|
|
کدخبر: ۱۸۵۱۴۵

داشتن مژه های پرپشت و بلند، یکی از فاکتورهای زیبایی به حساب می آید که در حال حاضر دغدغه بسیاری از خانم هایی می باشد که به زیبایی خود اهمیت می دهند.

داشتن مژه های پرپشت و بلند، یکی از فاکتورهای زیبایی به حساب می آید که در حال حاضر دغدغه بسیاری از خانم هایی می باشد که به زیبایی خود اهمیت می دهند. این روزها که توجه به ظاهر و پیروی از ترندهای زیبایی در دنیای مد، بیش از سایر دوران در تاریخ است، متدها و روش‌های بی‌شماری نیز برای دستیابی به زیبایی، وارد بازار شده‌اند. یکی از اعضایی که معمولا آرایشگران آن را مهم‌ترین عضو در زیبایی صورت می‌دانند، چشم است. به همین دلیل نیز روش‌های زیادی برای تغییر و اصلاح فرم آن، با توجه به فرم صورت و ابرو طراحی شده است. یکی از اجزایی که بسیاری از افراد آن را تغییردهنده بسیار موثر حالت چشم می‌دانند، مژه است. مژه‌های پرپشت، درست مانند یک خط چشم طبیعی، چشمان شما را حائز اهمیت‌تر جلو می‌دهد و زیبایی آن‌ها را چند برابر می‌کند. به همین دلیل نیز امروزه شاهد انواع و اقسام ریمل‌ها و روغن‌های پرپشت‌کننده مژه و… هستیم. یکی از روش‌های افزایش زیبایی مژه که از آن صحبت می‌کنیم، کاشت مژه است. این روش نیز درست مانند سایر روش‌های آرایش نیمه دائمی و دائمی، بسیار پرطرفدار شده است. اگر شما نیز یکی از این طرفداران باشید برای دانستن این که کاشت مژه چیست و دقیقا چه عملیاتی در طی آن، انجام می‌شود، بهتر است ادامه این مطلب را مطالعه کنید. در این مقاله از رادیومدا قصد داریم تا شما را بیش‌تر با این که کاشت مژه چیست آشنا کنیم و خرید مژه را با آگاهی بیشتری انجام دهید.

 

کاشت مژه چیست ؟

کاشت مژه به معنی اضافه کردن مژه و موهای مصنوعی و یا طبیعی به چشم به منظور زیباتر شدن چشم است. این روش برای زیبا سازی چشم ها مدت کوتاهی است که در کشور ما رواج پیدا کرده ولی در همین مدت زمان کوتاه به شدت در میان بانوان ایرانی فراگیر شده است.
در گذشته برای افزایش مژه ها و زیبا تر کردن چشم از مژه های مصنوعی موقت استفاده می شد که برای مدت زمان خیلی کوتاه مثلا یک شب یا طول مدت یک جشن قابل استفاده بود که به شدت تصنعی بودن خود را نمایش می گذاشت. امروزه نیز کسانی که به کاشت مژه طولانی مدت علاقه ندارند از این روش برای مهمانی ها و جشن های خود استفاده می کنند. مژه مصنوعی های امروزی به نسبت گذشته طبیعی تر به نظر می رسند.
کاشت مژه برای مدت طولانی تری انجام می شود و بعد از مدت زمان مشخصی نیاز به ترمیم دارد. چرا که این مژه ها دائمی نیستند.
 

