آغاز تحقیقات دادستانی مصر درباره اتهامات مرسی

دادستانی مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که تحقیقات خود درباره اتهامات وارده به مرسی و دیگر رهبران اخوان المسلمین را آغاز کرده است.

آغاز تحقیقات دادستانی مصر درباره اتهامات مرسی

به گزارشامیدنیوزبه نقل از تسنیم، رویترز اظهار کرد: دادستانی‌کل مصر اعلام کرد که ابلاغیه‌ای ضد مرسی و دیگر رهبران جمیعت اخوان المسلمین دریافت کرده است.
دادستانی‌کل در بیانیه‌ای اعلام کرد که تحقیقات خود درباره اتهامات وارده به مرسی و دیگر رهبران اخوان المسلمین را آغاز کرده است.
بنا به این گزارش، مرسی و رهبران اخوان المسلمین به جاسوسی و تشویق برای قتل تظاهرکنندگان و مخالفان متهم هستند و دادستانی‌کل مصر تحقیقات خود درباره این اتهامات وارده را آغاز کرده است.
«عادل السعید» سخنگوی دادستانی مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که تحقیقات درباره اتهامات مرسی و تعدادی از رهبران دفتر ارشاد جماعت اخوان المسلمین، حزب آزادی و عدالت شاخه سیاسی این جماعت آغاز شده است هرچند تکمیل این ابلاغیه در خصوص مأمور کردن اعضای دادستانی به بازجویی از متهمان و صدور تصمیمات لازم بر اساس نتایج تحقیقات در حال انجام است.

ارسال نظر

خبر‌فوری: رازهای لاغری با گل کلم: خواص و روش‌های مصرف آن