|
|
کدخبر: ۱۵۸۷۳۲

فرمانده قرارگاه و ارشد آجا در جنوب غرب کشور:

فرمانده قرارگاه و ارشد آجا در جنوب غرب کشور گفت: مراسم رژه ۲۹ فروردین ماه تنها گوشه ای از اقتدار ارتش جمهوری اسلامی ایران و وحدت نیرو ها را به نمایش می گذارد.

به گزارشخبرگزاری فارساز اهواز، امیر سرتیپ دوم علی ظریفی یگانه در نشست خبری که پیش از ظهر امروز به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی زمینی در لشگر ۹۲ زرهی برگزار شد اظهار کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران هویت اصلی و واقعی خود را پس از پیروزی جمهوری اسلامی، با فرمان تاریخی امام در ۲۸ فروردین ۵۸ به دست آورد.

فرمانده قرارگاه و ارشد آجا در جنوب غرب کشور با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی همگام با سپاه پاسداران توانست از نظام، ولایت و ایران اسلامی دفاع کند اذعان کرد: در طول ۸ سال دفاع مقدس که روزهای سخت و سرنوشت سازی در تاریخ کشورمان بود با پیروی از پیام بنیانگذار انقلاب اسلامی اجازه ندادیم ذره ای از خاک کشورمان به دست رژیم بعثی عراق بیفتد.

وی افزود: ۴۹ هزار و ۷۵۰ شهید توسط ارتش تقدیم انقلاب اسلامی شد که از این تعداد ۴۷ هزار شهید مربوط به نیروی زمین ارتش جمهوری اسلامی است.

ظریفی یگانه با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی به عنوان یک نیروی قدرتمند در منطقه وجود دارد خاطر نشان ساخت: با وجود تحریم ها ارتش بدون گرفتن کوچک ترین تجهیزات دفاعی در دوران جنگ تحمیلی توانست جنگ را اداره کند و حال نیز وظیفه خطیر خود را که دفاع از مرزهای کشور است ایفا کند.

وی با اشاره به اینکه استکبار جهانی روی ارتش طاغوت به عنوان حافظ منافع خود در ایران و منطقه حساب باز کرده بود بیان کرد: دو روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی استکبار جهانی با قصد انحلال ارتش شعارهایی را سر داد و تعدادی انسان های فریب خورده نیز تحت تاثیر قرار گرفتند.

وی در این زمینه افزود: اما امام که واقف بودند توانستند با آگاه کردن ارتش، انقلاب و نظام نوپای ایران را حفظ کنند.

فرمانده قرارگاه و ارشد آجا در جنوب غرب کشور خاطر نشان کرد: پس از جنگ ارتش سهم بسزایی در امر باسازی و پروژه های عمرانی داشت، در پنج استان مرزی بالغ بر ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی توسط دشمن آلوده به مین و موشک های عمل نکرده بود که یگان های مهندسی ارتش به خوبی توانستند در طول مدت کمی پس از جنگ نیمی از این مناطق را پاکسازی و ۶ میلیون مین را خنثی کردند.

وی با بیان اینکه ارتش در حوزه فرهنگی فعالیت های خوبی داشته است عنوان کرد: در یادمان های دفاع مقدس که در اختیار ارتش است، راویانی به انتقال تجربه دفاع مقدس و عملیات ها می پردازند همچنین با برپایی نمایشگاه در روزهای پایانی سال فرهنگ ایثار و شهادت را به جوانان منتقل می کنیم.

ظریفی یگانه اضافه کرد: بیش از شش نمایشگاه در جهت نمایش آثار دفاع مقدس توسط ارتش برپا شد تا رشادت های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس را نشان دهد که با دست خالی در برابر دشمنی که به سلاح های روز دنیا مجهز بود درسی فراموش نشدنی داده اند.

وی با بیان اینکه رژه ۲۹ فروردین ماه گوشه ای از اقتدار ارتش جمهوری اسلامی ایران است افزود: نیروهای مسلح ارتش جمهوری اسلامی در منطقه جنوب غرب در آمادگی کامل به سر می برد و هر تهدیدی در منطقه را خفه می کند.

فرمانده قرارگاه و ارشد آجا در جنوب غرب کشور با اشاره به اینکه ما در رژه روز ارتش تنها سلاح های روتین و معمول را به نمایش می گذاریم بیان کرد: یکی از مولفه های نشان دادن توان رزمی اجرای آتش است که اگر ما بخواهیم از چندین هزار توپ و سلاح اجتماعی استفاده کنیم کل منطقه به لرزه در می آید و از نظر امنیتی و اقتصادی توجیه ندارد و مجاز به نشان دادن آن ها نیستیم.

وی خاطر نشان کرد: برگزاری رژه نظم، انضباط و همدلی را در بین یگان ها نشان می دهد و کار شناسان نظامی از طریق همین مراسم ها می توانند به آمادگی نظامی و وحدت بین نیرو ها پی ببرند.

ظریفی یگانه از برگزاری یک رزمایش بزرگ در منطقه جنوب غرب در نیمه دوم سال خبر داد و تصریح کرد: ارتش جمهوری اسلامی در برابر هرکسی که به اعتقادات و نظام ما قصد تعرض داشته باشد می ایستد و حفظ آمادگی رزمی در برابر تهاجم به کشور براساس دکترین نظام جمهوری اسلامی و دفاعی است.

وی در رابطه با جابجایی مکان لشگر ۹۲ زرهی اظهار کرد: اگر مسئولان شهری همکاری داشته باشند این مکان تا سه سال آینده جابجا می شود و از این طریق فشاری که از نظر ترافیکی در مرکز شهر است کاسته می شود.

فرمانده قرارگاه و ارشد آجا در جنوب غرب کشور خاطر نشان کرد: مرزهای استان در دست ارتش، سپاه و نیروی انتظامی از امنیت کامل برخوردار است اما با این وجود سوداگرانی هستند که اقدام به قاچاق سلاح می کنند و در همین راستا سال گذشته ۱۶۰ قبضه سلاح قاچاق کشف شد.

وی با بیان اینکه یگان ها در بحثاقتصاد و فرهنگ کارهای خوبی انجام داده است عنوان کرد: امروز اگر تدابیر ارتش در میان نبود وسایلی که برای آمادگی یگان ها ارتش استفاده می شود هزینه های زیادی به کشور تحمیل می کرد اما با تدابیر ارتش این هزینه ها بسیار کاهش یافته است.

ظریفی یگانه در این خصوص اضافه کرد: برای مثال اگر یک توپچی برای به دست آوردن مهارت نیاز به تیراندازی گلوله های توپ داشته باشد باید ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان هزینه شود اما با تدابیر یگان ها این هزینه به یک هزارم کاهش یافته است.

وی با اشاره به اینکه اساس کار ارتش بر فرهنگ است اذعان کرد: اعتقاد داریم که اگر یک سرباز یا درجه دار از نظر فرهنگی اعتقادات اسلامی نداشته باشد نمی تواند در میدان رزم دفاع داشته باشد و اگر از نظر فرهنگی نتوانیم روی نیروهای خود تاثیرگذار باشیم دشمن اقدام خواهد کرد.

انتهای پیام / ۷۲۰۱۱ / صا۴۰

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار