عزل روسای دانشگاه ها در سال ۹۳ کلید خورد؛ انتصاب سرپرست جدید دانشگاه مازندران
خبرگزاری تسنیم: وزیر علوم طی حکمی حجت الاسلام فخرالدین اصغری آق مشهدی را به سمت سرپرست دانشگاه مازندران منصوب کرد.

به گزارش گروه دانشگاهخبرگزاری تسنیم، رضا فرجی دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی حجت الاسلام فخرالدین اصغری آق مشهدی را به سمت سرپرست دانشگاه مازندران منصوب کرد.
در حکم انتصاب سرپرست جدید دانشگاه مازندارن، آمده است: امید است با توکل به خداوند سبحان، ماموریت و وظایف سرپرستی دانشگاه مازندران را برپایه قوانین، سیاست ها وبرنامه های مصوب به انجام رسانید.
بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نمایید.
وزیر علوم در نامه ای از خدمات احمد احمدپور رئیس سابق دانشگاه مازندران در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
اصغری آق مشهدی عضو هیئت علمی و دانشیار حقوق دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه مازندران و مدیریت گروه حقوق و ریاست دانشکده حقوق این دانشگاه از جمله سوابق وی است.
همچنین وی ۵۰ مقاله علمی و تحقیقی و شش کتاب تخصصی در رشته حقوق به رشته تحریر در آورده است.
انتهای پیام /