" حاکمان بحرین لاییک هستند؛ بیداری اسلامی تمام نشدنی است "
رحیم پور ازغدی: حکومت بحرین یک دیکتاتوری عقب مانده و خانوادگی است
خبرگزاری تسنیم: عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ویژگی های انقلاب بحرین گفت: مردم بحرین مخالف دیکتاتوری عقب مانده خانوادگی حاضر در بحرین است. زیرا آنها نه به دنبال احقاق دموکراسی و نه حقوق شرعی مردم بحرین هستند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاهخبرگزاری تسنیم، محمدحسن رحیم پور ازغدی استاد حوزه و دانشگاه و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در مراسم تقدیر از شیخ عیسی قاسم که در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، ضمن گرامی داشت یاد شهدای مظلوم انتفاضه بحرین و سایر شهدای شیعه و سنی کشورهای مسلمان اظهار داشت: انقلابیون بحرین و مردمی که در خیابان های بحرین به میدان آمدند، نسبت به جمعیت چند هزار نفری این کشور تعداد قابل توجهی هستند و جمعیتی که تاکنون شهید شدند، به نسبت جمعیت چند هزار نفری این کشور زیادند.
وی با بیان اینکه از نظر درصد، هیچ ملتی در کشورهای اسلامی به اندازه مردم بحرین برای مبارزه و انتفاضه شرکت نکرده اند و تقریبا کل آنها به میدان آمده اند، تصریح کرد: مدتی قبل مردم بحرین که در پاسخ به ندای علمای شیعه به میدان آمدند، چیزی نزدیک به نیم میلیون جمعیت بودند و این بیانگر حضور ۶۰ درصد کل بحرین در این اجتماعات بود و این درحالی بود که نیمی از جمعیت این کشور بحرینی نیستند و برای تغییر بافت مذهبی این کشور از خارج به بحرین آمده اند.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه بحرین از اولین مراکز اسلام و اهل بیت است، یاد آور شد: بسیاری از علمای بزرگ شیعه در این منطقه که از نظر جغرافیایی از بصره تا عمان بوده است، متولد شدند و مردم بحرین نیز عمدتا شیعه هستند. به همین دلیل این اتهامی که دولتمردان بحرین اعلام می کنند که ایران می خواهد شیعه گری را وارد بحرین کند، هیچ ریشه علمی و تاریخی ندارد و قبل از انقلاب اسلامی مردم بحرین شیعه بودند و شیعه بودن آنها مربوط به انقلاب اسلامی نیست و این ادعا، خلاف واقعیت است زیرا تشیع در بحرین ربطی به انقلاب اسلامی ایران ندارد.
رحیم پور ازغدی با تأکید بر اینکه مردم و مبارزان بحرینی در مبارزات خود حتی یک بار نیز از مذهب حرف نزدند، بلکه آنها خواستار حقوق حقه خود به عنوان یک انسان هستند، اضافه کرد: مسئله شیعه و سنی و اختلافات شیعه و سنی در این مبارزات مسائلی است که از طرف حکومت بحرین مطرح می شود و این مسئله هرگز از طرف انقلابیون بحرین و مردم مطرح نشده است، بلکه آنها با شعار لا شیعه و لا سنی به میدان می آیند.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اتهامات حکومت بحرین به شیعیان و انقلابیون بحرین تصریح کرد: آنها اعلام می کنند این مبارزات و انقلاب حاضر در بحرین به دلیل اختلاف بین شیعه و سنی است و هدف آن براندازی است و همچنین دخالت های ایران و تلاش این کشور برای ورود شیعه گری به بحرین زمینه این تحرکات را مهیا کرده و این درحالی است که با وجود ظلم های فراوانی که از طرف کشورهای دیگر از جمله عربستان به مردم بحرین صورت می گیرد، این ظلم ها خلاف شریعت اسلام و هرگونه حقوق یک انسان مسلمان است.
وی با تأکید بر اینکه حاکمان بحرین حتی سلفی هم نیستند، گفت: این افراد لاییک هستند و دلارهای نفتی را هزینه می کنند تا برخی از سلفی ها با ایجاد جنگ هایی مردم و افکار عمومی را سرگرم کنند و آنها مثل شاه ایران به دنبال خوش گذرانی خود هستند.
