میزگرد فعالان دانشجویی در خبرگزاری تسنیم - ۵
سرافراز: قوه قضائیه در بحثقطعنامه ضدایرانی پارلمان اروپا ورود پیدا کند
خبرگزاری تسنیم: دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران گفت: با توجه به کم کاری دولت، دانشجویان انتظار دارند قوه قضائیه و آیت الله آملی لاریجانی در بحثقطعنامه ضدایرانی پارلمان اروپا ورود پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاهخبرگزاری تسنیم، محمدسعید سرافراز دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران در میزگرد فعالان دانشجویی که در خصوص قطعنامه ضدایرانی اخیر پارلمان اروپا درخبرگزاری تسنیمبرگزار شد، گفت: ما به عنوان جنبش دانشجویی حتما مسائل را زیر نظر گرفته و دچار مسائل حاشیه ای نخواهیم شد. با چشمی بینا تمام اتفاقاتی را که در کشور رخ می دهد زیرنظر داریم.
وی افزود: بحثهسته ای و مذاکرات کارشناسان را زیرنظر داریم و قطعا نمی گذاریم صنایع آب سنگین اراک تعلیق شود و یا تغییر ماهیت به گونه ای رخ دهد که قابل استفاده نباشد. کسانی که از طرف های غربی و یا افراد داخل که خواب تعطیلی و تغییر کاربری اراک را می بینند، این تعبیر خواب خود را به گور می برند.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران، گفت: در بحثیارانه ها نیز جنبش دانشجویی مسائل را رصد می کند و نمی گذارد عزتمندی مردم به خاطر مسئله یارانه زیر سوال برود.
سرافراز ادامه داد: مردمی که دنبال حق شان هستند را می خواهند با صفاتی نظیر نیازمند و بدبخت منزوی کنند و هر کسی که می خواهد نسبت به این مسئله اقدام کند را به شکلی از او می خواهند با ثبت نام اجازه دهد اموال و دارایی هایش بررسی شود و به زندگی مردم ورود پیدا کنند.
وی با تاکید بر اینکه تمام شرایط کشور را زیر نظر داریم و آنها را مورد بررسی قرار می دهیم، خطاب به مسئولان وزارت خارجه، گفت: وزارت خارجه اعلام کند که این همه با کدخدای غربی بستن پس چرا هیچ اتفاقی نیفتاد و چرا در این مدت که دولت مستقر شده، مذاکرات انجام شده و حجم تعاملات ما بالا رفته، اوضاع بدتر شده است.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران با اشاره به مسئله گروگان گرفتن مرزبانان کشور، گفت: چرا بعد از این همه مدت هنوز وضعیت یکی از مرزبانان مشخص نیست؟ آیا قبلا وضعیت ما نیز به این گونه بود؟ این در حالی است که اوضاع کشور قبلا بهتر از امروز بود. درباره مسئله ملعون ریگی اقتدار جمهوری اسلامی ایران به خوبی حفظ شد و این در حالی است که امروز در زمینه گروگان گیری مرزبانان و یا سفرهای هیئت های پارلمانی شاهد خدشه پذیر شدن عزت ملی و امروز با تصویب قطعنامه شاهد زیر سوال رفتن این عزت ملی هستیم.
سرافراز افزود: دولت باید پاسخ دهد که نسبت به مسئله قطعنامه چه اقداماتی دارد صورت می گیرد که طرف غربی که انتخابات ایران و دولت یازدهم که با ۰/۷ درصد روی کار آمد را غیردموکراتیک می داند، اما در بندهای آخر قطعنامه از آقای روحانی به دلیل بحثحقوق شهروندی تقدیر و تشکر می کند؟
وی گفت: از تمام مسئولان می خواهیم پای کار آمده و به این مسئله کمک کند. قوه محترم قضائیه و جناب آقای لاریجانی که سر قضیه دیدار یکی از مسئولان خارجی اروپا با فتنه گران اعلام کرد که اگر دولت کوتاه بیاید آنها ورود می کنند پای کار بیایند و یا کمیسیون امنیت ملی در این زمینه ورود پیدا کند.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شما در زمینه مرزبانان به وظیفه خود عمل کردید؟ گفت: اینکه ما به وظیفه خود عمل کردیم یا نه یک سوال است و اینکه آیا دولت به وظیفه خود عمل کرده یا نه سوال دیگری است. ما به این مسئله اعتراض و آن را محکوم کردیم و از مسئولان خواستیم آزادی آنها را پیگیری کنند، اما اینکه دولت کوتاهی کرده، همگان دیدیم دولت هیچ پاسخ روشنی نمی داد و هر بار از مسئولان درباره وضعیت مرزبانان سوال می شد اعلام می کردند که کارها در حال انجام است و شفاف پاسخ نمی دادند که چه اقداماتی در حال انجام است.
سرافراز با اشاره به تجمع دانشجویان در برابر سفارت یونان، گفت: صدور قطعنامه علیه ایران یک مسئله نظری نیست، بلکه آنها با تعیین شرایطی برای پارلمان اروپا در جریان سفر به ایران خواستار اقدامات عملی در این زمینه هستند و دیدار آنها با فتنه گران نیز اقدامی عملیاتی بود.
انتهای پیام /