حاجی به تسنیم خبر داد
امضای ۱۰۰ نماینده مجلس پای طرح دوفوریتی راهبرد ایران در مقابله با مصوبه پارلمان اروپا
خبرگزاری تسنیم: نماینده مردم شاهین شهر در مجلس گفت: تاکنون ۱۰۰ تن از نمایندگان مجلس طرح دو فوریتی " راهبرد جمهوری اسلامی ایران در مقابله با مصوبه پارلمان اروپا " را امضا کرده اند.

حسین حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانیخبرگزاری تسنیماز کلید خوردن طرح " راهبرد جمهوری اسلامی ایران در مقابله با مصوبه پارلمان اروپا " خبر داد و گفت: این طرح به صورت دو فوریتی توسط نمایندگان مردم در خانه ملت تهیه شده و تاکنون حدود ۱۰۰ تن از نمایندگان آن را امضا کرده اند.
وی افزود: این طرح در یک ماده واحده و ۸ بند در راستای راهبرد جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با مصوبه پارلمان اروپا تهیه و تدوین شده است.
نماینده مردم شاهین شهر در مجلس در ادامه تأکید کرد: هنوز تعداد امضاهای این طرح نهایی نشده که تلاش داریم تا پایان جلسه علنی امروز آن را نهایی کرده و تقدیم هیئت رئیسه مجلس کنیم.
انتهای پیام /