روحانی تحثتاثیر عملیات روانی جریانهای قدرت طلب قرار نمیگیرد
دبیرکل جمعیت ایثارگران با بیان اینکه همواره جریان های قدرت طلب تلاش کرده اند دولتها را به نفع خود مصادره یا به درون آن نفوذ و خود را تحمیل کنند اظهار داشت: بعید می دانم آقای روحانی تحت تاثیر این القائات وعملیات روانی قرار بگیرد.

به گزارشامیدنیوزبه نقل از تسنیم، حسین فدایی دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با اشاره به تشکیل کابینه دولت آینده، گفت: رئیس جمهور منتخب بر عقلانیت تکیه کرده است و اقتضای عقلانیت و اعتدال این است که وزرای پیشنهادی به مجلس دارای تعلقات جناحی و گروهی نباشند و مواضع افراطی یا تفریطی نداشته باشند.
وی افزود: آقای روحانی باید کابینه ای را انتخاب کند که نقاط قوت دولت موجود را داشته باشد، اما نقاط ضعف را نداشته باشد و برای اینکه قدمی به جلو برویم و مسیر پیشرفت کشور را طی کنیم و شرایط موجود داخلی و بین المللی را لحاظ کنیم، باید کابینه ای کارآمد تشکیل شود.
دبیرکل جمعیت ایثارگران تصریح کرد: کارآمدی کابینه در این است که فهم و درک صحیحی از شرایط منطقه و اوضاع اقتصاد داخلی داشته باشیم و متکی بر ظرفیتهای درونی ملت ایران و امکانات درونی، راه های اقتصادی را انتخاب و مدیرانی که توانایی اجرای آن را داشته باشند، انتخاب کنیم.
فدایی خاطرنشان کرد: قطعا اقتصاد لیبرال دموکراسی نمی تواند پاسخگوی نیاز کشور ما باشد و اقتصادیکه الگوهای غیر بومی و غیر اسلامی و ایرانی را سرمشق خود قرار دهد، موفق نخواهد بود.
وی ادامه داد: باید مشی و استراتژی اقتصاد مقاومتی و جهاد اقتصادی را در پیش بگیریم و اگر کابینه این الزامات و توانایی ها و ظرفیت ها را داشته باشد، حتما می تواند به پیش برود.
دبیرکل جمعیت ایثارگران در خصوص تلاش برخی جریانهای اصلاح طلب برای مصادره حسن روحانی، اظهار داشت: همواره جریان های قدرت طلبی وجود داشته و هر دولتی بر سر کار می آمده تلاش کرده آن دولت را به نفع خود مصادره کرده یا به درون آن نفوذ و خود را تحمیل کنند، اما بعید می دانم آقای روحانی با توجه به شعار اعتدال و عقلانیت و استقلال تحت تاثیر این القائات وعملیات روانی قرار بگیرد.
فدایی با اشاره به برخی اظهار نظرات اصلاحطلبان مبنی بر اینکه دولتهای نهم و دهم مصداق افراط و تفریط هستند و دولتهای سازندگی و اصلاحات نماد اعتدال به شمار میروند، گفت: اگر ما یکی از شاخص های مهم اعتدال که نفی افراط و تفریط به شمار می رود، اتکا بر قانون و ایستادگی بر قانون بدانیم، در دولت های مختلف فهرست بلندی از تخطی از قانون وجود دارد و در دولت های سازندگی، اصلاحات و نهم و دهم این مسئله وجود داشته است.
وی با بیان اینکه متاسفانه در برخی دولت های گذشته فراتر از قانون از گفتمان انقلاب اسلامی عدول شد و معتقدم افرادی که از گفتمان انقلاب اسلامی عبور کردند بیشترین افراط را انجام دادند، تصریح کرد: آنهاییکه بر گفتمان انقلاب اسلامی ایستادگی نکردند، بیشترین تفریط را انجام دادند و در حوزه گفتمانی و قانونی افراط و تفریط داشتند.