حکم اعدام عامل قتل دختر بچه بوکانی در ملاء عام اجرا شد

رئیس‌کل دادگستری آذربایجان غربی از اجرای حکم اعدام محکوم‌علیه‌ اصلی و ردیف اول پرونده تجاوز و قتل دختربچه بوکانی خبر داد.

حکم اعدام عامل قتل دختر بچه بوکانی در ملاء عام اجرا شد

ناصر عتباتی، رئیس‌کل دادگستری استان آذربایجان غربی با اشاره به پرونده تجاوز و قتل دختربچه بوکانی گفت: در اواخر دی ماه سال گذشته پرونده تجاوز به دختربچه بوکانی در دستور کار ویژه دستگاه قضایی استان قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به اینکه این عمل تأسف‌بار موجب جریحه‌دار شدن احساسات و عواطف عمومی شده بود دستگاه قضایی با لحاظ مأموریت‌های خطیر کاری و نهایت دقت و سرعت و رعایت کلیه تشریفات قانونی و قضایی و با حضور شکات، متهمین و وکلا اقدام به رسیدگی و محاکمه و صدور رأی کرد.

عتباتی گفت: پس از رسیدگی به پرونده، دادگاه متهم ردیف اول را به‌لحاظ اقدامات مجرمانه به مجازات اعدام در ملأ عام محکوم کرد.

رئیس‌کل دادگستری آذربایجان غربی اضافه کرد: رأی صادره پس از فرجام‌خواهی در دیوان‌عالی کشور تأیید شد و حکم در سحرگاه روز شنبه 21 تیر ماه با مطالبه اولیای دم و شهروندان و به‌لحاظ جریحه‌دار شدن عواطف و احساسات عمومی در ملأ عام اجرا شد.

 

ارسال نظر

خبر‌فوری: بقائی: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است