|
|
کدخبر: ۱۷۸۸۴۰

همانطور که مطلع هستید برنامه ویز فیلتر شده است اما حالا چه برنامه ای همانند ویز ساده و کاربردی است. در این مطلب ۴ جایگزین ویز برای شما معرفی میشوند.

به گزارش امیدنیوز به نقل از زومیت بعد از حذف اپلیکیشن Waze از مارکت‌های ایرانی و فیلتر شدن آن، نیاز به جایگزین‌هایی با کاربرد یکسان وجود دارد تا کاربرانی که تا به امروز از Waze استفاده می‌کردند، بتوانند همچنان مسیریابی آنلاین را انجام دهند. در ادامه شما را با ۴ اپلیکیشن کاربردی برای جایگزینی Waze آشنا خواهیم کرد.

.

ترتیب بندی اپلیکیشن ها تصادفی بوده و به معنای برتری بر گزینه های بعدی نیست.

.

HERE WeGo

HERE WeGo اپلیکیشنی بسیار موفق و محبوب در زمینه‌ی مسیریابی است که با پشتیبانی از زبان و سخنگوی فارسی می‌تواند خود را به جایگزینی شایسته برایWazeتبدیل کند. HERE WeGo به‌روزترین نقشه‌ها را به آرشیو خود اضافه کرده است و می‌توانید با استفاده از آن، با خیالی آسوده از مسیرهای کشور ایران برخوردار باشید. برای استفاده عادی از HERE WeGo باید به اینترنت متصل باشید؛ اما می‌توانید نقشه ایران را به همراه سخنگوی فارسی، با حجمی نزدیک به ۳۰۰ مگابایت دانلود کنید تا به‌صورت آفلاین نیز قادر به استفاده از امکانات برنامه باشید. در نسخه جدید این برنامه نقشه آفلاین ایران حذف شده است اما همچنان می‌توانید با دانلود نسخه قدیمی برنامه(v۱.۱. ۱۰۴۳۱) نقشه های ایران را آفلایندانلودکنید و سپس خود برنامه را بروز کنید. در HERE WeGo شما می‌توانید امکان عمومی همچون رستوران، پمپ بنزین‌ها و‌.. را جستجو و مشاهده کنید. مسیرهای دوچرخه‌سواری و پیاده‌روی نیز در نقشه‌های HERE WeGo پشتیبانی می‌شوند که برتری دیگری برای این برنامه به ارمغان آورده است. تخمین حدودی مسافت و زمان باقی‌مانده تا رسیدن به مقصد نیز در برنامه وجود دارد. نمایش اطلاعات ترافیکی نیز برای ۴۰ کشور مختلف تعبیه شده است. نکته‌ی جالب دیگر، مقایسه‌ی حالت‌های مختلف برای طی کردن یک مسیر است. برای مثال وقتی مقصد خود را مشخص کنید، این برنامه زمان تقریبی رسیدن به مقصد را با دوچرخه، ماشین و قطار(در صورت پشتیبانی) به شما نمایش خواهد داد تا بتوانید مناسب‌ترین گزینه را انتخاب کنید.

دانلود اپلیکیشن
پلی‌استور/اپ‌استور


MAPS. ME

MAPS. ME یکی دیگر از اپلیکیشن‌های محبوب و شناخته‌شده در زمینه‌ی مسیریابی است که امکان استفاده‌ی آفلاین و همچنین شامل شدن نقشه راه‌های ایران، باعثشده است مورد توجه کاربران بسیاری قرار بگیرد. نقشه‌های موجود در MAPS. ME بسیار دقیق و با جزئیات جدید طراحی شده است؛ به طوری که حتی جاده‌های فرعی را نیز در بر می‌گیرد. البته پشتیبانی از نقشه‌ی ایران به معنای فارسی بودن برنامه نیست و شما برای کار با برنامه ناچار به استفاده از زبان انگلیسی خواهید بود. نقشه‌های موجود در MAPS. ME با جزئیات بسیاری طراحی شده‌اند و برای استفاده‌ی آفلاین از آن‌ها نیاز به دانلود جداگانه‌ی آن‌ها خواهید داشت. فایل آفلاین نقشه‌ی ایران نزدیک به ۳۰ مگابایت حجم دارد که مقدار مناسبی است و تقریبا تمام کاربران می‌توانند بدون مشکل یا هزینه‌ی خاصی آن را دانلود کنند. بعد از دانلود این دیتا، می‌توانید بدون نیاز به برقرار بودن ارتباط اینترنتی از امکان مسیریابی نقشه و جستجو در آن نیز برخوردار باشید. نکته‌ی مثبت دیگری که در MAPS. ME وجود دارد و به نوعی برتری آن نسبت به Waze به حساب می‌آید، پشتیبانی از مسیرهای پیاده‌روی است؛ به این معنا که اگر قصد پیاده رفتن به مقصد مورد نظرتان را داشته باشید نیز MAPS. ME می‌تواند مناسب‌ترین مسیر را برای شما نمایش دهد. نکته‌ی جذاب دیگر نمایش زمان و مسافت تقریبی برای رسیدن به مقصد است که می‌تواند تأثیر مهمی در برنامه‌ریزی‌های شما داشته باشد. امکان نمایش و جستجوی مکان‌های عمومی مانند رستوران، پمپ بنزین و‌… در برنامه وجود دارد. نمایش اطلاعات ترافیکی نیز برای ۳۶ کشور مختلف تعبیه شده است.