تفاوت بین کاشت مژه و اکستنشن مژه

اکستنشن مژه چسباندن مژه هایی به مژه های واقعی شماست اما کاشت مژه باید توسط جراح انجام شود. اما در حال حاضر کاشت مژه که در سالن های زیبایی انجام می شود همان اکستنشن مژه است تنها در روش انجام آن تفاوت وجود دارد. بنابراین کاشت مژه، مژه هایی مصنوعی است که تک به تک به مژه های طبیعی شما چسبانده می شود تا ضخامت، طول و رنگ مژه هایتان را بهبود ببخشد.
این اکستنشن ها از مواد مصنوعی همچون موی سمور، ابریشم و یا حتی موی انسان ساخته می شود. استفاده از مژه های مصنوعی چیز جدیدی نیست اما تفاوت بین تکنیک های قدیمی و جدید است که امروزه، مژه های مصنوعی به جای پوست پلک به مژه های شما چسبانده می شود و ظاهری زیبا ایجاد خواهند کرد. همچنین برخلاف مژه های مصنوعی سنتی، دیگر از چسب های مضر استفاده نمی کنند.

 

مراحل آماده سازی جهت انجام کاشت مژه

  1. تمیز کردن  مژه ها با محلولهای تمیز کننده و ضد عفونی کننده
  2. شانه زدن مژه ها با براش مژه
  3. استفاده از پرایمر کل مژه ها
  4. خشک کردن مژه ها با سشوار مژه
  5. شانه کردن مژه ها با براش
  6. کاور کردن مژه های پلک پایین چشم توسط چسبهای تری ام یا پد
  7. شروع کاشت مژه

 

انواع کاشت مژه

  1. کاشت مژه تار به تار
  2. کاشت مژه کلاسیک
  3. کاشت مژه گلامور و اسپایکی
  4. کاشت مژه نچرال
  5. کاشت مژه عروسکی
  6. کاشت هیدن مژه (کاشت نامرئی)
  7. کاشت مژه سه بعدی (کاشت مژه 3D)
  8. کاشت مژه ابریشمی
  9. اکستنشن چند بعدی (والیوم – مگاوالیوم)
  10. اکستنشن هیبرید ( ترکیبی یا میکس)

 

مراقبت های بعد از کاشت مژه

  1. حتی الامکان از ریمل استفاده نشود.
  2. در صورت استفاده از ریمل به هیچ عنوان از ریمل چرب استفاده نشود.
  3. از چشم پاک کن های 2 فاز که محلول چرب و روغنی دارند برای پاک کردن آرایش چشمتان استفاده نکنید.
  4. سونا نروید زیرا چسب مژه ضعیف می شود و سنگینی آن به مژه خودتان آسیب می رساند.
  5. چشم را با آب داغ نشویید.
  6. در حمام به صورت مستقیم زیر دوش نایستید زیرا فشار آب باعث کنده شدن مژه اکستنشن و مژه خودتان می شود.
  7. طی زمانی که کاشت مژه دارید از تقویت مژه استفاده نکنید.
  8. در هنگام انجام کاشت مژه، گل مژه، التهاب و قرمزی چشم، آلرژی و لنز نداشته باشید.
  9. پس از انجام کاشت تا یک روز سعی کنید آب به چشمتان نخورد.
  10. هنگام خواب روی مژه هایتان نخوابید.

 

تفاوت کاشت مژه صحیح و غلط

اکستنشن تاتار به این معنا نمیباشد که مژه هایی که کار میشود تاتار باشد و خیلی معمولی بین مژه ها قرار بگیرد بلکه به این معناست که روی هر تاری از مژه های مشتری یک مژه قرار میگیرد و پایان کار تمامی تار های مژه از هم مجزا باشند و هیچ تاری به تار دیگر نچسبیده باشد.
در واقع اگر هر قسمتی از مژه را با پنس جدا کنیم بسیار راحت پنس بین آن قرار بگیرد و پس از آن با برس مخصوص شده برسی شود.
زمانی که مژه کار شما حرفه ای نباشد و مژه های اکستنشن را به صورت معمولی بین مژه های شما بگذارید در نتیجه هر مژه اکستنشن روی چند تار از مژه های شما میچسبد و در نتیجه مژه ها اصلا انعطاف پذیر و قابل برس کشیدن نمی باشند و هنگام افتادن چند تار مژه شما را با خود می کنند و هر زمانی که به ترمیم می رسد بسیار نامرتب می شود ، مثلا قسمتی از آن به یکباره خالی شده و قابل مرتب کردن نمیباشد در صورتی که در اکستنشن صحیح هر تار اکستنشن روی یک تار از مژه های شما می باشد و کاملا سبک و قابل برس کشیدن و مرتب کردن می باشد و به هیچ وجه آسیب به مژه های شما نمی زند و هنگام ترمیم فقط کم پشت شده و حالت زیبایی خود را از دست نمی دهد که باید مجددا پر شود.
 

