توسعه برنامههای ویژه درمان زنان معتاد
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر، سیاستگذاری موثر برای توسعه برنامههای ویژه درمان زنان معتاد را یکی از وظایف کمیته زنان و خانواده ستاد اعلام کرد.

به گزارشامیدنیوزبه نقل از مهر، بابک دینپرست در این رابطه گفت: در اجرای بند ۵ مصوبات یکصد و بیست و هفت ستاد مبارزه با مواد مخدر(۱۷ اردیبهشت ۹۱) و بهمنظور تحقق بندهای ۴،۶، ۷،۹ و ۱۰ سیاستهای کلی مبارزه با مواد مخدر ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری با ایجاد و راهاندازی کمیته زنان و خانواده ستاد مبارزه با مواد مخدر در سطح ملی با عضویت دستگاههای اجرایی موافقت شد.
وی با اشاره به اعضای کمیته یاد شده گفت: مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی، سازمان بسیج جامعه زنان کشور بسیج مستضعفین، وزارتخانههای آموزش و پرورش، بهداشت، علوم، تعاون، سازمان زندانها، فنی و حرفهای، بهزیستی، نیروی انتظامی و کمیته امداد امام خمینی(ره) و دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد ستاد از اعضای این کمیته میباشند.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ادامه داد: دبیر این کمیته مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد ستاد میباشد و شرح وظایف آن نیز به پیشنهاد معاونت کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی پس از تایید کمیته از سوی دبیرکل ستاد ابلاغ خواهد شد.
دینپرست گفت: نحوه برگزاری و تشکیل جلسات و سایر موارد براساس دستورالعمل نحوه برگزاری جلسات کمیتههای تخصصی ستاد مبارزه با مواد(ملی - استانی) و دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استانها میباشد.
وی افزود: کمیته یاد شده به منظور تحقق اهداف پیشبینی شده از ظرفیتهای موجود در کمیتههای فرهنگی و پیشگیری، درمان و حمایتهای اجتماعی، درمان و حمایتهای اجتماعی و توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردمی و کمیته اشتغال و توانمندسازی در سطح ملی و استانی حداکثر بهرهمندی را خواهد کرد.
دینپرست با اشاره با بیان اینکه بهطور کل، کمیته زنان و خانواده ستاد مسائل مربوط به اعتیاد آنان را حل و فصل میکند اظهار داشت: کمیته یاد شده، علاوه بر سیاستگذاری موثر در جهت توسعه برنامههای ویژه درمان زنان معتاد، نسبت به تبیین و ترسیم فعالیتهای لازم در جهت مصونسازی و صیانت از سلامت زنان و دختران در جامعه اقدام خواهد کرد.