ده ابر کتابخانه جهان
در این گزارش تصویری ده کتابخانه بزرگ جهان به ترتیب تعداد نسخه کتابی رده بندی و به نمایش گذاشته شده است.
به گزارش امیدنیوز،کتابخانهها بانک اطلاعات، امروزه در تمامی نقاط جهان وجود دارند که حاوی ذخایر ارزندهای از دانش و اندوختههای بشریت هستند. آشنا شدن با افرادی که صدها سال پیش می زیسته اند، دریافت فرهنگ ها و تمدن های متفاوت و دسترسی آسان به ذخایر دانش بشری وکتابها بخشی از مزایای کتابخانه به حساب می آید. در این گزارش به معرفی ۱۰ کتابخانه بزرگ جهان پرداخته می شود.
کتابخانه ملی کنگره ایالات متحدهآمریکادر سال ۱۸۰۰ میلادی تأسیس و هم اکنون با ۲۹.۰۰۰. ۰۰۰ نسخه کتاب، بزرگترین کتابخانه جهان محسوب می شود.
کتابخانه ملی چین با ۲۲.۰۰۰. ۰۰۰ نسخه کتاب در ردیف دوم ابر کتابخانه های دنیاست. سال تأسیس کتابخانه چین ۱۹۰۹ میلادی است.
عنوان سومین کتابخانه بزرگ جهان با ۲۰.۰۰۰. ۰۰۰ نسخه کتاب به کتابخانه آکادمی علوم روسیه که در سال ۱۷۱۴ میلادی تأسیس شده است، تعلق می گیرد.
کتابخانه ملی کانادا با ۱۸.۸۰۰. ۰۰۰ نسخه کتاب در رتبه چهارم کتابخانه های بزرگ دنیا می باشد. سال تأسیس این کتابخانه به سال ۱۹۵۳ میلادی برمی گردد.
در سال ۱۹۹۰ کتابخانه پنجم جهان تأسیس شد. کتابخانه ملی آلمان دارای ۱۸.۵۰۰. ۰۰۰ نسخه کتاب می باشد.
کتابخانه بریتانیا در سال ۱۷۵۳ میلادی تأسیس و با تعداد ۱۶.۰۰۰. ۰۰۰ نسخه کتاب در مقام ششم این ابر کتابخانه ها است.
کتابخانه هفتم دنیا مربوط به دانشگاه هاروارد با ۱۳.۱۰۰. ۰۰۰ نسخه کتاب است. در سال ۱۶۳۸ میلادی کتابخانه دانشگاه هاروارد تأسیس گردید.
کتابخانه ملی علوم ورنادسکی اوکراین در ردیف هشتم قرار دارد. این کتابخانه در سال ۱۹۱۹ تأسیس شد و با ۱۳.۰۰۰. ۰۰۰ نسخه کتاب در لیست کتابخانه های بزرگ جهان جای دارد.
نهمین کتابخانه بزرگ دنیا در دانشگاه ییل آمریکا است. کتابخانه دانشگاه ییل صاحب ۱۲.۵۱۹. ۵۱۴ نسخه کتاب می باشد.
و در نهایت رتبه دهم به کتابخانه عمومی شهر نیویورک با ۱۱.۰۰۰. ۰۰۰ نسخه کتاب تعلق دارد. این کتابخانه در سال ۱۸۹۵ تأسیس شد.
ارسال نظر