قالیباف: مدعیان جزایر سه‌گانه اراده‌ ملت ایران برای دفاع از تمامیت ارضی را آزمایش نکنند

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیانیه‌ اخیر شورای همکاری خلیج فارس گفت: توصیه‌ ما به همسایگان این است که اراده‌ ملت ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود و جزایر ایرانی خلیج فارس را که پاره‌ تن ایران هستند، آزمایش نکنند.

قالیباف: مدعیان جزایر سه‌گانه اراده‌ ملت ایران برای دفاع از تمامیت ارضی را آزمایش نکنند

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز، یکشنبه، قوه مقننه در نطق پیش از دستور خود ضمن تبریک روز دانشجو، گفت: دانشجویان در تاریخ معاصر ایران، رهبران اجتماعی مبارزه با سلطه‌گران و مستبدان بوده‌اند و در این زمینه نه‌تنها مقلد دیگران نبودند که خود راه را به دیگر آحاد جامعه نیز نشان می‌دادند. نظام سلطه و در رأس آن آمریکا از دانشجوی ایرانی کینه و عداوتی تاریخی در دل دارد چراکه دانشجوی ایرانی یک‌تنه مقابل آن‌ها ایستاد، سینه سپر کرد و به شهادت رسید تا ملت ایران به این آگاهی تاریخی دست یابد که دموکراسی و توسعه از لوله‌ تفنگ نظام سلطه خارج نخواهد شد و پیشرفت و امنیت پایدار جز با اتکا به نیروی خودبنیاد ملت ایران حاصل نخواهد شد.

وی افزود: یاد و خاطره سه شهید عزیز حادثه‌ شانزدهم آذر و سایر شهدای دانشجو به‌ویژه شهدای دوران دفاع مقدس و جنگ 12روزه را  گرامی می‌دارم.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در ادامه بابت برگزاری موفقیت‌آمیز رزمایش بزرگ اقتدار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با نام مبارک شهید محمد ناظری در خلیج همیشگی فارس، جزایر نازعات و تنگه‌ هرمز به دریادلان نیروی دریایی سپاه خداقوت می‌گویم؛ موشک‌های به‌کار گرفته‌شده در این رزمایش با دقت به اهداف تعیین‌شده اصابت کردند. آزمایش موفقیت‌آمیز پرتاب موشک‌های دقیق و مؤثر با برد بیش از طول خلیج فارس که حاصل تلاش نخبگان ایرانی است، نیز برای ملت ایران بسیار مسرت‌بخش بود.

قالیباف گفت: هم‌چنین ادعاهای بی‌پایه‌واساسی را که مجدداً در بیانیه‌ اخیر شورای همکاری خلیج فارس درخصوص جزایر ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی مطرح شده است، به‌شدت و با قاطعیت محکوم می‌کنیم، این ادعاهای بی‌اساس و مضحک که عموماً با تحریک کشورهای دیگر بیان می‌شود، با اصل احترام به تمامیت ارضی کشورها و حسن همجواری در تعارض است. توصیه‌ ما به همسایگان این است که اراده‌ ملت ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود و جزایر ایرانی خلیج فارس را که پاره‌ تن ایران هستند، آزمایش نکنند. ما همواره به‌دنبال ایجاد ثبات و گسترش صلح و احترام  به اصول حسن همجواری هستیم و از همسایگان نیز همین انتظار می‌رود.

وی گفت:  از دولت محترم هم انتظار می‌رود در لایحه‌ بودجه‌ سال آینده توجه ویژه‌ای به تأمین اعتبار و فراهم‌سازی مقدمات اجرای ماده 61 قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور برای توسعه‌ جزایر ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی داشته باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در پایان با توجه به مشخص شدن قرعه‌ تیم ملی ایران در مسابقات جام جهانی فوتبال و با توجه به اهتمام ویژه‌ ریاست محترم جمهور در این خصوص ضروری است تمام امکانات برای آماده‌سازی همه‌جانبه و حرفه‌ای تیم ملی به‌ویژه برگزاری بازی‌های دوستانه با تیم‌های باکیفیت بر اساس خواست و صلاح‌دید کادر فنی تدارک دیده شود.

 

ارسال نظر

خبر‌فوری: واکنش یک فعال مجازی به جنجال ماراتن کیش