حکم اکستنشن و کاشت مژه چیست؟ آیا کاشت مژه سبب ایجاد اشکال برای غسل و وضو می‌شود ؟ 

  • حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
چنانچه قبل از انجام این‌کار در شرایطی هستید که نیاز به انجام غسل و وضو ندارید(ایام حیض) ؛ به ذاته مشکلی ندارد، اما اگر می‌خواهید غسل کنید و این کار مانع رسیدن آب به اعضای وضو و غسل شود، اشکال دارد و مجاز نیست. اما اگر بعد از انجام اکستنشن متوجه شدید که مانع وضو هست حکم این است که: اگر درآوردنش هنگام وضو و غسل برای شما ممکن بوده و حرج و مشقت نداشته باشد، وضو و غسل با وجود چنین مانعى باطل است و اگر درآوردنش ممکن نباشد و یا همراه با حرج و مشقت باشد، ایجاد چنین مانعى که موجب تبدّل وظیفه وضو و غسل به وضو و غسل جبیره‌اى مى‌شود، چنانچه در غیر وقت نماز باشد، مانع ندارد ولى در وقت نماز باید وضو یا غسل را انجام دهد سپس مبادرت به ایجاد مانع نماید، و چنانچه نتواند در وقت وضو یا غسل آن مانع را برطرف کند و یا بر طرف کردن مانع حرج و مشقت داشته باشد، باید به وظیفه غسل و وضوى جبیره‌اى عمل کند؛ یعنى با دست مرطوب مانع را مسح نماید.
  • حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
اگر در اکستنشن موادی استفاده شود که در مجموع به اندازه یک عدس باشد مجاز است و مانع رسیدن آب به اعضای غسل و وضو نمی‌شود چنانچه بیشتر از مقدار یک عدس باشد و مانع رسیدن آب به بدن شود، اشکال دارد و مجاز نیست.
  • حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
اگر مانع رسیدن آب به مژه‌ها هر چند به نحو جزئی شود جایز نیست.
  • حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):
چنانچه مانع وصول آب به پوست و مواضع غسل یا وضو باشد اشکال دارد و برای غسل یا وضو باید ازاله شود.
  • حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
چنانچه آرایشگر نامحرم بوده و یا این کار مانع از رسیدن آب در وضو و غسل به بدن باشد حرام است ولی در صورت ارتکاب، باید علاوه بر وضو و غسل جبیره‌ای احتیاطاً تیمم بدل از غسل یا وضو نیز بنماید.
  • حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):
اگر چسب قسمت انتهای مژه را نگیرد و روی پوست نریزد مانع وضو و غسل نیست، در غیر این صورت باید برای وضو و غسل مانع را برطرف کند و اگر امکان برطرف کردن آن وجود ندارد و یا موجب عسر وحرج می شود باید به وظیفه جبیره عمل کند.
 

عوارض کاشت مژه 

  • احتمال بروز حساسیت نسبت به چسب مژه

چسب  مژه های مصنوعی می تواند باعث ایجاد التهاب پلک شود و به دنبال آن ممکن است حساسیت و اگزما به وجود بیاید. شاید در اولین نوبت کاشت مژه این علائم بروز نکند ولی پس از چندین بار کاشت مژه موقت شاهد بروز این علائم خواهید بود . همچنین خود مژه های مصنوعی از فلزات سمی و مواد نگهدارنده شیمایی هستند که خود دلیل محکمی برای دوری از آن ها است .

  • ریزش مژه طبیعی و کم پشت شدن آن

از دیگر عوارض چسب های مژه مصنوعی می توان به این مورد اشاره کرد که این چسب ها خون رسانی به سطحی که مژه روی آن چسبانده شده است را کاهش می دهد و باعث کم پشتی مژه های طبیعی میشود . اگر شخصی که مژه میکارد کار بلد نباشد ممکن است مژه های بالا و پایین را بهم چسبانده و باعث کندگی مژه های طبیعی شما شود.

  • احتمال ابتلا به گل مژه را افزایش می دهد

کاشت مژه به صورت موقت احتمال ابتلا به بیماری های عفونی از جمله گل مژه را افزایش می دهد. این مسئله در افرادی که استعداد ابتلا به گل مژه دارند خیلی بیشتر اتفاق می افتد.

  • احتمال ریزش مژه های طبیعی را افزایش می دهد

به دلیلی که هنگام کاشت مژه موقت فشار به پیاز مژه وارد می شود احتمال این که ریزش مژه طبیعی صورت بگیر وجود دارد . بنابر این بهتر است از ریمل های مرغوب که هم ارزان تر و هم کم خطر تر هستند برای حالت دهی به مژه استفاده کرد.

  • عفونت چشم

اگر مژه مصنوعی وارد چشم شود به دلیل آن که از مواد شیمایی و فلزات سمی. تشکیل شده است باعث عفونت چشم و اسیب رساندن به آن می شود.

 

روش های کاهش عوارض  از کاشت مژه 

  • خود داری از زدن ریمل بر روی مژه کاشت شده به صورت موقت
  • از زدن ریمل بر روی مژه مصنوعی کاشته شده خود داری کنید زیرا احتمال ابتلا به عفونت را افزایش می دهد.
  • اگر در استفاده از مژه کاشته شده موقت دچار علائمی مانند: پرخونی چشم، التهاب، خارش و سوزش چشم و درد چشم شدید سریعا به برداشت مژه مصنوعی اقدام کنید.
  • مژه های مصنوعی یک وسیله شخصی هستند بنابر این آن ها را به یک دیگر قرض ندهید زیرا این کار احتمال عفونت را افزایش می دهند.
  • سعی کنید یک بار بیشتر از چسب مژه استفاده نکنید . استفاده مکرر از این چسب ها به دلیل استریل نبودن آن ها احتمال عفونت را افزایش می دهد.

 

مزایای کاشت و اکستنشن مژه

کاشت یا اکستنشن برای کسانی که مژه‌های ضعیفی دارند و به دلایل مختلف مژه‌های خود را از دست داده‌اند یا به هر دلیلی می‌خواهند مژه‌های بلندترو زیباتری داشته باشند، گزینه‌ی مناسبی است. مزایای کاشت یا اکستنشن مژه عبارت‌اند از:
  • عملکرد تاثیرگذاری دارد: با استفاده از کاشت و اکستنشن مژه، هر روز با مژه‌های بلند، فر و زیبا از خواب بیدار می‌شوید. این عمل زیبایی در بهبود ظاهر چشم بسیار مؤثر است. تغییر ظاهر شما بعد از این عمل زیبایی برای بسیاری از افراد غیرقابل‌باور به نظر می‌رسد.
  • کاملا قابل تنظیم: ظاهرتان می‌تواند به همان اندازه که خودتان می‌خواهید طبیعی یا چشمگیر باشد. در این مورد با آرایشگر یا جراح خود صحبت کنید و در مورد طول و میزان فر ایده‌آل مژه‌هایتان تصمیم‌گیری کنید.
  • تا حدودی ضد آب: هرچند نمی‌توانید آن‌ها را در ۴۸ ساعت اول خیس کنید، اما بعد از این مدت می‌توانید شنا کنید، دوش بگیرید (البته هر چه آن‌ها را خشک‌تر نگه دارید، بیشتر دوام می‌آورند).
  • بدون درد: کل این فرایندها از ابتدا تا انتها، تقریبا برای تمام افراد بدون درد است.
  • معمولا ایمن است: متخصصان پوست، جراحان پلاستیک و متخصصان زیبایی موافق‌اند که در بیشتر موارد، کاشت و اکستنشن مژه ایمن است (اگرچه خطر سوزش چشم و عفونت وجود دارد).

 

مراقبت پس از کاشت مژه

  1. در سه روز اول پس از عمل، باید از مژه‌های خود در برابر آب محافظت کنید. آب می‌تواند باعث شل شدن ریشه شود. اگر آب به مژه‌ها برخورد کند ریشه‌ها نمی‌توانند در جای خود باقی بمانند. همچنین بعد از کاشت مژه، تا ۲ هفته آرایش کنید. پزشکتان در پایان روز سوم، اولین شستشو را انجام می‌دهد.
  2. از تماس مواد خارجی با ناحیه‌ی اطراف چشم خودداری کنید. هنگام خواب (خصوصا در هفته‌ی اول) خیلی مراقب باشید. مژه‌ها هرگز نباید با بالش تماس داشته باشند. مژه‌ها نباید با عینک تماس داشته باشند.
  3. در هفته‌ی اول، از قرارگرفتن در معرض دود سیگار و گرد و خاک بپرهیزید.
  4. به مدت یک روز پس از کاشت، محل اهداکننده را تمیز و خشک نگه دارید.
  5. ۳-۵ روز پس از جراحی، می‌توانید دوباره تمرینات و فعالیت‌های روزانه‌تان را شروع کنید.
  6. موهای کاشته شده (خصوصا در برابر اشعه‌های خورشید) بسیار حساس هستند.در طول کاشت، فولیکول‌های مو اغلب می‌میرند یا منفعل می‌شوند، اما در مرحله‌ی بهبودی دوباره فعال می‌شوند. در این شرایط، پیوندهای جدید هنوز به طور کامل شکل نگرفته‌اند، بنابراین نمی‌توانند از خود در برابر نور خورشید دفاع کنند.
  7. پس از عمل مژه، باید مدت‌زمانی که در وان آب گرم می‌گذرانید را محدود کنید.
  8. به مدت یک ماه از شنا (خصوصا در استخر) اجتناب کنید، زیرا کلر و سایر آلاینده‌ها می‌توانند برای ناحیه‌ی کاشت خیلی مضر باشند.
  9. بعد از حدود ۲ هفته، بیشتر مژه‌هایی که کاشته‌اید به علت “شوک ریزش” می‌ریزند. با این ریزش موقت، ریشه‌ها قوی‌تر می‌شوند. مژه‌هایی که در مرحله‌ی اول ظاهر می‌شوند ممکن است خیلی نازک و بدشکل باشند. اما باگذشت زمان قوی‌تر می‌شوند.

 

