شیوه انتقال فیشهای عمره به دیگران
معاون حج، عمره و عتبات سازمان حج و اظهارکرد: آن دسته از افرادی که فیش عمره اولویت دار داردند و امکان اعزام برای آنها به برخی دلایلی ممکن نیست، میتوانند این فیشها را به خانواده و خویشان خود انتقال دهند.
به گزارشامیدبه نقل از تسنیم، ناصر خدرنژاد گفت: آن دسته از افرادی که فیش عمره اولویتدار داردند و امکان اعزام برای آنها به برخی دلایلی ممکن نیست، میتوانند این فیشها را به خانواده و خویشان خود انتقال دهند.
وی افزود: این فیشها قابل انتقال به پدر، مادر، خواهر، برادر، فرزند، همسر، پدر بزرگ، مادر بزرگ، نوه، عروس، داماد، پدر همسر، مادر همسر، دایی، خاله، عمو، عمه، برادر همسر، خواهر همسر، همسر خواهر، همسر برادر، ناپدری و نامادری است.
معاون حج،عمرهو عتبات سازمان حج و زیارت تصریح کرد: همچنین انتقال به باجناق، جاری، همسر دائی، همسر عمو، همسر خاله، همسر عمه، برادرزاده، خواهرزاده، دائی زاده، عموزاده، خاله زاده وعمه زاده امکانپذیر است.
وی با بیان این که خرید و فروش فیش عمره مفرده غیرقانونی است، گفت: انتقال به غیر تنها در شرایط خاص ممکن است که این شرایط در هر استان براساس کمیسونهای مربوط مشخص و نتیجه آن اعلام میشود.
خدرنژاد تصریح کرد: ودیعهگزاران توجه داشته باشند که حتما جهت هرگونه درخواست فقط به دفاتر و شرکتهای زیارتی مراجعه کنند.
شایان ذکر است، تهرانیها برای انتقال فیشهای عمره میتوانند به کانون بازنشستگان حج وزیارت: میدان توحید، خیابان نصرت غربی، پلاک ۵۴، طبقه اول، واحد ۲ تلفن: ۶۶۵۷۵۸۴۷-۹ - ۰۲۱و شرکت مرکزی کارگزاران استان تهران: میدان توحید، خیابان نصرت غربی، پلاک ۸۸، طبقه اول؛ تلفن: ۸ - ۶۶۵۹۱۹۰۳-۰۲۱ مراجعه کنند.
ارسال نظر