رهبر معظم انقلاب در دیدار شاعران و استادان زبان و ادب فارسی:
ایستادگی در برابر نظام سلطه و زورگوییهای جهانی باید در شعر ظهور و بروز یابد
حسینیه امام خمینی(ره) در شب میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیهالسلام میزبان اهالی فرهنگ و هنر، استادان زبان و ادب فارسی و شعرای پیشکسوت و جوان کشور و جمعی از شعرای فارسیگوی افغانستان، تاجیکستان و هندوستان بود.

به گزارشامیدنیوزبه نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار با اشاره به حرکت مستمر و رو به جلو و پیشرفتهای قابل توجه در شعر کشور خاطرنشان کردند: شعر یکی از برجستهترین هنرهاست و هنرمندان شاعر مسئولیت سنگینی در قبال مسائل اصلی کشور و حرکت عظیم تاریخی و الهام بخش انقلاب اسلامی دارند که باید این هنر بسیار فاخر و کهنه نشدنی را در خدمت انجام این مسئولیتهای بزرگ قرار دهند.
حضرت آیتالله خامنهای، " احساسات بشری "، " دلتنگی ها " و " اندیشه و حکمت " شاعر را سه فصل تشکیل دهنده شعر خواندند و افزودند: بیان احساسات شاعرانه و عاشقانه و همچنین بیان دلتنگیها از آنچه در زندگی جاری وجود دارد، دو بخش از شعر است که به رسمیت شناخته میشود اما نباید با افراط در این دو بخش، حکمت و اندیشه در شعر نادیده گرفته شود.
ایشان با اشاره به شعر برجستگان و بزرگان شعر و ادب فارسی نظیر سعدی و حافظ و صائب، گفتند: در سرودههای این شاعران بزرگ بیان احساسات و دلتنگیها وجود دارد اما " حکمت و اندیشه " نیز در سراسر اشعار آنان گسترده است و در واقع اندیشه حکیمانه است که شعر و شاعر را به قله میرساند.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: گنجاندن معارف اسلامی، سبک زندگی اسلامی، اندیشه حکیمانه و مسائل لازم برای آموختن به انسانها نباید در شعر مورد غفلت قرار گیرد.
ایشان شاعر را در مواجهه با مسائل جامعه دارای مسئولیت دانستند و افزودند: امروز حرکت عظیم تاریخی ملت ایران الهام بخش مجموعههای بزرگ بشری است و مسأله انقلاب اسلامی و ایستادگی در برابر نظام سلطه بینالمللی و زورگوییهای جهانی باید در شعر شاعران ظهور و بروز داشته باشد.
رهبر انقلاب جهاد هشت ساله در دوران دفاع مقدس، جهاد برای بنای جامعه اسلامی، جهاد در زمینه اصلاح سبک زندگی، جهاد استحکام بخشیدن به ساخت قدرت ملی و مسائلی از قبیل بیداری اسلامی و فلسطین را از دیگر موضوعات مهم خواندند که باید در شعر شاعران تجلی پیدا کند.
توصیه آخر حضرت آیتالله خامنهای به جامعه شعر کشور، توجه ویژه به شعر کودک و نوجوان بود.
ایشان شعر کودک را که متضمن مفاهیم حکمت اسلامی و سیاسی باشد، از موضوعات مهم و ضرورتهای عرصه شعر خواندند و خاطرنشان کردند: در کنار پرورش استعدادهای جوان لازم است حکمت اسلامی و ایرانی در اشعار فارسی گنجانده شود.
قبل از بیانات رهبر انقلاب اسلامی، تعدادی از شعرا سرودههای خود را با مضامین اخلاقی، دینی، آئینی، سیاسی، انقلابی و اجتماعی قرائت کردند.
در ابتدای این دیدار، شاعران در فضایی صمیمی با رهبر معظم انقلاب از نزدیک گفتوگو کردند.
حاضران همچنین، نماز جماعت مغرب و عشا را به امامت حضرت آیتالله خامنهای اقامه و روزه خود را همراه ایشان افطار کردند.