امید به زندگی در ایران به ۷۲ سال رسید
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امید به زندگی در ایران از ۵۵ سال به ۷۲ سال رسیده و سرعت بهبود سطح بهداشت عمومی و طول عمر از میانگین جهانی بالاتر است.
به گزارشامیدبه نقل از ایسنا، ابوالحسن فیروزآبادی افزود: این موضوع با احتساب سن بازنشستگی زیر ۴۸ سال، نشانگر این است که ما باید حقوق بازنشستگی افراد را از ۴۸ تا ۷۲ سالگی به خودشان و بعد به خانواده آنها بپردازیم که این بودجه زیادی را صرف میکند.
وی به ادغام سه وزارتخانه کار و امور اجتماعی، تعاون و رفاه وتامین اجتماعیدر یک وزارتخانه واحد اشاره کرد و گفت: ادغام این سه وزارتخانه با حوزههایی که تحت پوشش داشتند موضوعات مطرح شده در وزارتخانه جدید را به شدت پیچیده کرده چرا که بیشتر مسائل، مسائلی اجتماعی است، از نظام بیمه بیکاری و دارو درمان گرفته تا تعاون و اشتغال همه با انسانها سر و کار دارد و این موارد به علاوه نابسامانیهای توسعه یافتگی مشکل را بیشتر می کند.
فیروزآبادی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران مصمم است که معاش مردم را در همه سطوح سنی تامین کند ولی به هر حال این موارد پیچیدگی مسائل وزارتخانه را بیشتر میکند و معاونت امور مجلس و استانها باید همپای واحدهای دیگر با اشراف به تمام موضوعات به جلو گام بردارد.
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم تودیع محمدرضا موالی زاده و معارفه سیدعلی اکبر طاهایی، معاون جدید امور مجلس و استانها، با تاکید بر حساس بودن کار این معاونت اظهارکرد: معاونت امور مجلس و استانها باید مغز متفکر این وزارتخانه باشد و مواردی که در مجلس در حوزههای تعاون، کار و رفاه مطرح می شود، مدیریت کند.
فیروزآبادی تصریح کرد: در دنیا، معاونتهای پارلمانی رابطی بین وزارتخانهها با پارلمان هستند و ترکیبی از نقشهای تشریفاتی و ارتباطی را برعهده دارند.
وی نظام جمهوری اسلامی ایران را نظامی پارلمانی خواند و گفت: پارلمان ما یکی از مهمترین پارلمانهای دنیا از لحاظ اختیار است و نهادهای قدرتمندی مثل دیوان محاسبات، کمیسیون اصل ۹۰ و تحقیق و تفحص را در اختیار دارد.
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اولین وظیفه معاونت امور مجلس و استانها را فضاسازی امور مجلس در حوزههای مربوط به وزارتخانه دانست و انجام ماموریتهای این معاونت با ارائه طرحها و توجیهات مناسب را از جمله این فضاسازیها عنوان کرد.
ارسال نظر