تکرار / جعفرزاده ایمن آبادی در گفت وگو با تسنیم:
رفتن به سمت غرب در اقتصاد موجب افزایش مشکلات می شود
خبرگزاری تسنیم: عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس رفتن به سمت غرب در زمینه اقتصاد را موجب افزایش مشکلات دانست.
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانیخبرگزاری تسنیمبا اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: حضرت آقا فرمودند درست است منابع و ذخایر غنی و زیرساخت های گسترده در کشور وجود دارد ولی تکیه بر نیروی انسانی کارآمد و متعهد است.
وی با بیان اینکه " رهبر معظم انقلاب مسئولان را به اقتصاد بومی و علمی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی توجه دادند "، اقتصاد بومی را اقتصاد بر مبنای فرهنگ انقلابی و اقتصاد علمی را اقتصاد بر مبنای اسلام معرفی کرد و گفت: این یعنی اقتصاد اسلامی که منتج به اقتصاد مقاومتی می شود؛ چیزی که قدری از آن فاصله گرفته بودیم.
" هر دارویی برای یک درمانی بکار می رود و نمی شود یک دارو را برای همه درمان ها استفاده کرد. همانطور که بدن انسان دارای فیزیولوژی مختلفی است، هر کشوری هم خصوصیات و ویژگی های خاص خود را دارد و نمی شود نخسه واحد نوشت و در دنیا چرخید و گفت این نسخه واحد می تواند برای شما مفید باشد. "
این نماینده مجلس با اشاره به متحول شدن اقتصاد کشور پرو یادآور شد: این تحول زمانی اتفاق افتاد که مسئولان کشور پرو اقتصاد خود را بومی کردند، یعنی براساس آنچه واقعیت کشور آنها بود، رفتار اقتصادی خود را تنظیم کردند نه نسخه های خارجی.
جعفرزاده ایمن آبادی اضافه کرد: چیزی که باعثشد ما نتوانیم نتیجه بگیریم، این بود که به اقتصاد بومی و محلی توجه نداشتیم و اگر دنبال اقتصاد علمی رفتیم، علمی بود که متناسب با جامعه و شرایط و دنیای غرب و منابع آنها بود نه اقتصاد اسلامی لذا اگر اینها را رعایت کنیم و سرلوحه کار خود قرار دهیم، به اقتصاد مقاومتی می رسیم و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، بر مشکلات اقتصادی فائق می آییم و دشمن راکه جنگ اقتصادی تمام عیاری به ما تحمیل کرده است، به شکست و عقب نشینی وادار می کنیم.
وی با بیان اینکه " نمی توانیم از اقتصاد دنیا به عنوان یک فرمول کلی استفاده کنیم "، به آسیب هایی که اقتصادهای دنیا در سال های گذشته به آن دچار شدند، اشاره کرد و گفت: اگر ما هم از آن اقتصاد استفاده کنیم، دچار همان آسیب ها می شویم لذا قطعاً باید به منابع انسانی و ظرفیت های داخلی و بومی کشور توجه کنیم و اقتصاد ما متناسب با فرهنگ غنی اسلامی باشد نه نسخه های غربی.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس رفتن به سمت غرب در زمینه اقتصاد را موجب افزایش مشکلات دانست و با اشاره به تزریق فرهنگ مصرف گرایی به جامعه ایران توسط غرب تأکید کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب سبک زندگی اسلامی را مطرح کرده اند، باید رویکردهای خود را بر اساس فرهنگ و بوم خودمان تنظیم کنیم نه فرهنگ و بوم دیگران چراکه قطعاً خسارت خواهیم دید و حتی اگر در اوج مسائل مالی و پولی باشیم ولی فرهنگ و هویت خود را رها کنیم و دنبال آنها برویم، دچار مشکل خواهیم شد.
جعفرزاده ایمن آبادی این را هم اضافه کرد که هر فردی خارج از نسخه و استراتژی مدنظر رهبری در اقتصاد مقاومتی نسخه ای مطرح کند، قطعاً در مسیر انحراف است.
انتهای پیام /
ارسال نظر