چگونه پیشرفت را به فرزندم آموزش دهم؟
با مطالعه این مقاله متوجه می شوید که می توانید کمک شایانی به کسب موفقیت فرزندتان نمایید و نقش اعتماد به نفس و آمادگی خود را برای قدم برداشتن در این راه در نظر داشته باشید.

به گزارش گروه اجتماعی امیدنیوز، برخی فعالیت ها فواید بلندمدت و کوتاه مدت دارند که موجب افزایش نگرش مثبت در خصوص یادگیری درفرزند، گستره توجه و افزایش تمرکز، بهبود عزت نفس و افزایش خلاقیت و پرورش حس کنجکاوی اش می شوند. در ادامه برخی از این قبیل فعالیت ها که موجب تشویقفرزندتان به تلاش، پشتکار و شکل گیری علایق جدید، موجب افزایش توانایی ها و مهارت هایمطالعه، به خاطر سپردن، و از همه مهم تر موجب افزایش میزان اعتماد و محکم تر شدن روابط شما با فرزندتان می شود، بیان شده است.
فرزندتان را به مشاهده دقیق تشویق کنید. وقتی به درخت نگاه می کند، از او بپرسید: «به نظر تو پوسته این درخت سخت و ضخیم است یا نازک؟»، «آیا برگ های درخت مات هستند یا براق؟»، «دراز هستند یا گرد؟»
در جاهای مختلف خانه، پیام هایی روی کاغذ بنویسید و مقابل دید فرزندتان بگذارید. این پیام ها می تواند یادآور کارهایی باشد که باید انجام دهد یا آموزش اطلاعاتی که هرکس به دانستن آن ها ملزوم است.
زمانی که فرزندتان صحبت می کند، فعالانه گوش دهید، به پرسش هایش پاسخ دهید، او برای درک بهتر مفاهیم می پرسد.
تابلو اعلاناتی و روی آن برای هر یک از اعضای خانواده پیامی بنویسید؛ مانند: «تمیز کردن اتاقت فراموش نشود» یا «در امتحانت موفق باشی». با استفاده از تصاویر و عکس های جالب می توانید پیام ها را برای فرزندتان جالب تر کنید.
در اوقات فراغت فرزندتان با کمک او آزمایش های علمی انجام دهید. به او نشان دهید که چگونه از فعل و انفعالات شیمیایی همانند تخمیر استفاده می شود. برای مثال: مقداری مخمر روی موز بریزید و تجزیه شدن آن را به او نشان دهید. یا به او کمک کنید جوانه گیاهان را رشد دهد.
از فرزندتان بخواهید در دسته بندی ظروف برای شستن و جمع آوری و خشک کردن آن ها به شما کمک کند. به این ترتیب او طبقه بندی و جداسازی را می آموزد.
برای تشویق یا افزایش حس رقابت در فرزندتان، هر هفته شخصی که در خانواده بهترین عملکرد را نسبت به سایرین داشته معرفی کنید.
از فرزندتان بخواهید برای شخصی که در طول هفته برایش مفید بوده، به او کمک کرده یا با او مهربان بوده است، نامه بنویسد و از او تشکر کند.
گاهی اشتباهات کوچک فرزندتان را نادیده بگیرید. کودکان و نوجوانانی که از اشتباه کردن یا شکست خوردن می ترسند به راحتی بر اثر سرزنش، انگیزه و خلاقیتشان را از دست می دهند.
ذهن فرزندتان را به چالش بکشید. از او بخواهید درباره کاربردهای خلال دندان فهرستی تهیه کند یا بگوید که باقی مانده غذاها را چگونه باید نگهداری کرد.
هر روز از سال می توانید یکی از این فعالیت ها را انتخاب و استفاده کنید و سپس افزایش انگیزه و علاقه ی فرزندتان را به یادگیری و کسب مهارت مشاهده کنید.