سخنان مخالفین لایحه موافقتنامه همکاری ایران و پاکستان
قاضی پور: توطئه های منطقه ای علیه ایران در پاکستان برنامه ریزی می شود
خبرگزاری تسنیم: نماینده مردم ارومیه در مجلس گفت: تمامی توطئه های منطقه ای علیه جمهوری اسلامی ایران در پاکستان برنامه ریزی می شود و این کشور محل اسکان القاعده و سلفی ها است.

به گزارش خبرنگار پارلمانیخبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز پارلمان لایحه موافقتنامه همکاری های امنیتی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری اسلامی پاکستان را مورد بررسی و تصویب قرار دادند.
در جریان بررسی کلیات این لایحه، قاسم جعفری نماینده مردم بجنورد در مجلس طی سخنانی در مخالفت با این موضوع گفت: متاسفانه در سالهای گذشته و اخیر همواره گروهک های تروریستی که در پاکستان هستند، فعالیت هایی را علیه کشورمان انجام داده اند و اخیرا نیز ۵ تن از مرزبانان ایرانی را به گروگان گرفته اند و ۴ نفر از آنها برگشته اند و سرگذشت یکی از آنها در ابهام است که معلوم نیست که وی را شهید کرده اند و یا برای باج گیری نگه داشته اند.
وی ادامه داد: انتظار ما از دولت پاکستان این بود که برای حمایت از جمهوری اسلامی ایران و آزادی مرزبانان ایرانی اقداماتی را انجام دهد، اما این کشور از هرگونه اقدامی سرباز زد و باید به این سوال پاسخ دهد که آیا دولت پاکستان یک دولت مستقل و تصمیم گیر است یا خیر؟ آیا دولتی است که از آمریکایی ها تمکین می کند و یا آماده است همکاری هایی را برای دفع شر، فساد و اقداماتی گروه های ضدبشری انجام دهد.
این نماینده مجلس تصریح کرد: عملکرد این دولت نشان داده که از آمریکایی ها تمکین می کند و حالا جای سوال است که آیا این دولتی که گوش به فرمان آمریکایی ها است، با این توافقنامه برای دفع شر گروه های ضدبشری که همسایه پاکستان یعنی جمهوری اسلامی ایران را تحت فشار قرار داده اند، همکاری می کند یا خیر؟
وی تاکید کرد: آیا با امضای این توافقنامه و در صورت اظهار عجز پاکستان، اجازه عملیات در پاکستان علیه گروه های تندرو به ایران داده می شود یا ایران اجازه عملیات در خاک پاکستان را دارد و یا این توافقنامه تنها نوشته ای بر روی کاغذ است. بنابراین باید دولت به این سوالها پاسخ دهد.
در ادامه نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه در مجلس به عنوان مخالف لایحه مذکور گفت: پاکستان محل اسکان رهبران و تشکیلات القاعده و سلفی ها است و شواهد نشان می دهد که تمامی توطئه های منطقه ای علیه جمهوری اسلامی ایران در پاکستان برنامه ریزی می شود.
وی ادامه داد: مردم سیستان و بلوچستان مورد اذیت، آزار و خشونت تروریست های پاکستانی قرار می گیرند. بنابراین از نمایندگان می خواهم به این لایحه رأی مثبت ندهند تا دولت ایران با توجه به اقدامات تروریستی لایحه قوی تری را آماده کند.
محمدرضا خباز معاون تقنینی معاونت پارلمانی رئیس جمهور در دفاع از این لایحه گفت: تاکنون بیش از ۳۰ هزار از سربازان نیروی انتظامی در مرزهای شرق کشور جان خود را از دست داده اند و باید هرچه زودتر برای تامین امنیت این مرزها اقداماتی انجام داد، بنابراین این لایحه می تواند دارویی برای دردهایی باشد که مخالفین به آن اشاره کردند.
وی ادامه داد: این موافقتنامه در پاکستان به تصویب رسیده است و پس از اینکه شما نمایندگان هم به آن رای مثبت دهید، شرایطی به وجود می آید که نیروهای امنیتی، سیاسی و انتظامی می توانند با استفاده از ظرفیت این قانون برای دفاع از جان مسئولین در شرق کشور اقدام کنند.
خباز افزود: دولت برای اینکه آسیب های کنونی به پایان برسد چنین لایحه ای را تقدیم مجلس کرده و مطمئنا آثار و برکات این لایحه در آینده و با ایجاد امنیت نسبی و فراگیر در مرزهای شرقی، ملاحظه می شود.
وی در پایان گفت: اگر این لایحه پیش از اقدامات اخیر تروریستها به تصویب رسیده بود، بسیار بهتر بود و دولت با استفاده از ظرفیتهای این قانون می توانست برای ایجاد امنیت شرق کشور اقداماتی را انجام دهد.
انتهای پیام /