دانلود اپلیکیشن
پلی‌استور/اپ‌استور


Sygic

Sygic سومین و احتمالا نام‌آشناترین اپلیکیشن حاضر در این لیست است که به لطف سال‌ها فعالیت، تقریبا برای تمام کاربرانی که حتی یک بار در رابطه با مسیریابی جستجو کرده‌اند، شناخته شده است. این برنامه با پشتیبانی از نقشه‌ی آفلاین و همچنین منو و سخنگوی فارسی، محبوبیت خاصی بین کاربران کسب کرده است؛ اما پولی شدن آن بعد از ۷ روز نقطه ضعف بزرگی است که باید دید کاربران آن را می‌پذیرند یا به طور کل قید سایجیک را می‌زنند. شما در ۷ روز ابتدایی از تمام امکاناتی که در برنامه‌های قبلی به آن اشاره شد برخوردار هستید و حتی امکان مشاهده وضعیت‌های ترافیکی و ثبت گزارش درباره مسیرها نیز مانندWazeتعبیه شده است تا بتوانید راننده‌های دیگر را از موضوعات مختلفی که لازم می‌دانید با خبر کنید. اما بعد از آن برای استفاده از امکاناتی همچون سخنگوی فارسی، باید هزینه پرداخت کنید. در اولین اجرای برنامه به‌طور خودکار اقدام به شناسایی کشور شما خواهد کرد و از شما در خواست می‌کند تا نسخه‌ی آفلاین نقشه‌ی کشور خود را برای استفاده‌ی ساده‌تر دانلود کنید. بعد از دانلود وارد برنامه خواهید شد و می‌توانید از امکاناتی همچون مسیریابی، جستجوی امکان عمومی و‌… استفاده کنید. تقریبا تمام امکاناتی که در اپلیکیشن‌های قبلی وجود دارد، در این برنامه نیز تعبیه شده است؛ اما همانطور که گفته شد، برخی از آن‌ها بعد از ۷ روز از دسترس شما خارج خواهند شد و برای استفاده مجدد باید نسخه پرمیوم آن را خریداری کنید.

دانلود اپلیکیشن
پلی‌استور/اپ‌استور/ویندوز استور


Google Maps

Google Maps به عنوان آخرین برنامه‌ی موجود در این لیست به شما معرفی می‌شود. اپلیکیشنی فوق‌العاده اما همراه با نقطه ضعفی بزرگ. Google Maps تقریبا تمام امکانات مهمی را که در اپلیکیشن‌های قبلی وجود دارند، شامل می‌شود و حتی با ویژگی‌هایی همچون نمایش سه‌بعدی و نمایش Google Earth خود را یک سر و گردن از تمام رقبا بالاتر برده است؛ اما نقطه ضعف بزرگ آن نسبت به ۳ گزینه‌ی قبلی باعثشده است کاربران در انتخاب آن چندان مشتاق نباشند و آن نبود امکان دانلود آفلاین نقشه‌ها است. البته امکان دانلود نقشه‌ی آفلاین به‌طور مجزا در گوگل مپز وجود دارد؛ اما این امکان برای نقشه‌ی ایران در دسترس نیست و با وجود آنکه این برنامه، ناحیه و حتی سایز نقشه‌ی آفلاین ایران یا شهرهای آن را به شما نمایش می‌دهد، گزینه‌ی Download را خاموش کرده است و در بالای صفحه پیغامی مبنی بر نبود امکان دانلود آفلاین این ناحیه وجود دارد. بنابراین اگر قصد استفاده از این برنامه و ویژگی‌های آن را دارید، نیازمند ارتباط اینترنتی خواهید بود.

دانلود اپلیکیشن
پلی‌استور/اپ‌استور

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار