استفاده از ظرفیتهای صنایع اسفراین به صنعت این شهر و اقتصاد ملی کمک می کند
نماینده اسفراین در مجلس شورای اسلامی گفت: استفاده از ظرفیتهای صنایع اسفراین هم به صنعت این شهر و هم به اقتصاد ملی کمک می کند .
هادی قوامی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، در خصوص وضعیت برجام و تغییراتی که به دلیل وجود دو کارخانه ملی در شهر اسفراین ممکن است ایجاد شود، بیان کرد: جنبه مثبت این وضعیت به این صورت است که تقاضاهای وزارت نفت به جای اینکه به خارج برود معطوف به کارخانه لوله گستر شود. کارخانه لوله گستر می تواند از این فرصت استفاده کند و سفارشات وزارت نفت را انجام دهد و چون مجبور است مواد اولیه خود را از کارخانه فولاد تهیه کند چرخه اقتصادی خوبی در شهر ایجاد می شود که به طور کلی می تواند به اقتصاد ملی هم کمک کند.
وی ادامه داد: اما در صورتی که وزارت نفت و صنعت و معدن از این فرصت استفاده نکنند و سفارشات خارجی کارخانه فولاد و تعدادی از قطعات ضروری کارخانه تامین نشود، وضعیت اقتصادی کارخانه های شهر اسفراین دچار مشکل خواهند شد. به عنوان مثال در سال 95 برای خرید الکترود برای تولید 50 تا 60 هزار تن شمش مبلغ هفت هزار میلیارد تومان پرداخت شده است و در سال 96 برای تولید همان مقدار شمش مبلغ 45 هزار میلیارد تومان هزینه شده است که بیش از شش برابر شده است.
نماینده شهر اسفراین در مجلس شورای اسلامی در مورد وضعیت تعریض جاده بجنورد به اسفراین، خاطرنشان کرد: این پروژه ردیف بودجه تا سال 97 ردیف بودجه مشخصی نداشت و تاکنون بودجه آن از قسمت های دیگر تامین شده است و در اجرا آن هم پیمانکار با کارفرما دچار مشکلاتی بوده اند که تقریبا حل شده است و الان اختلاف بین پلیس راه و وزارت راه و شهرسازی است. نظر پلیس راه بر این است که جاده تا فریمان به طور کامل به بهره برداری برسد و بعد از آن نیوجرسی ها در جاده قرار بگیرند و در حالی که نظر وزارت راه و شهرسازی غیر از این است.
وی در خصوص طرح 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده که در مجلس در دسترس بررسی است نیز اظهار کرد: شیوه مالیات بر ارزش افزوده که تاکنون در حال اجراست باعث فشار به تولیدکنندگان می شود و سطع اشتغال بنگاه ها پایین آمده است و دولت نیز با قانون فعلی مشکل دارد. امیدواریم لایحه این قانون در مجلس مطرح شود و با اصلاحات به تصویب برسد و فشار از روی بخش تولید را از بین ببریم.
ارسال نظر