جعفری در گفت وگو با تسنیم:
سپاه در جهت مقابله با فتنه های مختلف بسیار تأثیرگذار بوده است
خبرگزاری تسنیم: نماینده مردم بجنورد در مجلس گفت: سپاه در جهت مقابله با فتنه های مختلف بسیار تأثیرگذار بوده است.

قاسم جعفری نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانیخبرگزاری تسنیم، با اشاره به سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: امام خمینی(ره) فرمودند اگر سپاه نبود کشور هم نبود؛ این جمله نشان می دهد که سپاه بسیار اهمیت دارد و بازوی دوم دفاعی و نظامی ما در کنار ارتش است.
وی ادامه داد: سپاهیان نیروهایی برخواسته از متن ملت هستند و بسیار در جنگ و فتنه های داخلی که از ابتدای انقلاب با آن روبه رو بودیم، تأثیرگذار بوده اند.
نماینده مردم بجنورد در مجلس افزود: وظیفه یگان های نظامی(ارتش و سپاه) حفاظت از مرزهای زمینی، دریایی و هوایی کشور است ضمن اینکه سپاه علاوه بر آن صیانت از اصل نظام را نیز در دستور کار دارد. همچنین سپاه در بحثفرهنگی و جنگ نرم نیز وظایف بسیار مهمی بر عهده دارد.
جعفری با اشاره به حملات و تهمت های دشمنان و معاندان خارجی به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: اگر شخص، ارگان یا نهادی تأثیرگذار نباشد کسی به آن نمی پردازد. هرچه قدر دشمنان قسم خورده اسلام نسبت به جایگاهی حساس شوند معنای آن این است که آن جایگاه برای حفظ نظام و مصالح مملکت نقش اساسی تر و مهمتری دارد.
وی ادامه داد: حضرت امام(ره) می فرمودند ما از اینکه دشمنان با ما در بیفتند که نگران نیستیم بلکه باید از روزی بترسیم که دشمن از ما تعریف کند. مشاهده کرده ایم که در فتنه های مختلف سپاه در جهت مقابله با آن بسیار تأثیرگذار بوده است و توانسته در بزنگاه های اصلی و گردنه های اساسی بازوی ولایت، رهبری و مردم برای نجات از فتنه ها باشند.
نماینده مردم بجنورد در پایان خاطرنشان کرد: طبیعی است که دشمنان باید در این شرایط غیض سپاه را داشته باشند و روشن است که سپاه در بحثهای نظامی، صنایع دفاعی، موشک، پهبادها، جنگ نرم، مبارزه با شبیخون فرهنگی و خنثی سازی بسیاری از توطئه هایی که فکر نمی کردند اطلاعات سپاه درست عمل کند تأثیرگذار بوده است. لذا یکی از نهادهایی که دشمنان از آن عصبانی هستند، سپاه است.
انتهای پیام /