|
|
کدخبر: ۱۶۰۱۰۱

واکنش پیام فضلی نژاد به دفن فرای در اصفهان

مقاله نویس و محقق روزنامه کیهان گفت: سال ۷۴ وزارت اطلاعات رسما طی بیانیه ای جاسوسی ریچارد فرای را اعلام می کند و در همان اعلامیه بیان می کنند که او در ایران به دنبال جمع آوری اطلاعات محرمانه آموزشی است.

به گزارشخبرگزاری فارساز اصفهان پیام فضلی نژاد عصر امروز در ویژه برنامه «انفطار یک فریم» که به همت مجموعه فرهنگی شهید صیادشیرازی در تالار اداره برق برگزار شده بود، اظهار کرد: انفطار هشتاد و دومین سوره از سوره های مبارک قرآن است.

وی با بیان اینکه سید شهید اهل قلم شهید مرتضی آوینی و شهید صیادشیرازی از جمله شهدایی بودند که انفطار زمان خود محسوب می شدند، تصریح کرد: قرار گرفتن شهید آوینی و شهید صیادشیرازی در یک افق آن هم با متفاوت بودن سیر زندگی این دو شهید با یکدیگر در قبل از انقلاب، از اعجازهای انقلاب اسلامی و امام راحل است.

وی در ادامه با ذکر مختصری از سیر زندگی شهید آوینی و تحول به وجود آمده او در جریان زندگی اش گفت: شهید آوینی پس از پیروزی انقلاب اسلامی با پیدا کردن معشوقه خود که همان امام راحل بود به اولین مستندساز دفاع مقدس و شهدا تبدیل شد.

مقاله نویس روزنامه کیهان با اشاره به موضوع جلسه مبنی بر این که روشنفکر مسلمان کیست و چه راه فرهنگی را باید طی کند افزود: روشنفکر مسلمان از منظر امام راحل کسی است که راه سیلی زدن به ابرقدرت های جهان به ویژه آمریکا را برای مردم ترسیم کند.

وی اظهارات ظریف مبنی بر اینکه «ریچارد فرای یک دوست صمیمی برای ایران است» را یک اشتباه تفکری خواند و بیان کرد: احتمالا گرفتن چنین موضعی براساس جهالت بر تاریخ است.

نویسنده کتاب شوالیه های ناتوی فرهنگی عنوان کرد: متأسفانه عده ای امروز به دنبال دوست واقعی و صمیمی برای ایران در دنیای غرب هستند. آنها همان افرادی هستند که اولیا ءشان بر طبق قرآن کریم طاغوت است.

وی تأکید کرد: ما با عقل ابزاری و تکنولوژی دنیا هیچ مشکلی نداریم، برخی از داعیه داران اعتدال امروز افراطیون گذشته هستند.

فضلی نژاد ابراز کرد: افرادی که دم از شعار آزادی بیان می زنند و بر شعار زنده باد مخالف من اعتقاد دارند بدانند که صدای اعتراضی که امروز مبنی بر جلوگیری از دفن ریچارد فرای از گلوگاه بچه های حزب الله اصفهان بلند است یک صدای واقعی و قوی است. ما بر اساس وصیت نامه امام تا آخر می ایستیم.

وی اذعان کرد: سال ۷۴ وزارت اطلاعات رسما طی بیانیه ای جاسوسی ریچارد فرای را اعلام می کند و در همان اعلامیه بیان می کنند که او در ایران به دنبال جمع آوری اطلاعات محرمانه آموزشی است.

این مقاله نویس و محقق روزنامه کیهان خاطرنشان کرد: ردپای جاسوسی ریچارد فرای از سال ۱۳۳۰ تا ۹۲ به خوبی در ایران مشهود است و عده ای در داخل یا براساس غفلت، جهالت و یا خیانت این جاسوس یهودی الاصل آمریکایی را مورد احترام قرار می دهند.

وی اظهار کرد: خطر ریچارد فرای برای ایران نه فقط از بابت قاچاقچی بودن عتیقه جات و جاسوسی او است بلکه او به تبیین و ارائه یک قرائت یهودی از اسلام مبادرت ورزیده است.

وی در پایان گفت: توجه به این قرائت یهودی بیان شده از سوی ریچارد فرای نسبت به اسلام خطرناک و مهلک است و امیدواریم دولت فعلی جمهوری اسلامی و علی الخصوص رئیس جمهور توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشند و بهترین تصمیم را در این ارتباط بگیرند.

انتهای پیام / ۶۳۰۳۰ / ش۴۰

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار