ماجرای بدهی ۵ میلیادری فتح‌الله‌زاده به استقلال

در صورت‌های مالی استقلال در سال مالی منتهی به ۳۱ تیر ۱۴۰۳، مدیرعامل پیشین آبی‌ها بیش از ۵ میلیارد به این باشگاه بدهکار است.

ماجرای بدهی ۵ میلیادری فتح‌الله‌زاده به استقلال

در صورت‌های مالی استقلال مربوط به سال مالی منتهی به ۳۱ تیر ۱۴۰۳، مبلغ طلب این باشگاه از علی فتح‌الله‌زاده مبلغ ۵ میلیارد و ۱۴۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان ذکر شده است. آنچنان که در یادداشت‌های توضیحی پیوست ذکر شده، عمده این طلب بیش از ۵ میلیارد تومان مربوط به پرداخت وجوه نقدی بوده که به حساب رسول نیاز (نماینده و کارپرداز مدیرعامل پیشین آبی‌ها) در صورت گرفته است.

این طلب از سال مالی گذشته وجود داشته و هنوز تسویه نشده است. در بخش دیگری از این سند اجلال نصیری مدیر اجرایی استقلال در زمان مدیریت مصطفی آجورلو مبلغ یک میلیارد و ۶۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان از سال مالی ۱۴۰۲ به استقلال بدهکار است.  نام محمدحسین ضیایی رئیس آکادمی استقلال هم با مبلغ ۶۴ میلیون تومان بدهی در حساب‌ها و اسناد دریافتی دیده می‌شود.

 

بدهی سنگین و میلیاردی 2 مدیر سابق به استقلال

 

ارسال نظر

خبر‌فوری: ماجرای بدهی ۵ میلیادری فتح‌الله‌زاده به استقلال