این استاد حوزه و دانشگاه با تأکید براینکه اختلاف بین شیعه و سنی به عنوان تاکتیکی برای سرکوب بیداری اسلامی در منطقه مورد استفاده مخالفان بیداری اسلامی است، اظهار داشت: حاکمان بحرین اگر چنین اتهاماتی را به انقلابیون وارد می کنند، پاسخ دهند چرا اقلیتی باید ۲۰۰ سال به اکثریت حکومت کنند و هیچ حق و حقوقی حتی براساس اصول دموکراتیک حکومت خود به آنها قائل نشود و مدام این افراد را تحت شکنجه قرار دهند.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به شخصیت شیخ عیسی قاسم گفت: شیخ عیسی قاسم از سال ۵۰ و چند سال قبل از وقوع انقلاب اسلامی ایران و وقتی کشور بحرین اعلام استقلال صوری کرد، مشغول فعالیت های مذهبی در بحرین بود و قبل از سفر به ایران، مشاور دینی مجلس بحرین و از سال ۵۰ قبل، رئیس مجلس بحرین در دور اول بود و پس از سفر به ایران به عنوان خطیب مسجد امام صادق(ع) بحرین منصوب شد و اینکه ادعا می کنند او از طرف ایران مأمور است تا شیعه گری را در بحرین رواج دهد و یا اینکه امام(ره) او را به بحرین فرستاده است، دروغ های تاریخی هستند که ریشه تاریخی ندارد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به دیدگاه های رهبر مبارزان بحرینی اضافه کرد: شیخ عیسی قاسم حتی مانند برخی علمای دیگر اجازه جنگ مسلحانه علیه حاکمان بحرین را نداده و نگفته که ما نمی خواهیم حکومت اسلامی در بحرین تشکیل دهیم بلکه از حاکمان این کشور می خواهیم به قوانین عمل کنند و حداقل قوانین سازمان ملل را در مورد مردم خود رعایت کنند و در این مسیر تنها راه اصلاحات کلی و سیاسی کشور را از طریق مسالمت آمیز خواستار شده است.
رحیم پور ازغدی با اشاره به اینکه او معتقد است هر نفر که در بحرین زندگی می کند، باید حق یک رأی داشته باشد، گفت: این شعار انقلاب اسلامی هم هست چیزی که مردم در لیبی، بحرین، مصر، تونس، فلسطین، عراق، پاکستان خواستار آن هستند، داشتن حق رأی برای همه افراد است و شعار همه دولت های اسلامی همین مسئله است.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه اقلیت نیز در همه کشورهای اسلامی دارای حق و حقوقی هستند که باید به آن احترام گذاشت، گفت: اقلیت در مسائل شخصی و در مسائل اجتماعی تابع شرایط کشور خود هستند به عنوان مثال برادران شافعی و حنفی ما در ایران در امور شخصی خود در دادگاه های خودشان و طبق حکم شافعی و حنفی محاکمه می شود اما در مسائل اجتماعی تابع قوانین کشورند زیرا این قوانین در مجلسی که همه گروه ها در آن نماینده دارند، تصویب می شود. اما بدخواهان اسلام نگذاشتند این اتفاق در سوریه رخ دهد و در بحرین اجازه همچنین کاری را نمی دهند و در سوریه به جای برگزاری انتخابات مسابقه بریدن سر مسلمانان راه انداختند، در عراق نیز با انجام ترورها و بمب گذاری های مختلف این مسئله را نپذیرفتند حتی در مسیر نیز این مسئله را قبول نکردند در حالی که اخوان المسلمین سنی بود و شیعه نبود.
وی با تأکید براینکه دشمنان مسلمانان و بویژه آمریکا هم پیمانانش و اسرائیل به هیچ قانونی حتی به قوانین و اصول دموکراسی خودشان احترام نمی گذارند، تأکید کرد: دولتمردان بحرینی نیمه شب به خانه شیخ عیسی قاسم حمله می کنند به خانواده اش بی احترامی و او را پس از کتک زدن به زندان می برند، در حالی که او بارها اعلام کرده که قصد براندازی ندارد و تنها مبارزه مسالمت آمیز برای احقاق حقوق مردم را دنبال می کند.
*** همکاری تکفیری ها و صهیونیسم در کشورهای مسلمان
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه در حوادثاخیری که در کشورهای اسلامی رخ می دهد، تکفیری ها و صهیونیسم در کنار هم فعالیت می کنند، گفت: آنها در حالی ادعای اسلام جهادی دارند که عملیات انتحاری شان علیه مردم عادی است، نه رژیم صهیونیستی و حتی مجروحان آنها در بیمارستان های رژیم صهیونیستی به سر می برند.
وی با تاکید براینکه بیداری اسلامی تمام نخواهد شد و سرکوب مسلمانان آتشی زیر خاکستر است، گفت: رژیم شاه در سال ۱۳۴۲ فکر می کرد با تبعید امام و کشتار و زندانی کردن مردم، انقلاب اسلامی ایران را خاموش کرده اما همانطور که دیدید انقلاب تمام نشده و چند سال بعد به وقوع پیوست آنها نیز فکر می کنند بیداری اسلامی تمام شده است اما بیداری اسلامی تمام نشدنی است.
