آبادی رادیو به جایگاه خود برگردد.
در بخش دیگری از این مراسم از خانم فرخینژاد، سیدفرید جاویدموسوی، زهرا یساقی و عباس شیرخدا تقدیر شد.
«عذرا جوزدانی» یکی دیگر از افرادی بود که در این مراسم به صحبت پرداخت. وی گفت: سی سال از عمرم را در رادیو گذاشتم و خوشحالم که در عرصه کودک فعالیت کردم. شاید همین امر باعث شد نویسنده حوزه کودکان شوم.
همچنین «حسین جوادی» در ادامه بیان داشت: به رادیو کم لطفی شده و امیدوارم این کم لطفی توسط آقای شاه آبادی و همکارانشان جبران شود.
اجرای موسیقی از خطه شیراز، اجرای نمایش طنز با حضور رضا ساکی چهره طنزنویس ایران، اجرای چند نمایش رادیویی با حضور پیشکسوتان و نسل جدید رادیو در کنار بخشی از برنامههای مراسم «ارمغان اردیبهشت» است. بریدن کیک 78 سالگی رادیو نیز پایان بخش این برنامه بود.
به گزارش فارس، دومین مراسم «ارمغان اردیبهشت» با شعار «دیدار و پیوند نسل قدیم با نسل جدید هنرمندان عرصه رادیو» با تجلیل از 12 پیشکسوت و 12 نفر از نسل جدید هنرمندان رادیو با همکاری موسسه فرهنگی سرزمین هنر برگزار شد.
سال گذشته در اولین جشن «ارمغان اردیبهشت» علیرضا دباغ، جاوید موسوی، حسین جوادی، علیرضا معینی، مریم جلالی نیز حضور داشتند و سرور پاک نشان، مریم نشیبی، بهروز رضوی، ایرج برخوردار، محمد قربانی، ماهداد توکلی، مهدی سدیفی، علی آذری ارغوم به عنوان پیشکسوتان رادیو تقدیر شدند.
ارسال نظر