جوکار در گفت وگو با تسنیم:
هیئتی از کمیسیون امنیت به منظور بررسی برخورد با یک خبرنگار به اصفهان سفر می کند
خبرگزاری تسنیم: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: هیئتی از این کمیسیون به منظور بررسی برخورد با بک خبرنگار در جریان سفر اشتون، به اصفهان سفر می کند.

محمد صالح جوکار عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانیخبرگزاری تسنیم، از سفر هیئئی متشکل از اعضای این کمیسیون به اصفهان به منظور رسیدگی به برخورد با خبرنگار صداوسیما در جریان سفر کاترین اشتون به این شهر خبر داد.
وی ادامه داد: این هیئت متشکل از بنده، سیدحسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون و محمدحسن آصفری دبیر کمیسیون روز سه شنبه در سفری یک روزه به اصفهان سفر می کند و قرار است در این سفر با مسئولان استانی، خبرنگار مذکور و شاهدان عینی ماجرا دیدار و گفت وگو کرده و نتیجه را به کمیسیون گزارش دهیم.
نماینده مردم یزد تصریح کرد: این کمیته فعالیت خود را پیش از سال جدید آغاز کرد و تاکنون مدارک و اسناد بسیاری از وزارت اطلاعات، وزارت خارجه و پلیس دیپلماتیک جمع آوری کرده ایم.
جوکار ابراز امیدواری کرد در نتیجه این گزارش و اقدامات لازم، شاهد تکرار اینگونه حوادثنباشیم.
انتهای پیام /