جوکار:

فتنه گران در کابینه روحانی جایی ندارند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: کسانی که با فتنه ۸۸ ارتباط داشتند و به‌نوعی نظام را به چالش کشاندند قطعاً در کابینه روحانی جایی نخواهند داشت.

فتنه گران در کابینه روحانی جایی ندارند

به گزارشامیدنیوزبه نقل از تسنیم، محمدصالح جوکار عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأکید رییس‌جمهور منتخب بر واژه " اعتدال " اظهار داشت: در حوزه سیاسی واژه اعتدال معانی مختلفی دارد و هرکس بر اساس نگرش خود به این موضوع توجه می‌کند، اما در هر صورت رئیس‌جمهور منتخب مردم که از این واژه استفاده کردند، باید ابعاد مختلف و چارچوب‌های این واژه را مطرح کنند و این کلمه نیاز به تبیین دارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: اعتدال به این معناست که نگاه ما به اهداف کلان نظام و چشم‌اندازها و آرمان‌ها باشد و تنها صراط مستقیم و مشی راهبردی را دنبال کنیم تا به این اهداف برسیم و هیچ‌کس نتواند نگاهی را تحمیل کند و در مسیر ما انحراف ایجاد کند، لذا جریان معتدل به رودخانه‌ای تشبیه می‌شود که این جریان در وسط رودخانه آرام، یک‌نواخت و در حال حرکت است.

جوکار در ادامه با بیان " ما در زمان دولت هاشمی رفسنجانی و اصلاحات حاشیه‌های زیادی داشتیم " گفت: به‌طور مثال ما حادثه کوی دانشگاه را فراموش نکرده‌ایم. این اتفاقات برای نظام هزینه داشت، اما ما می‌خواهیم در فضای آرام و فضایی که مردم احساس امنیت نسبت به تحقق اهداف خود در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کنند مسیر رشد و پیشرفت ملت را فراهم کنیم.

وی با اشاره به نقش‌آفرینان فتنه ۸۸ و کسانی که دربرابر آن موضع‌گیری نکرده یا نقش حمایتی از این جریان داشتند، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم در مسیر اعتدال که شعار رئیس جمهور منتخب بوده است حرکت کنیم، باید جوهره کابینه که همان مدیران هستند، اعتدال‌گرا باشند و کسانی که با فتنه ۸۸ ارتباط داشتند و به‌نوعی نظام را به چالش کشاندند، قطعاً در کابینه روحانی جایی نخواهند داشت و وی شخصیتی نیست که چنین افرادی را به کار گیرد.

ارسال نظر

خبر‌فوری: بهترین ماسک مو داخل حمام در دنیا