رحیم پور ازغدی با اشاره به اینکه برخی از علمای سنی اگر قوی و محکم پای کار بیایند و مرزبندی شان بین سنی و تکفیری ها مشخص کنند، این حربه از دست آنها خارج می شود، گفت: آمریکا، اسرائیل و عربستان می خواهد طوری وانمود کند که سنی با تکفیری برابر است و همین ها در سوریه، بحرین و یمن جنگ مذهبی راه انداختند. انقلاب های مردم ابتدا بیداری اسلامی بود اما این دولت ها با تزریق پول خود و استفاده از تکفیری ها تلاش می کنند با استفاده از آنها این مسئله را طولانی مدت کرده تا ملت ها نسبت به آن تردید کنند.
*** بهار عربی به زمستان عربی تبدیل شد اما بیداری اسلامی ادامه خواهد داشت
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: امروز بهار عربی به زمستان و خزان عربی تبدیل شد اما بیداری اسلامی در بین سنی و شیعه خود ادامه خواهد داشت.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به مطالبات مردم بحرین از حکمرانان این کشور خاطر نشان کرد: مردم بحرین مخالف دیکتاتوری عقب مانده خانوادگی حاضر در بحرین است. زیرا آنها نه به دنبال احقاق دموکراسی و نه حقوق شرعی مردم بحرین هستند و همه مردم نیز به دیکتاتوری آنها و ظلم ستیزی آنها اعتقاد دارند.
وی با بیان اینکه چرا نسبت به نبود دموکراسی در عربستان اعتراضی نمی شود در حالی که این کشور حقوق مسلم مردم خود را نمی پردازد، ادامه داد: بحرین اولین کشوری است که نفت در آن کشف شده است، زمانی که کشور بحرین حاکمیت خود را از ایران جدا کرد، اولین کشوری که آن را به رسمیت شناخت ایران بود زیرا حاکم این دو کشور، هر دو انگلیسی بودند. بحرین اولین پایگاه ناوگان آمریکاست و حتی آمریکا هنگامی که تظاهرات مردمی بحرین شدت گرفت، صریحا علیه مردم بحرین موضع نگرفت و این به دلیل ترس از مردم بحرین بود زیرا پایگاه نظامی اش نیز مورد حمله قرار می گرفت.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: اخوان المسلمین هم با وجود آنکه به آنها گفته شد به آمریکا اعتماد نکنید، به این کشور اعتماد کردند و با اینکه از آنها خواسته شده بود درباره فلسطین کوتاه نیایید، به جای قطع رابطه با اسرائیل و ابطال کمپ دیوید، رابطه خود را با سوریه قطع کرد، مرسی به عربستان رفت تا بگوید ما با شما هستیم اما همین عربستان زمینه اتفاقات اخیر را در این کشور مهیا کرد.
*** بحرین مستقیم دست انگلیسی ها، آمریکایی ها و عربستان است
وی افزود: حکومت بحرین امروز مستقیم دست انگلیسی ها، آمریکایی ها و عربستان است و حتی بالاسر بازجویان بحرینی سربازان انگلیسی حضور دارند.
رحیم پور ازغدی با تأکید براینکه در بحرین مسئله اختلاف سنی و شیعه نیست بلکه مسئله وجود تکفیری ها و قرائت خاص آنها از مذهب است، گفت: تکفیری ها قرائت خاصی از یکی از مذاهب سنی دارند که حتی سایر مذاهب اسلامی را مسلمان نمی دانند حتی همه حنبلی ها و حنابله را هم قبول ندارند.
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: امروزه بحرین تحت اشغال ارتش عربستان است، نیروهایی از پاکستان، امارات، اردن، در این کشور وجود دارد و حاکمان بحرین آنها را به این کشور آورده اند و به بهانه دادن پول و زمین، آنها را در این کشور ساکن کردند.
وی، تغییر تاریخ بحرین را یکی از اهداف موجود حاکمان بحرین در این حوادثاعلام کرد و گفت: اگر عربستان، اردن، قطر و امارات نباشند، اسرائیل حتی شش ماه نیز نمی تواند دوام بیاورد.
رحیم پور ازغدی با اشاره به تهمتهایی که به مبارزان بحرینی و ایران درباره حوادثبحرین زده می شود، گفت: ملت های مسلمان جهان از مدل انقلاب اسلامی برای حاکمیت عدالت در جهان الگو گرفتند، بنابراین ملت های مسلمان جهان با اعتقاد به الگوی انقلاب اسلامی ایران و مبارزه آن در برابر رژیم ستمشاهی و استکبار قیام می کنند زیرا متوجه شده اند می توان در برابر زور گوها قیام کرد.
انتهای پیام /
ارسال نظر