آیا کاشت مژه در بارداری مجاز است ؟

کاشت مژه خود به تنهایی عملی است که دارای عوارض جبران ناپذیری نیست و در بسیاری از مواقع قرمزی و تورم یا درد بعد از کاشت مژه طبیعی در افراد دیده می شود. از آنجایی که کاشت به صورت طبیعی و با پیوند فولیکول های موی خود فرد انجام می شود امکان پس زدن پیوند یا مشکلاتی از این قبیل بسیار کم اتفاق می افتد.
تنها خطری که می تواند در دوران بارداری در افراد ایجاد شود را می توان حساسیت های پوستی و عفونت چشم دانست که در صورت ایجاد این عوارض بعد از کاشت نیاز به درمان قطعی است.
قرمزی چشم، تورم، پارگی قرنیه چشم و خطرات دیگری نیز بعد از کاشت ممکن است در افراد ایجاد شود. درمان ها از آنجایی که با استفاده از قرض و مواد دارویی انجام می شوند، می توانند به طور مستقیم بر روی جنین تاثیر بگذارند و خطرات جبران ناپذیری را ایجاد کنند.
انجام هر عملی، زیبایی و یا غیر زیبایی دارای عوارض پس از عمل می باشد. این عوارض ممکن است در یک عمل زیاد و یا کم باشد اما بدون عوارض هیچ عملی انجام نمی شود تنها این واکنشات را می توان به حداقل ترین شکل ممکن رساند و در این صورت گفت که عمل فوق دارای عوارض نمی باشد. افراد باید قبل از انجام عمل درباره شرایط خود و عوارض عمل تحقیقاتی را به عمل بیاورند.
زمانی که فرد باردار می باشد نسبت به هر زمان دیگری باید مراقبت های بیشتری را از خود و قبل از آن جنین خود به عمل بیاورد. افراد در زمانی که اقدام به انجام یک عمل و یا روش زیبایی می کند ممکن است به دلیل این که در شرایط مطلوبی به سر نمی برد و نمی تواند از دارو های تجویز شده توسط پزشک متخصص استفاده ی کاملی داشته باشد دچار مشکلاتی شود.
به همین دلیل پزشکان و کلینیک های زیبایی به زنان باردار توصیه می کنند که تا حد امکان از هیچ گونه عمل زیبایی در این دوران استفاده نکنند و انجام آنها را به بعد از دوران شیردهی خود بگذارند.
 

صحیح ترین روش ریمو و برداشتن اکستنشن مژه

برداشتن اکستنشن مژه یا ریمو اکستنشن مژه عملی است که باید بسیار ظریف انجام شود زیرا اگر مواظب نباشید ممکن است مژه ها را بکنید. در بعضی از مواقع بعد از انجام اکستنشن مژه ، به دلیل حساسیت یا خارش وسوزش چشم بعد از اکستنشن مژه نیاز به ریمو کردن می باشد. اکستنشن مژه مصنوعی به کمک چسب نیمه دائمی به مژه های طبیعی چسبانده می شود. زمانی که می خواهید این مژه ها را بردارید باید دقت کافی داشته باشید در غیر اینصورت ممکن است مژه های طبیعی را نیز بیرون بکشید؛ با اینحال لازم نیست زیاد نگران باشید زیرا درآوردن اکستنشن مژه کار زیاد سختی نیست.
  1. بخار و روغن برای برداشتن اکستنشن مژه
    قبل از هر چیزی آرایش خود را پاک کنید
    شاید برای شما هم سوال باشد که چگونه مژه کاشت را در خانه برداریم. این کار با یکسری محصولات خانگی مانند روغن و بخار به سادگی امکان پذیر است. برای پاک کردن خط چشم و ریمل از یک پاک کننده آرایش ملایم استفاده کنید. اینکار به شما کمک می کند مرز بین مژه طبیعی و مصنوعی را راحت تر تشخیص دهید.
    به صورت خود بخار دهید
    بخار گرم به شل شدن چسب اکستنشن مژه کمک می کند. مراحل زیر را دنبال کنید:
    یک کاسه آب بردارید و روی اجاق گاز آن را گرم کنید. اجازه دهید به اندازه ای گرم شود که بخار از خود تولید کند.
    • صورت خود را روی کاسه بگیرید و حوله ای روی سر بکشید. در این شرایط بخار اطراف صورتتان را می گیرد.
    آغشته نمودن پنبه با روغن زیتون
    • به مدت 10 دقیقه به صورت خود بخار دهید.
    پنبه ای را به روغن زیتون آغشته کنید
    آن را روی مژه های خود بکشید. مراقب باشید روغن زیتون وارد چشم هایتان نشود. اینکار را ادامه دهید تا اکستنشن مژه شروع به افتادن کند.
    مژه های خود را شستشو دهید
    آب گرم را روی مژه های خود بریزید تا روغن اضافی از آن برداشته شود.
  2. استفاده از پاک کننده چسب مژه مصنوعی

