لغو جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث/ اول خرداد؛ آخرین مهلت مالکان خودروها و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه

رئیس پلیس راهور فراجا از لغو جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث و اعطای مهلت یک‌ماهه به مالکان خودروها و موتورسیکلت‌ها برای دریافت این بیمه‌نامه خبر داد و گفت: از اول خردادماه، کارت سوخت فاقدین بیمه‌نامه شخص ثالث غیرفعال خواهد شد.

لغو جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث/ اول خرداد؛ آخرین مهلت مالکان خودروها و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه

سردار سید تیمور حسینی با اشاره به طرح مشترک با ستاد مدیریت سوخت کشور، از لغو جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث برای کسانی که هنوز نسبت به دریافت این بیمه‌نامه اقدام نکرده‌اند، خبر داد.

رئیس پلیس راهور فراجا افزود: در راستای تسهیل فرآیند دریافت بیمه شخص ثالث و به‌ منظور رفاه حال شهروندان، از رئیس کل بیمه مرکزی درخواست کردم که جریمه دیرکرد بیمه‌نامه برای افرادی که هنوز نسبت به دریافت این بیمه‌نامه اقدام نکرده‌اند، بخشوده شود. رئیس کل بیمه مرکزی نیز با این درخواست موافقت کرده و اعلام کرد که برای اجرایی شدن این تصمیم، از وزارت اقتصاد مجوز لازم را اخذ خواهد کرد.

سردار حسینی همچنین یادآور شد: بر اساس قانون، از ابتدای اردیبهشت‌ماه، تمامی خودروها و موتورسیکلت‌ها که فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث هستند، یک مهلت یک‌ماهه تا ابتدای خرداد ماه خواهند داشت تا نسبت به دریافت این بیمه‌نامه اقدام کنند.

وی تأکید کرد: از ابتدای خردادماه، مطابق با این طرح، کارت سوخت تمامی وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث اعم از خودرو و موتورسیکلت غیرفعال خواهد شد.

رئیس پلیس راهور فراجا در ادامه تأکید کرد: تمام دستگاه‌ها و سازمان‌ها موظف‌اند دریافت بیمه‌نامه شخص ثالث را به‌ عنوان یکی از الزامات اولیه در ارائه خدمات به خودروها رعایت کنند. این طرح به‌ منظور ارتقاء ایمنی جاده‌ها و حفظ حقوق زیان‌دیدگان حوادث رانندگی اجرا می‌شود.

وی در پایان از مردم خواست در مهلت تعیین‌شده نسبت به دریافت بیمه‌نامه شخص ثالث اقدام کنند تا از مشکلات قانونی و محرومیت از سهمیه سوخت جلوگیری شود.

 

ارسال نظر

خبر‌فوری: پرشدگی سدها به ۵۲درصد رسید