     

    پاک کننده چسب مژه مصنوعی خریداری کنید:
    یکی دیگر از انواع روش کندن مژه کاشته شده در خانه استسفاده از پاک کننده چسب مژه مصنوعی است. اگر برایتان ممکن نیست به آرایشگاه بروید و به کمک یک فرد حرفه ای اکستنشن مژه را بردارید، سعی کنید به کمک پاک کننده یا ریموور مژه مصنوعی اینکار را در منزل انجام دهید. شما می توانید پاک کننده چسب را در بیشتر داروخانه ها بیابید.
    بررسی خورده مژه ها
    • پاک کننده چسب یک حلال ملایم با بوی شبیه پاک کننده لاک ناخن است.
    خوب مژه های خود را بررسی کنید:
    اینکار یک فرآیند ظریف است. پس باید کاری که انجام می دهید را خوب ببینید. خود را به کمک مراحل زیر برای برداشتن اکستنشن مژه آماده کنید:
    • در مقابل آینه ای که روی دیوار نصب شده است بایستید. اگر لازم بود نور بیشتری در اتاق روشن کنید تا بتوانید همه جزییات را به خوبی مشاهده نمایید.
    زدن پاک کننده چسب روی مژه ها
    • هر آرایشی که بر روی چشم خود دارید را پاک کنید. از یک پاک کننده ملایم برای پاک کردن ریمل و خط چشم استفاده کنید. شما باید قادر باشید مرز بین مژه طبیعی و مژه مصنوعی را تشخیص دهید.
    حالا پاک کننده چسب را روی مژه های خود بزنید تا بتوانید اقدام به برداشتن اکستنشن مژه کنید:
    برای زدن پاک کننده چسب و شل کردن اکستنشن مژه مراحل زیر را مدنظر داشته باشید:
    • یک پنبه را با پاک کننده چسب آغشته نمایید. مطمئن شوید که پنبه کاملا آغشته به این ماده می شود.
    • به آرامی گوشه خارجی یکی از پلک های بالایی خود را به سمت پایین بکشید. یک چشم را ببندید و به کمک انگشت به پلک خود زاویه دهید. پلک بالایی باید به سمت پایین اشاره داشته باشد. اینکار دید بهتری نسبت به اکستنشن به شما می دهد.
    برداشتن اکستنشن مژه
    • حالا پنبه را روی خط مژه حرکت دهید. در گوشه بیرونی کار خود را آغاز کنید تا به گوشه داخلی برسید. پاک کننده باید در این مرحله شروع به حل کردن چسب کند.
    اکستنشن مژه شل شده را به بیرون بکشید:
    بعد از اینکه پاک کننده چسب را به مدت 15 دقیقه با پنبه مرطوب زدید، انتهای آن را با دو انگشت بگیرید. حالا باید بتوانید اکستنشن مژه را به راحتی خارج کنید.
    چسب اضافی را از روی پلک خود بردارید:
    بعد از اینکه همه اکستنشن ها خارج شد، چسب اضافی را از روی پلک خود پاک کنید.
    مژه های خود را شستشو دهید:
    کمی آب گرم روی صورت خود بپاشید تا بتوانید پاک کننده را از روی مژه ها و ناحیه چشم بشویید.
  3. برداشتن اکستنشن مژه به طور حرفه ای
    دوباره به سالن برگردید و از یک فرد حرفه ای کمک بگیرید:
    اکستنشن مژه معمولا به کمک چسب هایی که در برگیرنده cyano acrylate هستند محکم می شوند. این نوع چسب ها را نمی توان به کمک ابزارها و مواد شیمیایی مخصوص به راحتی پک کرد. اگر می خواهید به مژه های طبیعی تان آسیبی وارد نشود دوباره به آرایشگاه برگردید و مراحل زیر را دنبال کنید:
    • بیشتر اکستنشن های شما ممکن است افتاده باشد و تعداد کمی برای برداشتن موجود باشد. باید دوباره به آرایشگاه برگردید تا بتوانید آن ها را خارج کنید.
    • ممکن است از ظاهر اکستنشن ها خوشتان نیاید. اگر چنین مشکلی دارید و می خواهید کل اکستنشن را بردارید بهتر است به سراغ یک فرد حرفه ای بروید و خودتان اینکار را انجام ندهید.
     
    • چند روزی از اکستنشن کردنتان گذشته و شما حس وجود زخم یا خار را دارید. برخی از اوقات یک یا دو اکستنشن به هم می چسبد یا برخی از اکستنشن ها به بیش از یک مژه طبیعی چسب زده می شود. حل این مشکل آسان است اما باید باز هم به آرایشگرتان مراجعه کنید.
    اگر در مورد اکستنشن خود نگران هستید به سراغ سالن دیگری بروید:
    گاهی اوقات تکنسین تازه وارد یا افرادی که آموزش اکستنشن مژه را به صورت اصولی ندیده اند، زمان انجام اکستنشن ممکن است دچار خطا و اشتباه شوند. برای اینکه مشکلی برایتان پیش نیاید به سراغ آرایشگر حرفه ای بروید. اگر مشکلات زیر را احساس کردید حتما به یک فرد حرفه ای مراجعه نمایید:
    • اکستنشن های شما ظاهر حرفه ای ندارد. شما می توانید از یک فرد حرفه ای برای حل این مشکل استفاده کنید. نباید مشکل خود را با آسیب رساندن به مژه های طبیعی بدتر کنید.
    • اگر درد زیادی در اطراف چشم خود احساس می کنید، در برخی از شرایط چسبی که برای زدن اکستنشن استفاده می شود به درستی مورد استفاده قرار نمی گیرد و درد زیادی را در چشم ایجاد می کند. به جای اینکه به سراغ همان فرد بروید به دنبال فرد حرفه ای باشید تا بتواند مشکل شما را راحت تر و سریع تر برطرف نماید.
     
 4.ریمو کاشت مژه با وازلین
ریمو کاشت مژه با وازلین یک فرآیند ساده و راحت است. کافی است صورت خود را کاملا بشویید و روی مژه بالایی که چسب وجود دارد وازلین بزنید و بگذارید برای مدتی بماند.
استفاده از وازلین باعث نرم و سست شدن چسب و در نتیجه منجر به از بین رفتن مژه مصنوعی می شود. همچنین می‌توانید قبل از وازلین از بخور صورت استفاده کنید تا مژه به طور کامل تمیز شده و چسب کمی شل شود. در این حالت عملکرد وازلین روی چسب بهتر خواهد بود.
 

کاشت مژه برای چه کسانی توصیه می شود ؟

کاشت مژه برای کسانی که مژه های طبیعی خود را از طریق بیماری یا سوختگی از ذست داده اند پیشنهاد می شود. البته این افراد نیز قبل از کاشت مژه باید به پزشک مراجعه کنند و از حساسیت نداشتن خود مطمئن شوند.
در آخر باید به این نکته اشاره شود که روش های رسیدن به زیبایی بیشتر همیشه با خطر های احتمالی همراه اند و ممکن است در مدت زمان طولانی تاثیرات مخربی را روی سلامتی بگذارند. به هر ترتیب اگر شما علاقه زیادی به داشتن مژه های پرپشت و حالت دار از طریق کاشت مژه دارید، قبل از انجام این کار با پزشک متخصص مشورت کنید و به مراکز معتبر و قابل اطمینان برای این کار مراجعه کنید تا خطرات کاشت مژه برای شما به حداقل برسد.
 

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار